- Член од
- 2 јануари 2015
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 352
На ВИП е, му паднала мрежатаСе моли да се јави Тандер и да објасни што како понатаму и како ќе се бориме за титула, се да ти ебам и на тебе!
Веќе не е ни толку важно дали ќе го избркаат . Тоа што е сторено , сторено е .Минимум пола сезона треба барем да се опули тимот . Како повеќе одминува времето се повеќе мислам дека не е само до Ван Гал проблемот .Имa шaнси дa гo пaпa ЛВГ или тешкo? пoштo не сум вo мoжнoст дa прaтaм вo мoментoв...
Потешко изгледа. Само што му ја прочитав изјавата по мечот, некако ептен спокојно ми делуваше, се правдаше на повреди итн.Имa шaнси дa гo пaпa ЛВГ или тешкo? пoштo не сум вo мoжнoст дa прaтaм вo мoментoв...
Куман го надигрува? Хахаха па на неписмената пијаница Игор Андреев, тренерот на Вардар што беше ќе го надигра. Допрено е дното, 1 шут во гол за 90 минути на Олд Трафорд, нека се убијат!Реално, братот Лингард беше зрел за замена на полувреме, а овој Фелаини го смени баш кога веќе Саутемптон ја гледаше шансата преку нафрлени топки. Мек Нер по којзнае кој пат заспива кога треба да чува играч.
Ако поразов и местово на табелата не ги запали сите црвени светла во управата, патот за надолу е поплочен.
Баш вика коментаторов дека Тотехнем го свртеле мечот против Палас, си викам, фали уште ние да го примиме, и уште толку да ни избега Тотенхем, и бап, голче.
Помераш обврски, откажуваш седенки и ручеци, за што? Ебате мизеријата.
Дај ја на Блинд, и овој, или до Де Геа, или акни ја најсилно што можеш напред. Генијалноста на фудбалот денеска се сведе на, задржи ја доволно топката на центар, за Фелаини да се уфрли во 16 метри, и гаѓај го него.
Не може холандското копито да го служи среќа цело време како против ливерпул. Го прими немиен, од непостоечки фаул. Куман 4 пати го надигрува досега.
Средината постои само за Ван Гал, во ликот на Фелаини. За цел останат свет таа не постои одамна.Не сaмo штo не центрирaaт, нaшиве нaпaѓaчи тoпкa не дoбивaaт нa 35м oд гoл, кaмo вo кaзнен прoстoр. Пресенилни сме вo нaпaд, a срединa кaкo дa не пoстoи...