- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.284
- Поени од реакции
- 10.436
Ех ти, па. Не е исто Клај ми го чоече и F**k me hard.Абе што ќе ти е превод. И на македонски, и на англиски исто се стенка.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ех ти, па. Не е исто Клај ми го чоече и F**k me hard.Абе што ќе ти е превод. И на македонски, и на англиски исто се стенка.![]()
Во секој случај, јас едвај чекам да го гледам. Ова ќе биде мојот четврт изгледан филм со толку експлицитни сцени на секс. Задоволен бев по секој од трите претходни.Ех ти, па. Не е исто Клај ми го чоече и F**k me hard.![]()
Со женска ми ќе го гледаме дома пошто изглеа ќе се нема време за кино, свесни сме си и двајцата што ќе гледаме, сакаме вакви мрднати ствариМорам уште еднаш да те цитирам, сега, откако го симнав: размисли добро - ова се гледа дома... сам...Не знам како би изгледало на кино.
![]()
Morphine - ThursdayДобро знае некој како се вика песната што иде пред филмовиве ?
Златната палма од Кан очекувано, нормално, вообичаено, на CINEDAYS 2016!
CINEDAYS , традиционално, како и годиниве наназад, од 10 до 20 ноември, сите заедно ќе сме привремено преселени во кината Милениум, Фросина и Џебното кино – сиот МКЦ.
Како што вели насловот погоре – култниот британски режисер Кен Лоуч со неговиот последен филм „ЈАС, ДАНИЕЛ БЛЕЈК“ на 15 јубилејно издание на фестивалот на европски филм CINEDAYS 2016. По „КАФЕ ДРУШТВО“ на Вуди Ален, ова е втората црешна за вас. Секако, а како поинаку, сета канска жештина, сите „нај остварувања“ од Кан, според критиката и публиката, ќе се ваши од 10 до 20 ноември.
Еве, да не сме нефер кон вас и покрај нашиот „завет“, сета програма да ви ја обзнануваме пред вашиот CINEDAYS – само за вас, ќе откриеме, еве на пример, од Берлинскиот филмски фестивал ќе се сладите и на „АВЕ ЦЕЗАР“ на големите браќата Коен. За крај, што за крај?! Еве уште од сега со 100% сигурност, како и секоја година ќе го имаме и венецискиот победник и Златниот лав од Венеција.
П.с. Принципиелно, со должна по/чест и уважување, кон идејниот творец на CINEDAYS, Педро Алмодовар, CINEDAYS повторно и повторно и повторно се оддолжува со прикажувањето на неговиот последен филм од Кан – „ХУЛИЕТА“.
П.п.с. CINEDAYS со сестринска и братска искрена љубов, апелира да се надминат „концепцсиските“ недорабирања и мрачните ветришта што дниве се надвиснати над нашиот најголем и најстар филмски фестивал „Браќа Манаки“. Нашиот апел е инициран од фактот, кој нели, кога говориме за браќата Милтон и Јанаки и нивната уметност, паметиме, никогаш немаа конфликти, хипокризија, меѓусебни обвинувања, подметнувања… за ним и творештвото им, не беше надлежен тогашниот битолски валија, ами уметноста, уметноста и само таа.
Ве сакаме!
Кога филмов излезе на торент ме интересира колку луѓе ќе го гледаат со 300ки картаCafe Society на Вуди Ален доаѓа на Синедејс 2016
Спремајте уште сега 300че за овој. Да не речете после Миле вака, Миле така.![]()
И лани го имаше Irrational Man пред Синедејс па пак беа полни салите и на премиерата и на репризата. Вуди си е Вуди, секогаш ќе има народ за неговите филмовиКога филмов излезе на торент ме интересира колку луѓе ќе го гледаат со 300ки карта![]()