Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.785
Поени од реакции
17.711
Ако тоа не е доволно гледање за последните три-четири натпревари, океј. :D
Ама не заборавај и ти дека збориме за играч кој што го носи бројот 10 на Јувентус и го цените на 70+ милиони евра.

Јеби га, ми падна стримот и него видов голот. Сепак, не е прв пат кога критикувам некој уште следниот натпревар да ме демантира. Пејо знае најдобро за Кутињо кога зборам... :pos:

Дополнително, дај да пишувавте вака два месеци кога го пцуевте. :)
Ќе го пцујам секој кој не придонесува ништо во утакмицата и го носи нашиот дрес тоа не значи дека наеднаш заборајл да игра фудбал или сум го неќел, јбг нервна база шта чеш :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Џонтра брат под итно оди у некое вечерно школо, може малку ќе те научат таму да пишуваш како што треба. Па уште и курац ми покажува бе :pos:

Па од горе и се инаети за што е тоа есенски шампион бе, откако му ставив 5 статии со наслов "Наполи после победата 5-1, стана шампион на првиот дел"

И ај објасни ми како тоа оној кој е прв на Божиќ, кога во една сезона може да има изиграно 17 меча, а во друга 18 пред паузата?
Добро Ригел експерти у реду е, не се курчи. Сум погрешил и не замарај.
Одамна завршив школо не сме сите ко тебе да учиме уште..... средно.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Се избламира па сеа „добро бе сум погрешил, не замарај“ а друг ако згреши, јајца ќе му подуе, ебате шегобиецот заебан. Земал па и за образование заебава а пред месец дена на кур му се качи на Стелт кога ти рече дека си со средно. Сељандура пар екселанс.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.405
Добро Ригел експерти у реду е, не се курчи. Сум погрешил и не замарај.
Џонтра брат реално тешко педерче си, кога ќе згреши некој друг прв си да ги изедеш гомната со твоите досетки и шеги, а сега кога виде дека се изглупира и дека пола форум ти се изнасмеа, дури те цитираа во тема за правилно зборување овде ми глумиш лудило со финтичките "добро експерту ти се знаеш", "сум згрешил и кој кур" и нормално одма бараш игла во сено па се обиде да ми најдеш граматичка грешка во што не успеа, па сега демек средно сум учел уште и што ли нема да пробаш до после.

Прифаќај ремет не е крај на светот ако го направиш тоа :icon_mrgr:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Гарант ти е урамено свидетелството од 8мо одма таму до портретот од твојата белимбеговска фаца.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Хаха абе оти се однесуваш како 12 годинки да имаш? Океј Руни е тиња. Продолжи сега за Мората да ми збориш. :)
Не ме сфаќаш,исто како да кажам дека Руни не е светска класа затоа што е во лоша форма,тоа што Мората е во лоша форма не значи дека нема квалитет и потенцијал,не може бе да си прв напаѓач на ШПАНИЈА на 23 год. а да немаш квалитет,не знам што си се запнал толку со Мората па го ставаш на ниво на Трајковски.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.785
Поени од реакции
17.711
Јуве и Интер имаат ист број на нерешени изгубени и победи :pos:

upload_2016-1-10_22-50-26.png

Статус
Затворена за нови мислења.