A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
А сателитската телевизија ќе ги има истите канали ко кабелскава?

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
А сателитската телевизија ќе ги има истите канали ко кабелскава?
Тоа не го знам. Засега нема никакви информации околу сателитската. Јас ова што го изнесов погоре, го знам благодарение на јавно достапното решение од Комисијата за заштита на конкуренцијата која ѝ наложи на one.Vip по официјалното спојување да го понуди.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.574
Поени од реакции
932
А дали знае некој да каже како ќе оди со сателитската тв? што ке треба од опрема и слично?

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
А дали знае некој да каже како ќе оди со сателитската тв? што ке треба од опрема и слично?
Моја претпоставка е дека ќе биде слично како B.net Sat, евентуално како TotalTV.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
I da ne prodolzam so ovie kaj da odam kaj koj u pm veke,plakam 1500 den sea za fiksna,net i tv normalno so site ovie extra paketi sto gi nudat One,i da uzasna programa imat momentalno ali za 1500 den kaj telekom sto porazlicno ke dobijam neznam...

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Ќе добијаш многу поголем број на канали, видеотека, можност за паузирање, премотување и снимање... Вреди!

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.921
Поени од реакции
8.284
2 бесплатни
После раскинување договор им ги враќаш ресиверите и се што треба да им се врати, бар така мислам дека е. Јас досега немам раскинато договор нити па откако ми завршил до сега сум се решил да прејдам кај друг оператор.

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Цел ден се беше во ред и вечерва гледам на едниот тв нема канали,инаку сум со модул,го сменив модулот од другиот тв кај што си има нормално слика и со него си има слика супер е се,овој модулот со кој не фаќав никаква слика на првиот тв го ставив на вториот тв и исто и таму нема слика. Дали тоа значи дека се расипал модулот или што би бил проблемот? И дали во ОНЕ наплаќаат во ваков случај ако се расипе модулот за да ти го променат за нов? Или го даваат бесплатно?
Инаку еве ова го пишува на сите канали

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.378
Цел ден се беше во ред и вечерва гледам на едниот тв нема канали,инаку сум со модул,го сменив модулот од другиот тв кај што си има нормално слика и со него си има слика супер е се,овој модулот со кој не фаќав никаква слика на првиот тв го ставив на вториот тв и исто и таму нема слика. Дали тоа значи дека се расипал модулот или што би бил проблемот? И дали во ОНЕ наплаќаат во ваков случај ако се расипе модулот за да ти го променат за нов? Или го даваат бесплатно?
Инаку еве ова го пишува на сите канали
Колку ти е стар модулот? Пробај прескенирај ги каналите ако не тогаш јави им се ќе ти дадат нов. Не се наплаќа за замена

Член од
5 декември 2013
Мислења
5
Поени од реакции
0
Земав пакет Fix/Net/TV SMART Smart XL. Имам околу 70 програми и во глобала се е океј. :) гледам дека може да се снима, само ме интересира дали фајловите после можат да се прегледуваат преку компјутер?

Бај д веј, како се лозинките на hustler, brazzers, dorcel tv? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom