tander123
God save the queen!
- Член од
- 5 октомври 2015
- Мислења
- 715
- Поени од реакции
- 363
http://ifirstrow.eu/watch/390200/1/watch-champions-league-simulcast.html
Еве линк за симулкаст за вечер.
Еве линк за симулкаст за вечер.
Ете тoј сиИмаш ли поима што воопшто пишуваш и ја труеш темата со офтопици?
Ете тoј си. Бaте не знaјш кaј терaш првo ме цитирaше мене a јaс нигде не тњ имaв спoмнaв туку цитирaв член кoј нaпишa тендер е сеa ти сaм ме цитирa мене кao демек кoј си ти дa ме гибaш a никoј нит те цитирa нит те спoмнa a нит си кaкo шo гледaм тендер пoтпишaн, aкo си тoлку емoтивен a си не пиши нa фoрум oти ќе ми те дупaт е вaкa. Сеa извини тoлку мнoгу шo рaзлoжив нa делчињa белким зa oвa имaш вo црпчетo дa гo рaзбериш, aкo немaш тoa е.
Oди пaси пеперутки сеa и не зaмaрaј oтрoв си ебaте кoпитoтo ебaте![]()
А на форумов од време на време знае некој да постира, што бара уште Акинфеев во Русија... Камен невиден.Акинфеев труп!!!
Жал ми е за Слуцки како се ниша на столчето .
Невиден аматер , па уште на соиграчите им се лути .А на форумов од време на време знае некој да постира, што бара уште Акинфеев во Русија... Камен невиден.
Невиден аматер , па уште на соиграчите им се лути .
А на форумов од време на време знае некој да постира, што бара уште Акинфеев во Русија... Камен невиден.
Па мора ли голманот од Русија да им биде бе ашљак xD ?Па кој друг Русин е поквалитетен од Акинфеев?
Лодигин.Па кој друг Русин е поквалитетен од Акинфеев?
Мислев за репрезентација беПа мора ли голманот од Русија да им биде бе ашљак xD ?
Абе Малафеев не бранеше за репрезентација а не па Лодигин.Лодигин.