Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа ќе гледам до 6 саат Мајами и Денг нема да дае уште 3 поени :D

Еј 13 Имше на полувреме алоо,судијава гомно не му суди фаул при шут.На крај задниве 5 мин топка не му дадоа Парекр гомноно,све ти ебам,само мене ова може да ми се дешава бе,пу крв да сереш,црнец глуп,у уста те ебем.

Кевин Лав 15.5+
На кого мртвиот Лав ке даде 16 поена ако не на мртва екипа како што е неговата бивша Минесота.

Марк Гасол 16.5+
Не играат Кортни Ли и Мајк Конли, ваљда ке троши шпанецов. :D

Луол Денг 8.5+
Феникс не знаат кај терат.

Мело 20.5-
Кавај и Спарс.

Вучевиќ 18.5+
По мртва екипа од Бруклин нема,а и Брук не постои у одбрана.

Де Роузан 22.5+
Играч по желен за топка од ДеРоузн не постои, башка овие денови и преговараат за нов договор така да ке игра како задња утакмица да му е секоја, типична циганска работа да извлече што е можно повеќе зелембаќи. :D

Границите се во спортлајф, ке се искомбинира од овие...
Кој КУР си бе ти Марк Гасол? Зашто го одиграв бе гомново ц'ц'ц...

Ostaj tie tamu ..mene kaj niv u starata kladilnica sto mi se ima deseno ..imav dobiten tiket,idam za isplata,i im velam na onie na kasa da zemat sokcinja/kaffe da pijat,mi se nafrlija,koj si ti da ne castis,hahaha..komedija.dobro so se poznavav so nekoi od decata na gazdite,inace maf bese rabotata,da padne golema tepacka .
Al najinteresna prikazna koja sum ja cul,bila za BT,ako ima clenovi od toj kraj neka potvrdat dal e vistina,Rambovci koga mu kazale na eden decko Arsenal e odlozena,a tie si pobedile 2:0(ne me fatete za zbor koja ekipa,sum zaborail),i na detetevo mu isplatile bez dobiten par,nekolku iljadarki mu skratile .

Марбет во Битола никогаш немал никаква врска со Рамбовци. Депортиво во Битола го држеа тие на времето.

Марбет во Битола никогаш немал никаква врска со Рамбовци. Депортиво во Битола го држеа тие на времето.
На Депортиво мисли,не на Марбет....;)
А дека праеја такви индијански работи праеја....:ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1452334246][/DOUBLEPOST]
Кој КУР си бе ти Марк Гасол? Зашто го одиграв бе гомново ц'ц'ц...
Стварно штета за типовите,браво,освен за Марк,не ми е јасно шо се случува со дечкото,одамна само минуси оди,и јас речиси истите ги играв,само не ги пишав Денг(зошто немам апсолутно никаква доверба во овај играч,макар и 2.5 поени да му даваат граница)и Love,овај не би ги играл никогаш плус,секогаш минус,па ако сака и со КК Торус да играат...
Криво ми е шо не ги пишав Вигинс,Вилијамс и Клеј,лагано си влегоа......:shook:
А се се мислев дека Towns i Mark се добри зицери на денот,ама се заебав...:sramezliv:

Ок три типа што би требало да поминат

1.

Фенербахче - Црвена звезда За ѕвезда бараат граница 74,5 последните 3 натревари изгирани протиф фенер

(61,60, 65) Толку дале против фенер овие се три последни натревари од оваа година.

Што значи Ѕвезда 74,5 минус

2.

Бросе баскет граница 79.5 плуска. Дечкиве ги играм секогаш на плуска знаат да даваат и над 100 коша многу лесно.

Последни 5 натревари (109,86,80,86100)

СЕпак ова е евро лига треба малце да играат да не одат до 100, ама мислам ќе ја биде од 80-90 коша.

Бросе баскет граница 79.5 плуска[DOUBLEPOST=1452254859][/DOUBLEPOST]3

Панатинаикос - Уницаја

Гледам на уницаја им бараат граница 70,5. Шпанци ако не фатиш на минус незнам кој. Не би требало да покажат заби и да стават на 70 коша вечер.[DOUBLEPOST=1452255016][/DOUBLEPOST]Да се напомене не следам многу кошарка, ова е само мислење и земено од просек до сега.

Што значи Ѕвезда 74,5 минус

Бросе баскет граница 79.5 плуска. Дечкиве ги играм секогаш на плуска знаат да даваат и над 100 коша многу лесно.

Панатинаикос - Уницаја

Гледам на уницаја им бараат граница 70,5. Шпанци ако не фатиш на минус незнам кој.

Се надевам некој ме послуша вчера сум дал одлични типови :))).

Само кубан ме ебаа за 8000 маме им ебам, ги имав 78,5+ на даваат 78 и уште 10 секунди до крај фаул и футкаат две слободни.

Како и да е и денеска гледам има доста кошарки одвоив 4 после ќе ги споделам подетално да може човек а си бира ако сака

Za Deportivo imav zborot ..vo vrska so toj slucaj ..nego ovie sto imaat u cair marbet se isti so oni,ili po ...ne im e mestoto u ovaja tema.oni porano ja drzea Bundes u skopje,isto ne im isplakaa na lugeto i slicni gluposti .

Села-Фриц 2 2.20

Искрено ова е преголем коефициент според мене. Фриц игра страшно во последните 4-5 месеци, тепаше и подобри противници од Села, освојуваше Челенџери... Фриц е типична америчка школа, јак сервис и јаки основни удари, но не е некој ко Квери, Доналдсон, Харисон..., што греши и што удира безглаво. Еден од ретките млади тенисери што игра со план, што добро ги гради поените. Дуди Села е низок тенисер, со ниско тежиште и многу добар техничар, сервисот и не му е некоја предност, но за таа висина не му е воопшто лош. Игра еднорачен бекенд и тука ја гледам предноста на Фриц, многу тешко ќе е за Села да ги враќа бомбите на Фриц. Едино ако Фриц влезе во проблеми со сервисот, да биде испод 50%, што не верувам дека ќе се деси затоа што цела недела е над 50% и одлично сервира. Лани играле во Индиан Велс, 6-3 6-0 победил Фриц, а искрено не гледам зошто не би победил и вечер кога е 100 пати поискусен од тој дуел во март кога го прегазил Села.

На Депортиво мисли,не на Марбет....;)
А дека праеја такви индијански работи праеја....[emoji23][DOUBLEPOST=1452334246][/DOUBLEPOST]
Стварно штета за типовите,браво,освен за Марк,не ми е јасно шо се случува со дечкото,одамна само минуси оди,и јас речиси истите ги играв,само не ги пишав Денг(зошто немам апсолутно никаква доверба во овај играч,макар и 2.5 поени да му даваат граница)и Love,овај не би ги играл никогаш плус,секогаш минус,па ако сака и со КК Торус да играат...
Криво ми е шо не ги пишав Вигинс,Вилијамс и Клеј,лагано си влегоа......:shook:
А се се мислев дека Towns i Mark се добри зицери на денот,ама се заебав...:sramezliv:
Мемет ме премисли...ама тоа е. :D 5/17 шут од поле, после утакмица обрачот го однеле на центрирање. [emoji3] [emoji3]

Таунс -16,5 на едно, а Кларксон -15,5 на друго.
Овој Кларксон пред една недела го товарев +12,5/13,5 све ме паѓаше по 6-8 поена, сеа збеснува, ти ебам среќата цц.

За утре, Fiorentina 1 @ 1.90 и - 1.5 @ 3.50 (betfair). Фиорентина не се Интер и Манчини курот да си играат и да очекуваат така победа да им дојде, очекувам многу лесно да си влези 1, не би ме изненадило и со 3 разлика да тепаат Фиренца против овие мртвиве шо неможат дома едни Карпи да го тепаат.

I Fiorentina izgubi od Carpi.

Just sayin'..

za denes Real Madrid - 1 1.15
Djokovic - 1.20
Lyon - 1.38
Getafe - Betis - x2 1.90
Vkupno 3.60 koif good luck[DOUBLEPOST=1452338958][/DOUBLEPOST]za denes Real Madrid - 1 1.15
Djokovic - 1.20
Lyon - 1.38
Getafe - Betis - x2 1.90
Vkupno 3.60 koif good luck

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom