The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не може секој бет кој нема да излезе да се смета за лош бет. Дечкото не играше од лутина кон Лацио, туку врз основа на тоа што Лацио нема покажано доволно квалитет сезонава. Сега што победија не значи ништо, едноставно фудбал е, спорт, секој речиси секого може да победи што не мора да значи дека пред натпреварот не вредело да се игра на одреден тип.Da ne velam sea posle svadba tapani, ama ti rekov deka od Carpi izgubija, a lazio ne e tolku los, ti go igrase samo zaradi lutina kon Lazio. Los bet.
Села-Фриц 2 2.20
Искрено ова е преголем коефициент според мене. Фриц игра страшно во последните 4-5 месеци, тепаше и подобри противници од Села, освојуваше Челенџери... Фриц е типична америчка школа, јак сервис и јаки основни удари, но не е некој ко Квери, Доналдсон, Харисон..., што греши и што удира безглаво. Еден од ретките млади тенисери што игра со план, што добро ги гради поените. Дуди Села е низок тенисер, со ниско тежиште и многу добар техничар, сервисот и не му е некоја предност, но за таа висина не му е воопшто лош. Игра еднорачен бекенд и тука ја гледам предноста на Фриц, многу тешко ќе е за Села да ги враќа бомбите на Фриц. Едино ако Фриц влезе во проблеми со сервисот, да биде испод 50%, што не верувам дека ќе се деси затоа што цела недела е над 50% и одлично сервира. Лани играле во Индиан Велс, 6-3 6-0 победил Фриц, а искрено не гледам зошто не би победил и вечер кога е 100 пати поискусен од тој дуел во март кога го прегазил Села.
Чорич-Бедене 1 1.55
Играа лани во Умаг и го гледав цел меч, Бедене немаше ни промил шанса на тој меч, беше тотално надигран од Чорич. Е сега тоа беше земја, омилена подлога на двајцата, ова е хард, али сметам дека Чорич е подобар и покомплетен тенисер од Бедене и дека денес ќе победи. Бедене брани финале овде, али Борна денес би требало да го реши ако не прави некои глупости. Против Вани и Раманатан се провлече Бедене, губеше 1-0 па се враќаше и победуваше 2-1, а Чорич вчера едвај го победи одличниот Агут, кој е многу добар тенисер и лани два пати по 2-0 го победуваше Чорич. Добри се овие 1.55 и мислам дека ќе помине Чорич во финале.

[DOUBLEPOST=1452402833][/DOUBLEPOST]
Аха, а кога го тепаше Интер прошлото коло тогаш не беше до неквалитетот него до тоа што Лацио привидно имал лоши резултати сезонава, инаку одличен тим се.Не може секој бет кој нема да излезе да се смета за лош бет. Дечкото не играше од лутина кон Лацио, туку врз основа на тоа што Лацио нема покажано доволно квалитет сезонава. Сега што победија не значи ништо, едноставно фудбал е, спорт, секој речиси секого може да победи што не мора да значи дека пред натпреварот не вредело да се игра на одреден тип.
Браво Стефанел.[DOUBLEPOST=1452402833][/DOUBLEPOST]
Аха, а кога го тепаше Интер прошлото коло тогаш не беше до неквалитетот него до тоа што Лацио привидно имал лоши резултати сезонава, инаку одличен тим се.![]()
За во Куманово Марбет можам да ти гарантирам за секоја добивка дека ќе бидне исплатена.. А за тоа дали ќе ти дадат додаток или не тоа можеш слободно на шефот да се пожалиш што е на тоа место сигуно ќе се поправат работите..Momentalno toj marbet sto go ima kaj mene ne mi e siguren,praatp roblemi pri isplata,i vo eden moment koga resiv da uplatam evroliga igraci,gledam na net gi ima mu baram dodatok za igraci mi vika nema i zatoa...
Абе еј министерке правиш ти разлика помеѓу не покажуваат доволно квалитет (односно како тим го имаат, а како игра и резултати го немаат) и не се доволно квалитетни? Тоа ти се две различни работи. И не ми ставај зборови во уста, за Лацио ти реков дека се квалитетен тим пред да играат со Интер. Конкретно за тој меч не реков нешто такво, така да не си треси од тебе.[DOUBLEPOST=1452402833][/DOUBLEPOST]
Аха, а кога го тепаше Интер прошлото коло тогаш не беше до неквалитетот него до тоа што Лацио привидно имал лоши резултати сезонава, инаку одличен тим се.![]()
За тебе сум Мохамед Калон.Абе еј министерке правиш ти разлика помеѓу не покажуваат доволно квалитет (односно како тим го имаат, а како игра и резултати го немаат) и не се доволно квалитетни? Тоа ти се две различни работи. И не ми ставај зборови во уста, за Лацио ти реков дека се квалитетен тим пред да играат со Интер. Конкретно за тој меч не реков нешто такво, така да не си треси од тебе.
Оди сега таму слушај Розга не замарај овде луѓето.
VALUE DOUBLE за ноќеска
Ivanovic - Pliskova 2 @ 2.20
Sela - Fritz 2 @ 2.20
Кладилница : Копачка
Вкупна квота : 4.84
На bet365 овој дубл ви е 3.29 т.е. 1,80 на Fritz и 1.83 нa Pliskova![]()