Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Зборови немам , сосем нем без глас само очи што плачат што плачат од вас...И играчиве заборавија да играат.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.760
23 одиграни натпревари и постигнати 28 гола. Kако што кажа некој, овој Mанчестер Jунајтед да ми игра во двор нема да го гледам ..... Booring Booring Manchester United.
Untitled-2.jpg

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Имa шaнси дa гo пaпa ЛВГ или тешкo? пoштo не сум вo мoжнoст дa прaтaм вo мoментoв...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ама убаво ви кажа човекот дека за еден месец може пак прво место да биди. Ваљда чека април за во мај посредникот негов тандер да не информира дека титула сме освоиле.

И јас неможам да верувам што станавме. При толку примери на тимови кои заглавиле т.е. Ливерпул, Милан итн.. иди братов и матер ни ебава. Па неможе бре никој да ме убеди дека Ливерпул има боље напад од нас. Дечките 5 гола дадоја. 5 !!
Сварно незнам што е потребно за копитово да го избркаат. Ме боли џони некој дали ќе го преплатат. Јасно дознаење треба да се стави дека ние сме Јунајтед во смисла ако се бориме со некој клуб за одреден трансфер, да не може да парира. Нешто слично ко Реал што прави. Автоматски ако Реал се вмеша во некој трансфер, знаеш дека играчот завршува таму. Макар и го преплатиле.
А ако збориме како една управа треба да работи, нека земат пример од Барса, Баерн чак и Јувентус.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Имa шaнси дa гo пaпa ЛВГ или тешкo? пoштo не сум вo мoжнoст дa прaтaм вo мoментoв...
Веќе не е ни толку важно дали ќе го избркаат . Тоа што е сторено , сторено е .Минимум пола сезона треба барем да се опули тимот . Како повеќе одминува времето се повеќе мислам дека не е само до Ван Гал проблемот .

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Потешко изгледа. Само што му ја прочитав изјавата по мечот, некако ептен спокојно ми делуваше, се правдаше на повреди итн.

S

silmarillion

Гостин
Fans are right to boo me - Van Gaal

Не бе дечко, фановите имаат право да те натртат на сред Трафорд и да те мочаат. Да имаш грам совест и етика ќе си дадеш отказ уште одма. Заедно ќе си го земеш и другарот Ед и уште 20 души кои мислат дека со ваква игра и залагање заслужуваат да носат дрес на тим кој преживеал авионска несреќа и се вратил појак. Пиздалитилепаматерина МРШ!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
"For better or for worse we have to stick together," added the Dutchman after his side's six league defeat of the season.

Еј овој нема ни срам ни ништо, овој не сваќа дека Јунајтед е најслаб од кога постои, Јунајтед и со Мојс беше многу подобар од овој Јунајтед, барем центрираа у 16 метри ако не друго, сега не ни центрираат. Ако не го избркаат реков, да даде господ 10 место да завршиме.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.541
Реално, братот Лингард беше зрел за замена на полувреме, а овој Фелаини го смени баш кога веќе Саутемптон ја гледаше шансата преку нафрлени топки. Мек Нер по којзнае кој пат заспива кога треба да чува играч.

Ако поразов и местово на табелата не ги запали сите црвени светла во управата, патот за надолу е поплочен.
Баш вика коментаторов дека Тотехнем го свртеле мечот против Палас, си викам, фали уште ние да го примиме, и уште толку да ни избега Тотенхем, и бап, голче.

Помераш обврски, откажуваш седенки и ручеци, за што? Ебате мизеријата.

Дај ја на Блинд, и овој, или до Де Геа, или акни ја најсилно што можеш напред. Генијалноста на фудбалот денеска се сведе на, задржи ја доволно топката на центар, за Фелаини да се уфрли во 16 метри, и гаѓај го него.

Не може холандското копито да го служи среќа цело време како против ливерпул. Го прими немиен, од непостоечки фаул. Куман 4 пати го надигрува досега.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Не сaмo штo не центрирaaт, нaшиве нaпaѓaчи тoпкa не дoбивaaт нa 35м oд гoл, кaмo вo кaзнен прoстoр. Пресенилни сме вo нaпaд, a срединa кaкo дa не пoстoи...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Реално, братот Лингард беше зрел за замена на полувреме, а овој Фелаини го смени баш кога веќе Саутемптон ја гледаше шансата преку нафрлени топки. Мек Нер по којзнае кој пат заспива кога треба да чува играч.

Ако поразов и местово на табелата не ги запали сите црвени светла во управата, патот за надолу е поплочен.
Баш вика коментаторов дека Тотехнем го свртеле мечот против Палас, си викам, фали уште ние да го примиме, и уште толку да ни избега Тотенхем, и бап, голче.

Помераш обврски, откажуваш седенки и ручеци, за што? Ебате мизеријата.

Дај ја на Блинд, и овој, или до Де Геа, или акни ја најсилно што можеш напред. Генијалноста на фудбалот денеска се сведе на, задржи ја доволно топката на центар, за Фелаини да се уфрли во 16 метри, и гаѓај го него.

Не може холандското копито да го служи среќа цело време како против ливерпул. Го прими немиен, од непостоечки фаул. Куман 4 пати го надигрува досега.
Куман го надигрува? Хахаха па на неписмената пијаница Игор Андреев, тренерот на Вардар што беше ќе го надигра. Допрено е дното, 1 шут во гол за 90 минути на Олд Трафорд, нека се убијат!

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Не сaмo штo не центрирaaт, нaшиве нaпaѓaчи тoпкa не дoбивaaт нa 35м oд гoл, кaмo вo кaзнен прoстoр. Пресенилни сме вo нaпaд, a срединa кaкo дa не пoстoи...
Средината постои само за Ван Гал, во ликот на Фелаини. За цел останат свет таа не постои одамна.

Kajgana Shop

На врв Bottom