Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Најверојатно ќе има, затоа што сега користат нова опрема а тоа се камери и се останато за да може да има добра слика каква што пред неколку години немаа.

Приметив неколку работи кој ми засметаа а тоа е
Сликата некогаш има лош формат
Круговите за категоризација на програмата им се поголеми и од логото а и грди се.
Веб сајтот им е сеуште не променет со ново лого и содржини од новиот визуелен идент.

Ај се надевам ќе средат тоа во брзо време.
Zar telma ima veb sajt?
Prvpat slusham iskreno

^Браво братче, у спеваш нормален муабет да претвориш во политички муабет (y)

Штом му реплицираше на типот сигурно знаеше дека Телма сајтот го апдејтира еднаш на секоја полна месечна, и дека на место му е коментарот бидејќи сајтот е очајно место за добивање информации за програмската шема на Телма, а не го ни рекламираат својот сајт како што тоа го прават...you guessed it К5 и Сител.

4IHpvL3.png

А исто така пошто коментираше у темава сигурно си ја гледал Телма денеска, па кажи ми дали оваа програма на сајтот е вистинската:

w5iWJi1.png

А уствари у темава дојдов да пишам

"Ај пошто телма се очајни со промоција, кога ќе почнат Black Mirrors да ја најавуваат нека ме пингне некој во темава", па го видов коментаров погоре па од страв да не ме лабелираат како про-Каналпетовец (пошто нели затоа и коментираат сите во темава за да шират владина пропаганда) реков прво да објаснам некои работи на луѓе што сегде бараат политички препирки.

@Pohovan Trosed Убелдиво најјак јузернејм имаш на кајганава до сега (y)

^Браво братче, у спеваш нормален муабет да претвориш во политички муабет (y)

Штом му реплицираше на типот сигурно знаеше дека Телма сајтот го апдејтира еднаш на секоја полна месечна, и дека на место му е коментарот бидејќи сајтот е очајно место за добивање информации за програмската шема на Телма, а не го ни рекламираат својот сајт како што тоа го прават...you guessed it К5 и Сител.

А исто така пошто коментираше у темава сигурно си ја гледал Телма денеска, па кажи ми дали оваа програма на сајтот е вистинската:

w5iWJi1.png
програмава ти е од прошлата сабота или недеља :D

Единствената тв во Македонија која дава нормални серии и филмови (y)

Бајаги љута се погодила изглеа :icon_lol:
не е до тоа, едноставно нели, така е коа се праиш експерт за нешто што не си... исто и за економски теми лупа глупости... а дека знае да изгаси светло, тоа му признавам :D

Го гледав чомот ко тресеше глупости. Од сите луѓе у спортска федерација и што малку се разбираат од спорт, он нашол да исправа криви-дрини. Па ај што не се разбираш у спорт, научи мајка му стара у која земја сме играле, не треси глупости ебаго.

Aли најако овој си опцу "Па пичка ти материна" без пардон , а Чомоски вика дека му се составен дел од имиџот.

Не сум гледал,но можам да замислам пцовки имало доста од овој штом му се составен дел од имиџот :icon_lol:

Искрено ми се допаѓа ептен како се развива Телма последниве година дена. Програмата им е се подобра и подобра, од емисии, серии до играни филмови (иако знаат многу често да вртат некој филм повеќе пати). Ребрендирањето ми се допаѓа исто, новото лого им е интересно, студиото и рекламите се исто далеку подобри... Уште веб сајтот да си го подсредат малце, сепак сме 21ви век. Да не забегат само српски глупости и турски серии, мислам дека може да станат број еден телевизија во Македонија.

Најново гледам Еден на еден ќе оди на Телма новата сезона... Ако може да извадат пари и за некој спорт мислам дека ќе завршат огромна работа. :)

Искрено ми се допаѓа ептен како се развива Телма последниве година дена. Програмата им е се подобра и подобра, од емисии, серии до играни филмови (иако знаат многу често да вртат некој филм повеќе пати). Ребрендирањето ми се допаѓа исто, новото лого им е интересно, студиото и рекламите се исто далеку подобри... Уште веб сајтот да си го подсредат малце, сепак сме 21ви век. Да не забегат само српски глупости и турски серии, мислам дека може да станат број еден телевизија во Македонија.

Најново гледам Еден на еден ќе оди на Телма новата сезона... Ако може да извадат пари и за некој спорт мислам дека ќе завршат огромна работа. :)
Сакаат да го копираат канал5 ама не им оди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom