UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Стефи нешто многу си збунета ...

Епа тоа ми беше муабетот де, дека не се спомна со каков резултат оди Арсенал понатаму. Значи пекол ги чека Арсенал во Атина.

Стефи нешто многу си збунета ...
Глупи ми се правилата не сум јас збунета :D
Не бев упатена со правилата зато, еден едно вели друг друго вели, сега јасно ми е :)[DOUBLEPOST=1448407614][/DOUBLEPOST]Гент има огромни шанси да помини понатаму и тоа заслужено ке одат, Валенсија и Лион не заслужија да одат понатаму, Лион па да не прајме муабет победа немат во група катастрофа.

Правилата не се воопшто глупи, едноставно кога два тима имаат исти бодови одлучува меѓусебниот дуел со примена на правилата кои важат во елиминационата фаза. Ако и после тоа споредување двата тима се еднакви(како што би биле Олимпијакос и Арсенал ако овие победат 2-3 во Грција), тогаш им се споредува вкупната гол разлика.

Кога три тима се еднакви, истото се применува со едноставно исфрлање на бодовите добиени против четвртиот тим во групата. Џони поопширно објасни погоре и мислам дека ништо не е нејасно тука.

Нема шанси Стефи да не е трол или дупли акаунт...мислам преочигледно е
Кога ќе те видам нареден пат пред безистен онака замрзнат, ќе ти кажам дали сум трол или не ;)

Ама го изврте, гарант уште му се мели паметот на Мина :ROFLMAO:
Штета за овај играч шо игра во онаа отепана лига.

Кој ја добива дискусијата?

vNtmew3.jpg

Значи полесно дуплирање на париве сум немал у живот... У 30 минута сите 4 текми ги фатив, Барса од супертип, Арсенал, Баерн и Челзи х2 ...

Значи полесно дуплирање на париве сум немал у живот... У 30 минута сите 4 текми ги фатив, Барса од супертип, Арсенал, Баерн и Челзи х2 ...

Браво..еве ти колаче за муабетот
Cookie.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom