Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.984
roma bese idealna za tovarenje dupla sansa vikendov, 2ka koeficient, ovie napoli celo vreme istiot sostav go igraat dusha veke nemaat mada denes sreka nemaa a i Roma im doe izmorena od LS. Ali na kraj de rosi moze skrati i vodstvo za roma koga mu ja izvadi od noga na eden od soigracive koj mislam deka ke izbusese i mreza i sve ...
Nego mozno e cist gol vednas potoa da im skinaa na Roma, neznam kolku bese toa gol aut.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
roma bese idealna za tovarenje dupla sansa vikendov, 2ka koeficient, ovie napoli celo vreme istiot sostav go igraat dusha veke nemaat mada denes sreka nemaa a i Roma im doe izmorena od LS. Ali na kraj de rosi moze skrati i vodstvo za roma koga mu ja izvadi od noga na eden od soigracive koj mislam deka ke izbusese i mreza i sve ...
Nego mozno e cist gol vednas potoa da im skinaa na Roma, neznam kolku bese toa gol aut.
Мислам дека беше гол аут, по сама логика бидејќи кога беше упатен центаршутот топката веќе беше блиску до линијата, а доби движење кон надвор, па после тоа кон внатре и падна кај петерецот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.984
Мислам дека беше гол аут, по сама логика бидејќи кога беше упатен центаршутот топката веќе беше блиску до линијата, а доби движење кон надвор, па после тоа кон внатре и падна кај петерецот.
abe vidov slika edna na GDS, nekako ne mi deluva deka ispadna od teren celosno, stoznam, diskutabilno e vo najmala raka.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
Преживеавме во Наполи!!
На ред е Специа па Џенова и така се враќаме на победничките патеки..
А ова новиниве колку мрса мадиња Виолината имал ултиматум сите 5 да ги добие а он ниту една не доби.. Нема спас од овој човек..
Иначе утре ждрепката за ЛШ во 12ч е да не се успиете :)

РОМА РОМА РОМА

G

grande-juve

Гостин
конечно “англиски“ судиски критериум, нема милион прекини... добар натпрвар засега.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Убав фудбал се игра од двете екипи, има доста жар и динамика. Ми делува дека судијава е тиња и нема авторитет врз играчите, толку неможеше некој друг да суди? Рицоли, Роки, Таљавенто?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Убав фудбал се игра од двете екипи, има доста жар и динамика. Ми делува дека судијава е тиња и нема авторитет врз играчите, толку неможеше некој друг да суди? Рицоли, Роки, Таљавенто?
Одличен си е Орсато денес бе, иако пеналот може дискутабилен да се нарече, сепак може да се свири. Баш напротив ги свири само оние фаули кои треба и не ја забавува играта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom