Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу не ми се свиѓа баш. Како ли ќе изгледа на некој филм или слично на темна позадина..

Sent from my C5303 using Tapatalk
Доста темно е.[DOUBLEPOST=1445867424][/DOUBLEPOST]
Не знам како се толку сигурни на тв пакет дека ќе има промена баш од денес. Официјално ништо не најавија од телевизијата, а па може сакаат да биде изненадување.

Sent from my C5303 using Tapatalk
Сигурни се од тв пакет, форумот барем досега никогаш никој таму не излажал. Јас го посетувам тој форум веќе неколку години и од таму се информирам за новости на нашиве телевизии. Еве се смени логото во 12 часот, а покрај логото има и нови шпици за реклами и најава на серии, филмови, емисии.

Сега ги чекаат вестите во 15 и 30 за да го сефтисаат новото студио.

Последно уредено:
Мене ми е интереснo нoвoвo лoгo, a сеa глеaм нaјaвнaтa шпицa нa вестите дoстa не пoтсеќa нa the newsroom :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

што не ја затворат веќе еднаш телевизијата, што се глупираат само

Старото студио некако подобро ми беше за Вести.Како и да е , уште да ја вратат Серија А на програмата и дефинитивно ќе се најдобра телевизија во Македонија.

Старото студио некако подобро ми беше за Вести.Како и да е , уште да ја вратат Серија А на програмата и дефинитивно ќе се најдобра телевизија во Македонија.
Серија А на Телма може само да сонуваш.

Зошто не пуштат HD сигнал, првин логото, редизајнот на шпиците и многу други работи ме асоцираат дека изворниот сигнал би требало да е 1080i.

не сум ја гледала ама знам дека на најавната шпица за филм на телма е една девојка од Охрид (y)(y)(y)
++ само што помина, да да дефинитивно е таа. Во летото дојде кај шо работам и беше целата бланширана и во коса и во веѓи и ја прашаја зошто си таква и кажа дека ја ангажирале да е на најавна за филм наместо тетката со лентата :LOL::LOL::LOL:
не знам точно како се вика, доста менуваше стилови со косата, едно време суканици и беше цела, на канео фест има настапувано.

Последно уредено:
Термин за Црни Огледала се знае ?

Зошто не пуштат HD сигнал, првин логото, редизајнот на шпиците и многу други работи ме асоцираат дека изворниот сигнал би требало да е 1080i.
Најверојатно ќе има, затоа што сега користат нова опрема а тоа се камери и се останато за да може да има добра слика каква што пред неколку години немаа.

Приметив неколку работи кој ми засметаа а тоа е
Сликата некогаш има лош формат
Круговите за категоризација на програмата им се поголеми и од логото а и грди се.
Веб сајтот им е сеуште не променет со ново лого и содржини од новиот визуелен идент.

Ај се надевам ќе средат тоа во брзо време.

Последно уредено:
Телма почнале Монти Пајтон да ја даваат од понеделник до петок во 13:45. (y)

Монти Пајтон ја даваат по трети пат годинава. Вчера почнаа со две нови серии The Following и Hell on wheels. Првава не знам што серија е, не ја гледав, али ја погледнав Hell on wheels и интересна ми делуваше, башка од AMC - каналот што ја создаде TWD, со лик што ептен потсеќа на РГ па се надевам нема да биде залудно потрошено време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom