АТP World Tour Finals - London 2015 (15.11-22.11)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Замарате и двајцата.

Надал го гази Мареј вие за пички и столчиња правите муабет, шукурац.

Ти доста. Немој да бидеш како @undercover . Еднаш и Надал победува, ај сите за тоа ќе пишуваме. :)

Ударна вест ќе биде од утре дека тенисерите ќе запослуваат чувари на столлчиња, кој ќе излегуваат пола саат пред играчите за да им го чуваат местото. Гледаш дека се губат мечеви заради тоа. Еднаш згреши Новак, од утре, чувар, нема лабаво.

Ти доста. Немој да бидеш како @undercover . Еднаш и Надал победува, ај сите за тоа ќе пишуваме. :)

Ударна вест ќе биде од утре дека тенисерите ќе запослуваат чувари на столлчиња, кој ќе излегуваат пола саат пред играчите за да им го чуваат местото. Гледаш дека се губат мечеви заради тоа. Еднаш згреши Новак, од утре, чувар, нема лабаво.
Имам право и јас да се израдувам упм, сезона и пол само ремет трпам. :D
Рано е за радување, али добро игра, тоа е позитивното.

[DOUBLEPOST=1447861139][/DOUBLEPOST]
Имам право и јас да се израдувам упм, сезона и пол само ремет трпам. :D
Рано е за радување, али добро игра, тоа е позитивното.

Супер игра Надал. Одамна не играл вака квалитетно. Но и Мареј помага, премногу неизнудени за негов стандард.

Мареј во вториот сет се распаѓа, али чудесно е што Рафа после ваква очајна сезона игра вака во сала, услови и подлога која најмалце му одговара. Али таков е целиот, у WTF фазон цела сезона, камен е на турнирите каде стандардно е добар, а игра подобро на турнирите кои не му лежат. :D

Го имав 2ка Рафа за инат што ме турна против Стен у Парис. Фала Рафа. :D
Доста добар денеска.

Заслужен убедлив пораз на Енди. Баш денеска тој го одигра најлошиот меч во сезонава (буквално) а Рафа најдобриот. Па не е ни чудо резултатов.

Надал-Бердих
Федерер-Вавринка :cool:
Ќе одржи Бердих утре лекции по тенис. :)

Јас реков вчера дека Надал го игра убедливо најдобриот тенис оваа година и дека глатко ќе ги тепа Мари и Ферер.
А гледам тука многумина гледат сеир на поразот на Ноле како демек веќе испаднал од турниров. Изгледа сеуште не им е јасно против кого се кладат.

"Ладно столче" , го деконцентрирал , утепај се . :pos:

Надал - Новак сакам да биде полуфинале.

Супер игра Рафа, само што и сега ќе нема среќа. Ќе игра во 1/2 со Ноле. Но не се предаваме :D Vamos Rafaaa!

Каква кражба против Ферер, меч топката која ја претвори Вавринка во меч беше аут. Само не го слушајте Хрватов, Ферер не побара челенџ само поради тоа што сите три ги потроши претходно.

Стално сум се чудела дали коментаториве го гледаат истиот тенис што ние го гледаме.
Не барал челенџ Ферер, па следиш меч нема веќе челенџи.
Мада како и да е, Ферер беше најслаба карика на турниров, а стално сум сакала да освои нешто големо, ама неможе со ликовиве топ 5.
Мислам Федерер Џокович финале ако не измеша Надал прсти, мада мислам дека нема. Секој турнир последно време ау ау почнува и толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom