samo tamo mozeteОбожаваме да ве собoруваме на вашите тикети - АС РОМА
Мислам дека беше гол аут, по сама логика бидејќи кога беше упатен центаршутот топката веќе беше блиску до линијата, а доби движење кон надвор, па после тоа кон внатре и падна кај петерецот.roma bese idealna za tovarenje dupla sansa vikendov, 2ka koeficient, ovie napoli celo vreme istiot sostav go igraat dusha veke nemaat mada denes sreka nemaa a i Roma im doe izmorena od LS. Ali na kraj de rosi moze skrati i vodstvo za roma koga mu ja izvadi od noga na eden od soigracive koj mislam deka ke izbusese i mreza i sve ...
Nego mozno e cist gol vednas potoa da im skinaa na Roma, neznam kolku bese toa gol aut.
abe vidov slika edna na GDS, nekako ne mi deluva deka ispadna od teren celosno, stoznam, diskutabilno e vo najmala raka.Мислам дека беше гол аут, по сама логика бидејќи кога беше упатен центаршутот топката веќе беше блиску до линијата, а доби движење кон надвор, па после тоа кон внатре и падна кај петерецот.
Одличен си е Орсато денес бе, иако пеналот може дискутабилен да се нарече, сепак може да се свири. Баш напротив ги свири само оние фаули кои треба и не ја забавува играта.Убав фудбал се игра од двете екипи, има доста жар и динамика. Ми делува дека судијава е тиња и нема авторитет врз играчите, толку неможеше некој друг да суди? Рицоли, Роки, Таљавенто?
Другпат чекај судијата да означи крај на натпреварот...