Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
R

red.devil

Гостин
Не ме сфаќаш,исто како да кажам дека Руни не е светска класа затоа што е во лоша форма,тоа што Мората е во лоша форма не значи дека нема квалитет и потенцијал,не може бе да си прв напаѓач на ШПАНИЈА на 23 год. а да немаш квалитет,не знам што си се запнал толку со Мората па го ставаш на ниво на Трајковски.
Јас те сфаќам што сакаш да кажиш ама од старт ја промаши поентата. Муабетот беше колку е добар сезонава. Дури и смешно ми е зошто се трудам да ти го објаснам тоа. Затоа ти викам продолжи да збориш колкав потенцијал има, додека тој на теренот се однесува како кловн, сезонава. Значи да повторам, сезонава, потенцијалот никој не го негира.

Ај сега оди слави, заслужи. Зошто на крајот баш заради Мората со стиснато дупе го чекаше крајот. :smirce:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Туку да прашам, стварно ли наполитанкиве славеле по улици "есенски шампион"? Ако е вистина, нема поголеми комплексаши од нив у цел свет па и универзум:pos:. Од друга страна, ништо не би ме зачудило од комплексашите, кога можеа да ја слават победата во купот од пред некоја година против Јуве во отворен автобус на кој пишуваше ''campione d'italia '' тогаш ништо чудно и ваква глупост да направиле.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Наполетанците се фанатаци, и секој успех на клубот кој кај нив доаѓа ретко го слават.Вие јувенташите ептен мислите дека цел свет околу вас се врти.
Па и јас сум фанатик па ниеднаш овие четири години не прославував "есенски шампион". Што има тука да се слави, тоа не е ни титула. Исто ко да славиш "шампион после петто коло".

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Наполетанците се фанатаци, и секој успех на клубот кој кај нив доаѓа ретко го слават.Вие јувенташите ептен мислите дека цел свет околу вас се врти.
Многу повеќе, од колку што се врти околу вас :D

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.312
Поени од реакции
3.367
Зарем никој не ја спомна магијата на Макароне :ROFLMAO:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
Фали уште сто километарски пост ко другар му ратм да напише.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Па и јас сум фанатик па ниеднаш овие четири години не прославував "есенски шампион". Што има тука да се слави, тоа не е ни титула. Исто ко да славиш "шампион после петто коло".
Некој тука и то го славеја,
оти знајш, шампион после 38мо коло е премногу мејнстрим

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom