Grand Theft Auto V

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Абе луѓе јас не можев да разберам кај ти го дава тенкот кога ќе си го порачаш и дали може да си ја порачам Хидрата а да не играм онлајн?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Абе луѓе јас не можев да разберам кај ти го дава тенкот кога ќе си го порачаш и дали може да си ја порачам Хидрата а да не играм онлајн?

Како што ми текнува тенкот се наоѓа на аеродромот, во еден од хангарите.

Мене тука ми беше

gtav-map-satellite-huge.jpg

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Кај Мајкл е каде што покажал QWDSDFV(првиот од лево) :D , за Френклин е вториот хангар од десно, а за Тревор е у пустината, кај таа писта.

Хидрата, другите џипови и летала од Heist Update, како и овие lowrider, се само за онлајн, да ги е'ам у гз R*.
Премногу кеш треба, ако ја имаш оригинал и сакаш да тунираш целосно lowrider кола.

H

HoT IcE

Гостин
Совети за почетници? Вчера ја почнав, 7% и ги имам само Френклин и Мајки. Ме интересира дали се исти главни мисии и за двајцата за да можам да ги менувам пред мисија, пример ако има за возење да играм со Френклин и слично.
Иначе прејака е играва :D

B

beaverknight

Гостин
Совети за почетници? Вчера ја почнав, 7% и ги имам само Френклин и Мајки. Ме интересира дали се исти главни мисии и за двајцата за да можам да ги менувам пред мисија, пример ако има за возење да играм со Френклин и слично.
Иначе прејака е играва :D
Да некои мејн мисии се исти, ко на пример крадењето на банки и слично кај што се сите заедно, додека пак има и други мејн мисии кај што игра посебно со Мајкл, посебно со Френклин.

H

HoT IcE

Гостин
Да некои мејн мисии се исти, ко на пример крадењето на банки и слично кај што се сите заедно, додека пак има и други мејн мисии кај што игра посебно со Мајкл, посебно со Френклин.
Тенкју :D
Иначе она strangers and freaks ми е прејако, само тоа играм :D[DOUBLEPOST=1446253575][/DOUBLEPOST] 12204493_10205632674199785_1157592469_o.jpg
Morav so mobilen da slika oti prntscrn mi se eba nesto but you get the point. 174k dadov na ova, good old NFS days :D

Последно уредено од модератор:
Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Фала богу има некој што уште ја игра singleplayer. Сите рипнаа на GTA Online. И ја ќе рипнам, само чекам Steam Christmas Sale.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Фала богу има некој што уште ја игра singleplayer. Сите рипнаа на GTA Online. И ја ќе рипнам, само чекам Steam Christmas Sale.
Не верувам дека ќе има поголем попуст колку моментално сега шо е (40.19 € ). Јас пак ја зедов од Steam, ама неможам да ја играм online, компјутеров ми е крш. :(

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Пефтино преку g2a, ~30е е мислам.
Ја 2 пати иам купено од таму, сеа за сеа без проблем.

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
Пефтино преку g2a, ~30е е мислам.
Ја 2 пати иам купено од таму, сеа за сеа без проблем.
Пoтoчнo 33.79 евриќи (сaмo денескa), мислам дека тaмaм е тaa ценa зa игрa oд кaлибaр нa GTA.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.371
Поени од реакции
5.769
Ke mi ja vrti na laptopov imam intel B970 procesor koj manje vise tuka e so i3kata so GeForce 610M graficka,znaci ne e integrirana, so 4GB RAM

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom