Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Таунс -16,5 на едно, а Кларксон -15,5 на друго.
Овој Кларксон пред една недела го товарев +12,5/13,5 све ме паѓаше по 6-8 поена, сеа збеснува, ти ебам среќата цц.

Clarkson od pola centar pogodi trojka.:)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Лацио денеска прославува роденден, да не одиграат како да нема утре.Претходните им се победи на сред Виола

Лацио кога беше подобар од Фиорентина лесно ги победуваше. Мислам дека исто ќе биде и сега во случајов на Фиорентина.

Za Deportivo imav zborot ..vo vrska so toj slucaj ..nego ovie sto imaat u cair marbet se isti so oni,ili po ...ne im e mestoto u ovaja tema.oni porano ja drzea Bundes u skopje,isto ne im isplakaa na lugeto i slicni gluposti .

Јас дури работеше Депортиво во Битола многу се кладев таму, тоа беше пред данокот. Никогаш немав никакв проблеми со исплатата. Се сеќавам само дека една недела пред затварањето некои луѓе почнаа да се жалат за каснење со исплатите, но на крајот сите беа исплатени.[DOUBLEPOST=1452341055][/DOUBLEPOST]
Фаќам 4ца кошаркари уште у прво полувреме и го ставам Гулбис со 1.10 :pos::pos:
Затоа не фаќам и затоа немам пари.

1.8
1.8
1.8
1.8
1.1

Исфрлете го натрапникот.

Јас дури работеше Депортиво во Битола многу се кладев таму, тоа беше пред данокот. Никогаш немав никакв проблеми со исплатата. Се сеќавам само дека една недела пред затварањето некои луѓе почнаа да се жалат за каснење со исплатите, но на крајот сите беа исплатени.[DOUBLEPOST=1452341055][/DOUBLEPOST]

1.8
1.8
1.8
1.8
1.1

Исфрлете го натрапникот.
Да да, затоа викам идиот сум. 1.90 се иначе во Копачка, и си викам ај бе 1.25 Гулбис, па ќе поткрене малце добивка, плус ако стаиш 4 кошаркари во Копачка за 100ка, околу 1100 искача добивка и мене ме нервираат некои такви мртви добивки, викам ај малце поише да биде. И пошо брзав не ни видов што и како, и доаѓам дома глеам 1.10 за Гублис. Да го видев 100% ќе го тргнев, нема шанси Гулбис за 1.10 да го ставам. А после ова никад нема да го ставам. :D

1.8
1.8
1.8
1.8
1.1

Исфрлете го натрапникот.
I mene ne mi se vervase al sigurno nemal razlog da me laze za sluckata ..i uste velam i sum ubeden deka na vremeto Deportivo bese najdobrata kladilnica u Mk..bez konkurencija .
U poveke navrati i koga bese danokot mi isplakaa cela dobivka .davaa dobri koeficienti i retko koga stopiraa uplati.

Чорич-Бедене 1 1.55

Играа лани во Умаг и го гледав цел меч, Бедене немаше ни промил шанса на тој меч, беше тотално надигран од Чорич. Е сега тоа беше земја, омилена подлога на двајцата, ова е хард, али сметам дека Чорич е подобар и покомплетен тенисер од Бедене и дека денес ќе победи. Бедене брани финале овде, али Борна денес би требало да го реши ако не прави некои глупости. Против Вани и Раманатан се провлече Бедене, губеше 1-0 па се враќаше и победуваше 2-1, а Чорич вчера едвај го победи одличниот Агут, кој е многу добар тенисер и лани два пати по 2-0 го победуваше Чорич. Добри се овие 1.55 и мислам дека ќе помине Чорич во финале.

Бујукчекмече - Бешикташ 1&160.5+
Даваат многу кошеви и двете екипи, Бујук го земаа и Ерик Марфи, незгодна екипа се а Бешикташ со Лампе и црнците би требало да убаци доста поени. Како што имам кажано, домашен терен во турска лига е од пресудно значење, Бешикташ не се ништо посебно и овде може и кец. Комбиниран тип 1 и плус ми вреди за дадената квота.

Denes me mrzi mnogu da mislam a od mnogu mislenje fajde nema - labavo

Angers-Caen X
Real Madrid-Deportivo X prvo poluvreme
Fiorentina-Lazio X2

I Fiorentina izgubi od Carpi.

Just sayin'..
Да, во купот, who gives a fuck за таму, гајле им е на сите за купот. Посебно Фиорентина каде шо нема 22 играчи за да игра на три фронта, па мораше некоја "жртва" да се направи, логично купот ќе го шитнат.

Абе Лацио и кога играше против Интер беше тешка мизерија, ама ето тепаја (плус си го имаат со Интер нати го-дај ми го) и сега после победата на лидерот во Италија, да почнат да влезат во серија со победи и тоа со едни од најмизерните екипи во лигата, тие неможат гол да им дадат и тоа дома.

Фиорентина моментално "гризат" на секој натпревар, знаат дека ова сезона можат да направат нешто, барем место во ЛШ да фатат, атмосферата во клубот им е можеби најдобра во цела Италија моментално итн. итн.

Јас денес само нив ќе ги играм, а многу ретко играм сингл, вие како сакате. :)

Таунс -16,5 на едно, а Кларксон -15,5 на друго.
Овој Кларксон пред една недела го товарев +12,5/13,5 све ме паѓаше по 6-8 поена, сеа збеснува, ти ебам среќата цц.

Брат не се нервирај иди испуцај една партија фудбал со другарите,после седни да учиш и ке пројде

Вардар жените 1
Лион 1

Заедно прават 2,1 коефициент, најсигурни ми се за денес.

Удинезе ГГ
Фиорентина тим1 2+

Може да се пробаат, треба лесно да влезат. Со среќа :pijani:

Вардар жените 1
Лион 1

Заедно прават 2,1 коефициент, најсигурни ми се за денес.

Удинезе ГГ
Фиорентина тим1 2+

Може да се пробаат, треба лесно да влезат. Со среќа :pijani:
Кој си ти да го играш Лион на 1.35?

Ima nekoj info so koj sostav ke izlezat Mainz protiv Standard ?
U meguvreme igraat protiv Viktoria Koln i gubat,a od 4h igraat protiv Standard .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom