Јефто
@JeftoMKD | Јефто™
- Член од
- 30 октомври 2011
- Мислења
- 2.732
- Поени од реакции
- 1.308
Не. Самостојно ќе биде.А како ќе работи boomtv? Како што? Нема да биди во склоп на one.Vip.
Не. Самостојно ќе биде.А како ќе работи boomtv? Како што? Нема да биди во склоп на one.Vip.
Да речеме да Вип сат ќе го замени Бум ТВ таму кај што нема покривање на Близу. А што правиме за интернетот? Испаѓа едни ќе имаат супер интернет а едни никаков АДСЛ?Не. Самостојно ќе биде.
Тие си остануваат исто како што е сега во договорот се додека не решат да го променат пакетот. Тие што сега имаат тројни услуги со Бум тв или независни си остануваат исто и нема промени без разлика.Тие што користат повеќе услуги што со нив?
Најверојатно ќе си добиваат две сметки: едни од новиот сопственик за boomTV и друга за другите услуги од one.Vip.Тие што користат повеќе услуги што со нив?
Којзнае, најверојатно да, како што е сега. Евентуално тие што користат сега интернет на One, ќе им биде заменето можеби со интернетот од blizoo.Да речеме да Вип сат ќе го замени Бум ТВ таму кај што нема покривање на Близу. А што правиме за интернетот? Испаѓа едни ќе имаат супер интернет а едни никаков АДСЛ?
Чисто сумњам дека некој ќе ги купи...Оваа година ќе биде досадна уште сега се гледа. Освен најавата на Телекабел дека ќе се шири во Охрид и Гевгелија и ова спојување ништо друго немаНајверојатно ќе си добиваат две сметки: едни од новиот сопственик за boomTV и друга за другите услуги од one.Vip.
Којзнае, најверојатно да, како што е сега. Евентуално тие што користат сега интернет на One, ќе им биде заменето можеби со интернетот од blizoo.
Што знам. Тука фигурира само телевизијата. Интернетот ќе си остани на ОНЕ.Којзнае, најверојатно да, како што е сега. Евентуално тие што користат сега интернет на One, ќе им биде заменето можеби со интернетот од blizoo.
Никогаш не се знае што се готви во кујните кај нашите оператори. Сепак скоро сите оператори се во сопственост на големите играчи, со исклучок на некои мали оператори. И не заборавај, Neotel исто така треба да започне најверојатно со нудење на IPTV, веќе е регистриран во АААВМУ, има договори со низа канали, така што годинава може да биде интереснаЧисто сумњам дека некој ќе ги купи...Оваа година ќе биде досадна уште сега се гледа. Освен најавата на Телекабел дека ќе се шири во Охрид и Гевгелија и ова спојување ништо друго нема
Колку што знам сега One користи инфраструктура од Телеком ADSL, не ја гледам причината зошто да не изврши замена таму каде што има можност и корисниците наместо бакарот од Телеком, да не ја користат оптиката на blizoo.Што знам. Тука фигурира само телевизијата. Интернетот ќе си остани на ОНЕ.
засега нудат 3 месеци беспари ако направиш нов договор ама провери си на нивниот сајт а за бонусот не се лажи превари се, мене после 2 год ми дадоја бонус од цели 800 ден!!! и плус не можев да ги искористам без да направам нов договор....логика 0Nudat nesto ovie be ako go prodolzam dogovorot so niv?
Tv,tablet ili taka nesto ili pomina taaa promocija,i sto mislite dali treba da begam od niv ili da prodolzam dogovor?
Ја мислам да си бегаш со време, па ти како сакаш.Nudat nesto ovie be ako go prodolzam dogovorot so niv?
Tv,tablet ili taka nesto ili pomina taaa promocija,i sto mislite dali treba da begam od niv ili da prodolzam dogovor?
BoomTV дефинитивно оди на продажба, тоа е објавено неколку поста погоре, а blizoo најверојатно останува во пакетите за фиксни услуги (вклучувајќи и кабелска телевизија). Но интересно е што имаат обврска one.Vip (вклучувајќи го и blizoo) да понудат DTH односно сателитска телевизија Најверојатно таму каде што нема да може кабелската, ќе ја понудат сателитската телевизија... И се молам да го продадат boomtv и да го земат blizoo. Сепак, кабел си е кабел.