Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Братов Диандре нема штунато сеуште ..Пак овај Кемба што промаршува не е можно ..

Кој кур го играм Диандре + не ми се верува каков дебил сум

cel forum go iame + , da vidis edna situacija negde kaj 8-9 minuta mu ja podavaat negde malce podaleku od slobodno i nikoj ne go cuva ovoj se izgubi barase covek da ja dade kako bozem kletva mu imaat frleno na basketot

cel forum go iame + , da vidis edna situacija negde kaj 8-9 minuta mu ja podavaat negde malce podaleku od slobodno i nikoj ne go cuva ovoj se izgubi barase covek da ja dade kako bozem kletva mu imaat frleno na basketot
Па тоа викам јас не го чепкам него ама деновиве сум у тежок минус,ај викам гледам и анализи за Диандре ќе го стаам него Пол и Кемба + ....

Pisi propalo na DeAndre i Kemba ..prviot 0 poena drugiov edvaj 4 .

Screenshot_7.png
Во копачка ви се шифрите и квотите, уште 30 минути затвораат. Тикетот има квота 33.69, може да ја пресметате множејќи ги квотите на сликата, а слободно проверете ги истите на bet365 каде што доаѓа само 14.47 (црвените се од bet365). Мислам дека вреди да се проба, барем ако погодам, повеќе од дупло да земам кога веќе не ги паѓаат квотите. :)

VALUE DOUBLE за ноќеска
Ivanovic - Pliskova 2 @ 2.20
Sela - Fritz 2 @ 2.20

Кладилница : Копачка
Вкупна квота : 4.84
На bet365 овој дубл ви е 3.29 т.е. 1,80 на Fritz и 1.83 нa Pliskova :)

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 136325
Во копачка ви се шифрите и квотите, уште 30 минути затвораат. Тикетот има квота 33.69, може да ја пресметате множејќи ги квотите на сликата, а слободно проверете ги истите на bet365 каде што доаѓа само 14.47 (црвените се од bet365). Мислам дека вреди да се проба, барем ако погодам, повеќе од дупло да земам кога веќе не ги паѓаат квотите. :)

VALUE DOUBLE за ноќеска
Ivanovic - Pliskova 2 @ 2.20
Sela - Fritz 2 @ 2.20

Кладилница : Копачка
Вкупна квота : 4.84
На bet365 овој дубл ви е 3.29 т.е. 1,80 на Fritz и 1.83 нa Pliskova :)
Сакаш да кажеш дека Копачка е најдобрата кладилница во Македонија?:vozbud:

Абе не се чудете оти ќе паднете на ДиАндре штом јас препишав од тука знаете малериште сум.

Што се случува со Украинциве во ракомет знае некој ? Пред некој ден изгубија дома со 2 разлика од грциве (а водеа на полувреме со +3) па ме интересира дали стварно се слаби или местеа..
Утре играат пак и сега 2.3 им дале на гостински терен
Мислам и Аргентинците треба да тепаат со Холандија а може на поголем ризик и Франција - Данска 2

Баш чекам да видам мислење од @Tomasino како најголем познавач на ракометов :)

Последно уредено од модератор:
Види му го бе суратот кај мене на аватар жити се кој е овој играч не постои му ебам пич мајчин 11 дае на крај,да даеше макар 2 поена у прво ПОЛУВРЕМЕ ќе го кружевме сеа али јебига тоа е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom