- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.285
- Поени од реакции
- 10.438
Злате како беше Мустанг? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не стигнав да појдам.Злате како беше Мустанг?![]()
хаха ќе си жалиме заедно.Не стигнав да појдам.Уште ми е криво.
Јас првен ќе го гледам Три дена во септември во Синеплекс па после ќе трчам да фатам автобус за ДипанДипан вечерва ќе биде беспари, ако му се оди на некој.![]()
Прати ми линк во порака, pls.Инаку, Love излезе на торент ама јас сепак ќе си го глеам на кино@wot
И утре од 17:30 е гага...Дипан вечерва ќе биде беспари, ако му се оди на некој.![]()
како не кажа порано, за утре ќе си земев карта.И утре од 17:30 е гага...
До сеа освен од нашиот, разочаран од сите шо ги глеав: Francofonia, Tale of Tales, From Affar...
Остануваат уште Аферим, Јастог, Дипан го подобрат просекот, и Love(овој не планирав али зашо веќе имав купено за Дипан ја сменив за овој)
Дипан божем ради ситуацијава со мигрантиве и Паризкако не кажа порано, за утре ќе си земев карта.
За Tale не си морал да се арчиш, а и from afar слаби оцени имаше.
Него за Дипан сигурно пет карти продале, па си рекле нек гледаат луѓето за беспари.![]()
Морам уште еднаш да те цитирам, сега, откако го симнав: размисли добро - ова се гледа дома... сам...Инаку, Love излезе на торент ама јас сепак ќе си го глеам на кино@wot
Морам уште еднаш да те цитирам, сега, откако го симнав: размисли добро - ова се гледа дома... сам...Не знам како би изгледало на кино.
![]()
Абе што ќе ти е превод. И на македонски, и на англиски исто се стенка.znaeme nie, ocekuvame
mene mine losa snimkata ama ke go gledav sepak da imase prevod. Ke pocekam uste malku.