Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zar telma ima veb sajt?Најверојатно ќе има, затоа што сега користат нова опрема а тоа се камери и се останато за да може да има добра слика каква што пред неколку години немаа.
Приметив неколку работи кој ми засметаа а тоа е
Сликата некогаш има лош формат
Круговите за категоризација на програмата им се поголеми и од логото а и грди се.
Веб сајтот им е сеуште не променет со ново лого и содржини од новиот визуелен идент.
Ај се надевам ќе средат тоа во брзо време.
Абе комуњарска пропаганда е ова.Zar telma ima veb sajt?
Prvpat slusham iskreno
програмава ти е од прошлата сабота или недеља^Браво братче, у спеваш нормален муабет да претвориш во политички муабет
Штом му реплицираше на типот сигурно знаеше дека Телма сајтот го апдејтира еднаш на секоја полна месечна, и дека на место му е коментарот бидејќи сајтот е очајно место за добивање информации за програмската шема на Телма, а не го ни рекламираат својот сајт како што тоа го прават...you guessed it К5 и Сител.
А исто така пошто коментираше у темава сигурно си ја гледал Телма денеска, па кажи ми дали оваа програма на сајтот е вистинската:
![]()
не е до тоа, едноставно нели, така е коа се праиш експерт за нешто што не си... исто и за економски теми лупа глупости... а дека знае да изгаси светло, тоа му признавамБајаги љута се погодила изглеа![]()
Сакаат да го копираат канал5 ама не им одиИскрено ми се допаѓа ептен како се развива Телма последниве година дена. Програмата им е се подобра и подобра, од емисии, серии до играни филмови (иако знаат многу често да вртат некој филм повеќе пати). Ребрендирањето ми се допаѓа исто, новото лого им е интересно, студиото и рекламите се исто далеку подобри... Уште веб сајтот да си го подсредат малце, сепак сме 21ви век. Да не забегат само српски глупости и турски серии, мислам дека може да станат број еден телевизија во Македонија.
Најново гледам Еден на еден ќе оди на Телма новата сезона... Ако може да извадат пари и за некој спорт мислам дека ќе завршат огромна работа.![]()
Сакаат да го копираат канал5 ама не им оди