UEFA Champions League 2015/2016

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Рики, кај си да кажеш дека Рома им покажува на Ливерпул како да играат во Европа?
Кој му кур на Нејмар, со ова курчење при изведување пенал? Па вака не се изведува ни во футсал, со корак залет.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Е Нејмар да ти ебам циганчето... у крв им е тоа бе, не можат а да не се исциганчат крф ли им ебам циганска. :D

Овој па Гарсија како пичка некоја, ги пушти дечиштата сеа да се губат уште толку. Ебате лингурот.

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
Е Нејмар да ти ебам циганчето... у крв им е тоа бе, не можат а да не се исциганчат крф ли им ебам циганска. :D

Овој па Гарсија како пичка некоја, ги пушти дечиштата сеа да се губат уште толку. Ебате лингурот.
Циган дајвер лигуш шо и да е и без даден гол вечерва има најголем импакт за победава

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.679
ЕБем ти талијанска екипа кога одбраната ти е како росна ливада... Ни со пола сили не игра Барса, а веќе дадоа 6 комада.

Види го овој и пенал утна, бем им стомајки

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Циган дајвер лигуш шо и да е и без даден гол вечерва има најголем импакт за победава

Ја нигде не му ја оспорив играта вечерва. Ова чисто за пеналов искоментирав, затоа и смајли стаив на крај.

Нејмар е многу поправен у играта, последниве 2 сезони игра стварно на врвно ниво. И не е веќе баш такво дајверче и лингурче како кога дојде од Бразил.

Според мене моментално е одма позади Меси како најбољи играч у свет.

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
Ја нигде не му ја оспорив играта вечерва. Ова чисто за пеналов искоментирав, затоа и смајли стаив на крај.

Нејмар е многу поправен у играта, последниве 2 сезони игра стварно на врвно ниво. И не е веќе баш такво дајверче и лингурче како кога дојде од Бразил.

Според мене моментално е одма позади Меси како најбољи играч у свет.
Чисто да резимирам и јас се слагам со твојот пост само го надополнив

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Nejmar poslednite 4-5 penali taka gi izvede i golovi bea site.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.117
Поени од реакции
7.083
Значи овие Рома ти се ко глупата курвата што ја има у секое маало, се праи нешто демек опраена више не го прима така лесно а знаеш дека вечер пак ќе рашири нозе и бар 6 комада ќе ги прими.

Kajgana Shop

На врв Bottom