Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.804
Поени од реакции
2.373
Јас уште ви се чудам како не сте му мавнале игнор до сега. На почеток си велиш ај може има друго размослување од нас ама ова веќе апла се гледа дека е трол од епски размери.
Кога сум од лаптоп спасен сум од неговите испади ама преку тапатолк ми го дава цело време. :(
Готово, job done :D

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Абе дечки јас не планирам да се замарам со секого од вас. Вие си имате мислење дека после секој кикс треба да се купат 15 фудбалери и исто толку да се продадат, ама јас не мислам така, да се разбереме. Мора да си имате едно мислење на моменталната ситуација во клубот, а не да ја менувате во зависност од тоа кога победуваме или губиме. Јас сум за тоа да се даде шанса на ЛВГдо крајот на сезоната, ако резултатите се лоши, тогаш аут, а ако се , тогаш нека го одработи договорот. Да се разбереме, јас навивам за Манчестер Јунајтед, а не за Луис ван Гал. Ама чим управата моментално го подржува, тогаш и јас го подржувам. Незнам што не е јасно.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.695
Italy international Matteo Darmian is in hospital after “spitting blood” during Manchester United’s game.

The full-back was involved in an aerial collision with Shane Long in today’s 1-0 home defeat to Southampton.

He was initially cleared to continue after treatment, but his condition deteriorated and he was rushed for tests.

“It is bad because he is now in hospital,” said manager Louis van Gaal.

“He was spitting blood. It looks like his rib and his chest, but we have to wait and see as I cannot say. It was not a nice view for the players to see that.

“I can only say that is the fifth full back who has been injured so that is what I have to do every week - make solutions to sort the problem.”

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Italy international Matteo Darmian is in hospital after “spitting blood” during Manchester United’s game.

The full-back was involved in an aerial collision with Shane Long in today’s 1-0 home defeat to Southampton.

He was initially cleared to continue after treatment, but his condition deteriorated and he was rushed for tests.

“It is bad because he is now in hospital,” said manager Louis van Gaal.

“He was spitting blood. It looks like his rib and his chest, but we have to wait and see as I cannot say. It was not a nice view for the players to see that.

“I can only say that is the fifth full back who has been injured so that is what I have to do every week - make solutions to sort the problem.”
Според типот на повреда што ја заработи Дармиан, мислам дека ќе осуствува 1- 2 месеци, ако го има повредено градниот кош. Во наредните денови ќе се знае подетално околу повредата.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.541
И ја помислив дека му скрши ребра, овој па од SK се запнал, потрес на мозок, па потрес на мозок.

Трол или не мислењето му е прилично објективно. Фан клубов се напуни со фаци кои мислиш влегле во менопауза и се 24/7 во депресија. За ситуацијава не е крив само ЛВГ туку и некои од фудбалерите од кои се очекува многу а максимално потрфлаат ( ерера, мата, лингард, фелаини, руни, депај, блинд етц). И да го шутнат Ван Гал ситуацијата нема да се подобри преку ноќ, пред се зашто овој тим нема лидер на теренот ( тука крив е прасецот ), а и голем дел од фаците на терен немаат победнички менталитет. Тоа е, не може да се избега од реалноста и ќе чекаме до крајот на сезонава за да дојде до смена на менаџери.
Прилично? Објективно?
Дај Аце не не дупи и ти брат. Вика, барате да се купат 15 играчи, а излагањето му завршува со, да се купи нов CB. Јанузај за 5 минути игра му е крив. А Лингард и компанија нигде не ги збори. Лингард ја вовлекува шијанката кога треба да скокне на воздушен дуел. Ми се плаче кога ке ми текне на потегот на Видиќ да вметне глава пред Чико Флорес. Пичиња, манекени.
Освен Шнајдерлин и Ерера, никој не смее да појде на дуел.

Кој и да дојде нов тренер, ако сака успеси, нема да прави експерименти со Блинд ЦЕЛА СЕЗОНА на CB. И нема да има играчи што му се шлепаат цела сезона на име. Ако би приотизирал кривци, прв е Ед, затоа што не го избрка говедово пред Нова Година, втор е шарлатанот на клупа, па потоа се играчите. Дечките покажаа дека можат да играат фудбал. Само копитово на клупа тактички го шлапа кој како ке стигне. Не ми се збори колку погрешни работи има во клубов.

Нема средина бе, 2 меча иде топката од одбрана директно на напаѓач. Па барем да погодат блиску до Руни, да може овој да се бори за топка. Толку промашени се тие топки, што не ни пробува да трча по нив.

Убаво кажа англискиот коментатор во една прилика. Agricultural clearances from United defence.

Последно уредено:

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Човече па овие и Лингард ми до спомнуваат. Велбек е 20000000000 пати подобар, а сите знаеме колку Велбек е добар. :tapp:
За Јанузај, мислењето ми е уште од кога почна да игра за Јунајтед, а не од денеска. Ама гајле го него. Си влезе, си напарви идиотски фаул, и од тој фаул ја загубивме утакмицата и заедно со МекНаир кој го испушти Аустин.

Зборувам дека треба да купеме само еден ЦБ, само да не го гледам МекНаир.
Ама не, за се е виновен ЛВГ, а овие играчите се топ класа,нема што.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Абе дечки јас не планирам да се замарам со секого од вас. Вие си имате мислење дека после секој кикс треба да се купат 15 фудбалери и исто толку да се продадат, ама јас не мислам така, да се разбереме. Мора да си имате едно мислење на моменталната ситуација во клубот, а не да ја менувате во зависност од тоа кога победуваме или губиме. Јас сум за тоа да се даде шанса на ЛВГдо крајот на сезоната, ако резултатите се лоши, тогаш аут, а ако се , тогаш нека го одработи договорот. Да се разбереме, јас навивам за Манчестер Јунајтед, а не за Луис ван Гал. Ама чим управата моментално го подржува, тогаш и јас го подржувам. Незнам што не е јасно.
Ти ли најде да кажуваш за имање едно мислење бе пријателе?
Ти беше тој што прво го поддржуваше ЛвГ ко поединци Грујо за подоцна Бог знае како да речиш конечно треба да се брка (или небива работава, неважно) за после една седмица т.е. после победата да му се даде повторно шанса. Ти мрсеше муда дека требало ЛвГ ЦЕЛ договор да го одработи, а сега кажуваш бар до крај на годинава.
Нели све ќе си дојдеше на свое место? Нели знаел ЛвГ што прави и терал по задртаниот план? И покрај сево ова, бараш некој да се сложи со твоето мислење/ња? Освен тоа контрадикторен си, а и на пола фан клуб си на игнор. Иделе рандом фаци. Некои се уклапале, некои не, небитно, проблемов е кај тебе што иритираш со многу постови, не со неколку.
И како тоа навиваш за Јунајтед а уствари чим управата го поддржува и ти го поддржуваш? Само клубот е вечен, све друго е минливо. И управа и ЛвГ и САФ. Како што гледам ти за управата навиваш, не за клубот.

S

silmarillion

Гостин
Како ви се кара меѓусебе божем нешто зависи од нас никад нема да ми биде јасно :) Очај е клубот тоа е факт. И само ЛВГ да го сменат нема да смени ништо и само играчите да ги сменат нема да смени ништо. Значи разумен компромис е разумен компромис - ЛВГ и 15 играчи у аут :D

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Управата знае што е најдобро за клубов. Како што реков, АКО управата мисли дек ЛВГ не е доволно добар и го сменат, јас ќе се СЛОЖАМ со таа одлука.
Во фудбалот работите може да се сменат само за неколку дена. Тогаш имав испад мора да се признае, кога напишав дека ЛВГ не е доволно добар за Јунајтед.
Знам дека не го сакате ЛВГ, но што е, тука е. Не мора сите мислења на еден клуб да се поклапаат. Затоа е интересен фудбалот. Времето ќе покаже што ќе биде. Ама само знам дека мораме да го преболиме САФ и да продолжиме напред, а тоа е со ЛВГ.
Многу ме гајле, ако пола членови од фан клубов ме ставиле на игнор. Ако е така, и јас ќе ги ставам бидејки нивните мислења не се вклопуваат со моето. Бедно, нели?:tapp:

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
More mi se vrti vo glava vakvi fauli se slucuvaat.. Ona sto ne mozam da go sfatam e zosto konstantno 2godini veke koga protivnikot napagja mu idat 2-3 igraci?Tolku I Van Gaal I veruva na tie sto gi kupil, co Sautempton kako povlekuvase Schneiderlin tuka go limitira na sredina, ednostavno kazano Mata mora da igra ma kolku loso I da igra, oti bez nego sme uste polosi, Memfis poarno sto ne go pustija za odenje po teren mozat I mene da me zemat, ako si gi istera bubackite od glava neka igra ako ne neka go prodadat pa preku taseta veke, sto treniraat tie na trening kolku I da se teski ke se prisposobija ke bea masini do sega a ne kako umreti, glupiot LVG ne go komentiram zaludno e...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Знаев дека ќе го бараме Велбек назад.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ne me plasi tolku toa sto od prekin vo 85minuta primivme gol kolku sto nie ne storivme edna sansa vo 90minuti eden klub seriozen nekogas protiv vakvi timovi ne resava utakmica vo 90minuta...

Kajgana Shop

На врв Bottom