Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Можам да кажам дека сме меѓу 3те најслаби тимови во лигата моментално. Рамо до рамо со А. Вила и Сандерленд.

A

apidrone

Гостин
Као шо викате дека не е Фелаини крив што толку знае туку тој што го ставил таму, така и ЛВГ не е крив, туку тој што го држи на клупа сеуште.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.770
Ако тепаат Вест Хем, а на добар пат се и они ќе не престигнат :tapp:

A

apidrone

Гостин
Следниот очобол е закажан за во петок, 20:55 против Дерби (гости) во ФА купот.

DoYouEvenPitchBro

How you doin'?
Член од
10 август 2015
Мислења
444
Поени од реакции
273
Κолκу саκам да го папаме и од деρби аκо не го избρκаат дотогаш

R

red.devil

Гостин
Штета што на шрекот му одговара нарцисов кој би го играл и без нозе да е, иначе се предава следната и завршена работа.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Дајте бе дечки, мизерни сте. Кога тепаме никаде ве нема, сега несреќно загубивме одма 10 страни испишани, ме цитирате, ме барате!!!

Каде бевте кога победивме со Ливерпул, Шефилд или Свонси? Никаде?Епа никаде сте. Како што гледам повеќе ви е мило кога критикувате, него кога победуваме. Еден пат кикснеме и одма овај треба играч да се купи, онај треба.... Епа ова не е менаџер, оваа е реалност.
Исто како и ланскиот натпревар против Саутемтон. Има среќа тогаш, имаа и сега. Играме бедно, точно е тоа, но мораме да бидеме заедно и низ овој транзицион период да се довлечкаме до некоја титула во ФА или ЕЛ. Тоа ќе беде светло од тунелот. До денеска се надевав на титула во ПЛ, ама сега изгледа дека тоа веќе не е можно. ОК е да го кривете ЛВГ, ама и играчите се криви. Победничкиот менталитет што беше го снема кај играчите. Како што пишував и предходно, овој состав не е искусен и доволно добар за освојување на ПЛ. Со Бродвик- Џексон не се освојува ПЛ. ЛВГ не е виновен што моментално немаме ниту еден фит лев или десен бек.
Па и овие што се децата што собираат топки у ПМ нека одат. Топката излезе во аут, овие чекат 15 секунди до 30 за да ја вратат. Ништо не е како што треба, а за тоа не е виновен само ЛВГ.

Го видовте ефектот на Јанузај,а? Епа за тоа ви зборев пред две недели. Поима си нема. Само што влезе направи фаул,па од кој подоцна примивме гол благодарејки на КРЕТЕНО МекНаир. Нек се гонат у курци. Дај жити све, нека купат друг ЦБ, овој веќе да не го гледам. Поима си нема.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.541
Брат, на почеток интересен беше, сега иритираш. Или сакаш некој да ти ебе мајка на дневна база. Не е можно до толку да си глуп. Па ке те чкртам у категорија Troll wanna be

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.804
Поени од реакции
2.373
Дајте бе дечки, мизерни сте. Кога тепаме никаде ве нема, сега несреќно загубивме одма 10 страни испишани, ме цитирате, ме барате!!!

Каде бевте кога победивме со Ливерпул, Шефилд или Свонси? Никаде?Епа никаде сте. Како што гледам повеќе ви е мило кога критикувате, него кога победуваме. Еден пат кикснеме и одма овај треба играч да се купи, онај треба.... Епа ова не е менаџер, оваа е реалност.
Исто како и ланскиот натпревар против Саутемтон. Има среќа тогаш, имаа и сега. Играме бедно, точно е тоа, но мораме да бидеме заедно и низ овој транзицион период да се довлечкаме до некоја титула во ФА или ЕЛ. Тоа ќе беде светло од тунелот. До денеска се надевав на титула во ПЛ, ама сега изгледа дека тоа веќе не е можно. ОК е да го кривете ЛВГ, ама и играчите се криви. Победничкиот менталитет што беше го снема кај играчите. Како што пишував и предходно, овој состав не е искусен и доволно добар за освојување на ПЛ. Со Бродвик- Џексон не се освојува ПЛ. ЛВГ не е виновен што моментално немаме ниту еден фит лев или десен бек.
Па и овие што се децата што собираат топки у ПМ нека одат. Топката излезе во аут, овие чекат 15 секунди до 30 за да ја вратат. Ништо не е како што треба, а за тоа не е виновен само ЛВГ.

Го видовте ефектот на Јанузај,а? Епа за тоа ви зборев пред две недели. Поима си нема. Само што влезе направи фаул,па од кој подоцна примивме гол благодарејки на КРЕТЕНО МекНаир. Нек се гонат у курци. Дај жити све, нека купат друг ЦБ, овој веќе да не го гледам. Поима си нема.
Такви како тебе стручнаци има со лопата да ги ринеш... Оди мрси муда на друго место, не тука дуваш ми јајцата, бадник досаден.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Брат, на почеток интересен беше, сега иритираш. Или сакаш некој да ти ебе мајка на дневна база. Не е можно до толку да си глуп. Па ке те чкртам у категорија Troll wanna be
Зошто глуп? Затоа што твоето мислење не се вклопува со моето? Кој си бе ти па твоето мислење да се смета за важечко, а моето не? А?
У која сакаш категорија ме ставај, јас само реалноста ја кажувам. А за пцуење е лесна работа. Чим е дозволено нема проблем. Само се обидувам да ви кажам дека мора да се разбудите од сонот "Фергусон", и да ја прифанате реалноста. А таа е дека се бориме уште за 2-3 титули.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.760
Трол или не мислењето му е прилично објективно. Фан клубов се напуни со фаци кои мислиш влегле во менопауза и се 24/7 во депресија. За ситуацијава не е крив само ЛВГ туку и некои од фудбалерите од кои се очекува многу а максимално потрфлаат ( ерера, мата, лингард, фелаини, руни, депај, блинд етц). И да го шутнат Ван Гал ситуацијата нема да се подобри преку ноќ, пред се зашто овој тим нема лидер на теренот ( тука крив е прасецот ), а и голем дел од фаците на терен немаат победнички менталитет. Тоа е, не може да се избега од реалноста и ќе чекаме до крајот на сезонава за да дојде до смена на менаџери.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Такви како тебе стручнаци има со лопата да ги ринеш... Оди мрси муда на друго место, не тука дуваш ми јајцата, бадник досаден.
Со тебе кога сакаш за фудбал можеме да дискутираме.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Јас уште ви се чудам како не сте му мавнале игнор до сега. На почеток си велиш ај може има друго размослување од нас ама ова веќе апла се гледа дека е трол од епски размери.
Кога сум од лаптоп спасен сум од неговите испади ама преку тапатолк ми го дава цело време. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom