Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ја мислам дека есенски шампион е оној кој бил прв на Божиќ односно на почетокот на зимската пауза што означува крај на есенскиот дел од шампионатот. Така прочитав пред утакмицата на Интер со Лацио. Нема врска како и да е и така ништо не значи.

Иначе `незнаење` се пишува не знаење, о ти зналецу. :kuracc:
Те посра, сеа вади се колку сакаш.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Со Фиорентина кога игравте гледав, и по 30-тина минути со Карпи и Верона. :D
Не зборам на памет, добар е кога има искусни околу него, а кога тој треба да е лидер се губи.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не е работата тоа кој има подобар и поквалитетен напад по имиња,туку како играчите во тимот се вклопени во самиот систем и како функционираат на теренот..во пракса Наполи има подобар напад бидејќи подобро,покомпактно и повоиграно делуваат кога се на теренот за разлика од Јувентус каде има подобра средина но во нападот претежно головите ги даваат насила или Дибала ако направи некаков потег,додека Наполи кога ги гледав ми се чини како да везат по теренот и лесно постигнуваа голови...

Ама како и да е Јувентус има подобар тим во генерала и е најстабилна екипа во Италија реално

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.785
Поени од реакции
17.710
Со Фиорентина кога игравте гледав, и по 30-тина минути со Карпи и Верона. :D
Не зборам на памет, добар е кога има искусни околу него, а кога тој треба да е лидер се губи.
Сепак не си го гледал ни многу вервај а за лидер сите заборавате дека Погба е само 22 години :)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.402
Ја мислам дека есенски шампион е оној кој бил прв на Божиќ односно на почетокот на зимската пауза што означува крај на есенскиот дел од шампионатот. Така прочитав пред утакмицата на Интер со Лацио. Нема врска како и да е и така ништо не значи.

Иначе `незнаење` се пишува не знаење, о ти зналецу. :kuracc:
Џонтра брат под итно оди у некое вечерно школо, може малку ќе те научат таму да пишуваш како што треба. Па уште и курац ми покажува бе :pos:

Па од горе и се инаети за што е тоа есенски шампион бе, откако му ставив 5 статии со наслов "Наполи после победата 5-1, стана шампион на првиот дел"

И ај објасни ми како тоа оној кој е прв на Божиќ, кога во една сезона може да има изиграно 17 меча, а во друга 18 пред паузата?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.785
Поени од реакции
17.710
Касано и Алегри гушкање ко топли браќа да се :D

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Незнајт овај бе.:kuracc:

R

red.devil

Гостин
Сепак не си го гледал ни многу вервај а за лидер сите заборавате дека Погба е само 22 години :)
Ако тоа не е доволно гледање за последните три-четири натпревари, океј. :D
Ама не заборавај и ти дека збориме за играч кој што го носи бројот 10 на Јувентус и го цените на 70+ милиони евра.

Јеби га, ми падна стримот и него видов голот. Сепак, не е прв пат кога критикувам некој уште следниот натпревар да ме демантира. Пејо знае најдобро за Кутињо кога зборам... :pos:

Дополнително, дај да пишувавте вака два месеци кога го пцуевте. :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ако тоа не е доволно гледање за последните три-четири натпревари, океј. :D
Ама не заборавај и ти дека збориме за играч кој што го носи бројот 10 на Јувентус и го цените на 70+ милиони евра.

Јеби га, ми падна стримот и него видов голот. Сепак, не е прв пат кога критикувам некој уште следниот натпревар да ме демантира. Пејо знае најдобро за Кутињо кога зборам... :pos:

Дополнително, дај да пишувавте вака два месеци кога го пцуевте. :)
и ти на часови по правопис да идеш :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom