раднаскела
Wubba lubba dub duuuub
- Член од
- 7 февруари 2011
- Мислења
- 1.684
- Поени од реакции
- 1.990
Абе луѓе јас не можев да разберам кај ти го дава тенкот кога ќе си го порачаш и дали може да си ја порачам Хидрата а да не играм онлајн?
Кај Мајкл е каде што покажал QWDSDFV(првиот од лево)Абе луѓе јас не можев да разберам кај ти го дава тенкот кога ќе си го порачаш и дали може да си ја порачам Хидрата а да не играм онлајн?
Да некои мејн мисии се исти, ко на пример крадењето на банки и слично кај што се сите заедно, додека пак има и други мејн мисии кај што игра посебно со Мајкл, посебно со Френклин.Совети за почетници? Вчера ја почнав, 7% и ги имам само Френклин и Мајки. Ме интересира дали се исти главни мисии и за двајцата за да можам да ги менувам пред мисија, пример ако има за возење да играм со Френклин и слично.
Иначе прејака е играва![]()
ТенкјуДа некои мејн мисии се исти, ко на пример крадењето на банки и слично кај што се сите заедно, додека пак има и други мејн мисии кај што игра посебно со Мајкл, посебно со Френклин.
Не верувам дека ќе има поголем попуст колку моментално сега шо е (40.19 € ). Јас пак ја зедов од Steam, ама неможам да ја играм online, компјутеров ми е крш.Фала богу има некој што уште ја игра singleplayer. Сите рипнаа на GTA Online. И ја ќе рипнам, само чекам Steam Christmas Sale.
Пoтoчнo 33.79 евриќи (сaмo денескa), мислам дека тaмaм е тaa ценa зa игрa oд кaлибaр нa GTA.Пефтино преку g2a, ~30е е мислам.
Ја 2 пати иам купено од таму, сеа за сеа без проблем.
Не..Ke mi ja vrti na laptopov imam intel B970 procesor koj manje vise tuka e so i3kata so GeForce 610M graficka,znaci ne e integrirana, so 4GB RAM
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Damn .. а се надевав на минимум дека барем ке ја врти, не ми се фрлаат пари уште нов компјутер фали да купам ...Не..