Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ај за вечер едно колку да глеаме тениси

Федерер - Тием 1 и прв сет 8-10 гема@1.63
Радванска - Риске 1 и прв сет 9- @1.54
Раониќ - Томиќ 2 и прв сет 9+ @2.45
6.15 коеф

Надал со Ѓоковиќ у бет сити му стаиле граница да освои 9,5 гема, за помалку 1,96 коеф. Како ќе освои 10 гема не гледам

Епа ако имаше поголема частенка од гг-то на Ексетер - Ливерпул ... 1.75
т1 2+ го гледав, 2.30 ама ај викам...да не се лакомам.

Сега чекање на играчи нба вечер :)

Аугзбург од 33 минута 2-1 и си остана така.1/11 power play двете екипи.Црепови!

Полска одбојката после втор сет сите првотимци на клупа.Сега одат на Франција а со победа ќе играа со Русија кои се една класа послаби.Кој курац им беше што одбраа таква чудна логика ? :facepalm:

Сега гледам Пао тепале,нив ги чекав со Полска на тикет за 5500.:uzi::uzi:Аугзбург за 9800.

Edvin Jackson seljakot ostana na 8 poena ebate, 13 minuti igral samo..

Katastrofa e denovive..... gi zboram cel den Kuban gi stavam Augsburg 4,5+ zaso sum glup... toa e .... ke si brkame narodnjaci od utre :D

Katastrofa e denovive..... gi zboram cel den Kuban gi stavam Augsburg 4,5+ zaso sum glup... toa e .... ke si brkame narodnjaci od utre :D
Терај си со кошаркарите од НБА,зошто менуваш стил на игра?;)

Терај си со кошаркарите од НБА,зошто менуваш стил на игра?;)
Ме изнервираа Златна Копачка,зашто на секоја моја уплата од 3000ки и нагоре ми намалуваат квоти,па сега ги бојкотирам....

Ме изнервираа Златна Копачка,зашто на секоја моја уплата од 3000ки и нагоре ми намалуваат квоти,па сега ги бојкотирам....
Пробај во Марбет не би требало такви проблеми да имаш ;)

Пробај во Марбет не би требало такви проблеми да имаш ;)
Momentalno toj marbet sto go ima kaj mene ne mi e siguren,praatp roblemi pri isplata,i vo eden moment koga resiv da uplatam evroliga igraci,gledam na net gi ima mu baram dodatok za igraci mi vika nema i zatoa...

За утре, Fiorentina 1 @ 1.90 и - 1.5 @ 3.50 (betfair). Фиорентина не се Интер и Манчини курот да си играат и да очекуваат така победа да им дојде, очекувам многу лесно да си влези 1, не би ме изненадило и со 3 разлика да тепаат Фиренца против овие мртвиве шо неможат дома едни Карпи да го тепаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom