Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе јас не можев да разберам кај ти го дава тенкот кога ќе си го порачаш и дали може да си ја порачам Хидрата а да не играм онлајн?

Абе луѓе јас не можев да разберам кај ти го дава тенкот кога ќе си го порачаш и дали може да си ја порачам Хидрата а да не играм онлајн?

Како што ми текнува тенкот се наоѓа на аеродромот, во еден од хангарите.

Мене тука ми беше

gtav-map-satellite-huge.jpg

Кај Мајкл е каде што покажал QWDSDFV(првиот од лево) :D , за Френклин е вториот хангар од десно, а за Тревор е у пустината, кај таа писта.

Хидрата, другите џипови и летала од Heist Update, како и овие lowrider, се само за онлајн, да ги е'ам у гз R*.
Премногу кеш треба, ако ја имаш оригинал и сакаш да тунираш целосно lowrider кола.

Совети за почетници? Вчера ја почнав, 7% и ги имам само Френклин и Мајки. Ме интересира дали се исти главни мисии и за двајцата за да можам да ги менувам пред мисија, пример ако има за возење да играм со Френклин и слично.
Иначе прејака е играва :D

Совети за почетници? Вчера ја почнав, 7% и ги имам само Френклин и Мајки. Ме интересира дали се исти главни мисии и за двајцата за да можам да ги менувам пред мисија, пример ако има за возење да играм со Френклин и слично.
Иначе прејака е играва :D
Да некои мејн мисии се исти, ко на пример крадењето на банки и слично кај што се сите заедно, додека пак има и други мејн мисии кај што игра посебно со Мајкл, посебно со Френклин.

Да некои мејн мисии се исти, ко на пример крадењето на банки и слично кај што се сите заедно, додека пак има и други мејн мисии кај што игра посебно со Мајкл, посебно со Френклин.
Тенкју :D
Иначе она strangers and freaks ми е прејако, само тоа играм :D[DOUBLEPOST=1446253575][/DOUBLEPOST]12204493_10205632674199785_1157592469_o.jpg
Morav so mobilen da slika oti prntscrn mi se eba nesto but you get the point. 174k dadov na ova, good old NFS days :D

Последно уредено од модератор:
Фала богу има некој што уште ја игра singleplayer. Сите рипнаа на GTA Online. И ја ќе рипнам, само чекам Steam Christmas Sale.

Фала богу има некој што уште ја игра singleplayer. Сите рипнаа на GTA Online. И ја ќе рипнам, само чекам Steam Christmas Sale.
Не верувам дека ќе има поголем попуст колку моментално сега шо е (40.19 € ). Јас пак ја зедов од Steam, ама неможам да ја играм online, компјутеров ми е крш. :(

Пефтино преку g2a, ~30е е мислам.
Ја 2 пати иам купено од таму, сеа за сеа без проблем.

Пефтино преку g2a, ~30е е мислам.
Ја 2 пати иам купено од таму, сеа за сеа без проблем.
Пoтoчнo 33.79 евриќи (сaмo денескa), мислам дека тaмaм е тaa ценa зa игрa oд кaлибaр нa GTA.

Ke mi ja vrti na laptopov imam intel B970 procesor koj manje vise tuka e so i3kata so GeForce 610M graficka,znaci ne e integrirana, so 4GB RAM

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom