Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
интер прима брзо гол од фиорентина и се губат како тинејџерки у пмс, приммат уште 3, Јуве лагано си ја врти... тоа е таа разлика меѓу шампион и просечен клуб ;)
Интер му дава гол на Фросиноне и после тоа му набива уште 3, а Јуве му дава гол на Фросиноне и го цица у 92 минута. Тоа е таа разлика меѓу шампионски клуб и робијаши. :kafence:

Сасуоло со победа над Торино е бод зад Јувентус . :D

Интер му дава гол на Фросиноне и после тоа му набива уште 3, а Јуве му дава гол на Фросиноне и го цица у 92 минута. Тоа е таа разлика меѓу шампионски клуб и робијаши. :kafence:
Па секој клуб игра помотивирано во дерби натпревар:D

интер прима брзо гол од фиорентина и се губат како тинејџерки у пмс, приммат уште 3, Јуве лагано си ја врти... тоа е таа разлика меѓу шампион и просечен клуб ;)
Верувам ќе се сетиш неодамна на слична ситуација. Милито уште играше тогаш.

Следни 6 натпревари :
Интер : Лацио , Емполи , Сасуоло , Аталанта , Карпи , Милан .
Јувентус : Карпи , Верона , Сампдорија , Рома , Киево , Џенова .

CWIySxJW4AA8oVk.jpg

:pos:

Ввиди ги се интераши на темава,се посраа одма:icon_mrgr:
Кај бевте вчера гољо мој? :D

Јуве ремизира со Фросиноне и Удинезе, Интер им навива 4 комада. Тоа е таа разлика меѓу шаНпионски и ѓубре тим. :cool:

Иначе Милан имаат лесен распоред месецов, сите победи и очекуваме да се умешаат у борба за 3то место, Миха ги стегнал

грмехехехехеххехехехехехеххехехе

Кај бевте вчера гољо мој? :D

Јуве ремизира со Фросиноне и Удинезе, Интер им навива 4 комада. Тоа е таа разлика меѓу шаНпионски и ѓубре тим. :cool:

Иначе Милан имаат лесен распоред месецов, сите победи и очекуваме да се умешаат у борба за 3то место, Миха ги стегнал

грмехехехехеххехехехехехеххехехе

ке ги видам интер кога ке им дојдат и на нив повреди ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom