dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.420
- Поени од реакции
- 85.376
@Џонтра Волта Изгледа од денеска почнале...или тоа или грешен форшпан пуштиле 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па имаше некој муабет нова опрема ќе ставале,визуелно ќе смениле нешто на почетокот на Октомври.Ама уште нема ништо.Сликата безвезе, немаат ни HD, визуелно не се сненети не знам точно веќе колку години битно они ќе имаат понови блокбастер филмови.
Најлоши се визуелно, тоа кругот за категоризација за програмата огромно колку логото, титлот жолт боде очи а веќе сите телевизии низ светот користат бел титл на филмовите и сериите
Дај бре нека седат некој работи што треба да ги средат па после нека се занимаваат со филмовите.
Oд понеделник Телма со нов визуелен иден (шпици, најави и најверојатно судио ново за вести) и со подобар квалитет 16:9 слика.
Друга новост е Еден на Еден 7-ма сезона наскоро се префрла на Телма секоја сабота во 19.15 часот.
тв пакет форумОд каде е информацијата?
Да им фалат вести сабајле. Според мене најдобро е како и кај МРТ одсабајле вестите да се дел од утринската програма.На телма нешто моментално што и фали е еден термин плус за вести од сабајле затоа што првите вести се дури во 15:30. Добар беше терминот во 12:30 не знам зашто ги тргнаа вестите.
Не знам како се толку сигурни на тв пакет дека ќе има промена баш од денес. Официјално ништо не најавија од телевизијата, а па може сакаат да биде изненадување.Да им фалат вести сабајле. Според мене најдобро е како и кај МРТ одсабајле вестите да се дел од утринската програма.
Приметувам дека Телма сега има доста подобра боја на слика од порано ама шпиците за вести и оние стандард шпици за реклама и останата се уште онакви бледи и никакви во бојата на сликата.
Ајде од утре ќе ги сменат со нови. Иначе промените се очекуваат некаде кај вечерните вести во 18 или кога и точно да се тие.
Ауу не ми се свиѓа баш. Како ли ќе изгледа на некој филм или слично на темна позадина..Имаат ново лого