Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Искрено незнам кој е проблемот ако е вистина тоа дека намерно губат играчите заради лоши односи на некои играчи со Мурињо. Се знае решението кое е. Сигурно ги знаат кои се тие играчи, така да чистка моментална. Еве до Јануар има два месеца, дотогаш во резерви а после по тиква сите. Јас да сум Абрамович одма би постапил така, а не да го бркаат Мурињо. Што к го носеше по втор пат во Челзи ако сега го избрка пак?? :toe: Серот затоа е најуспешен во историјата, затоа што кога и да осетеше дека некој играч му забегува од раце, одма го бркаше. Бекам, ван Нистелрој, Кин,... а не пак за еден смрдло како Хазард му се думаат(секако ако е вистина тоа што се шпекулира дека тој е проблемот). Мене од никогаш не ми бил некој јак играч, добар е али за мене не е топ топ клас што викаат англичаниве.
Стварно се познава дека ситуацијата е веќе вон контрола и дури и ние што се заебаваме овде му посакуваме што побрзо да ја подсреди ситуацијата. Секако барем за сезонава ќе бидиме раат од него. :D А и ете му поука, да не се курчи уште еднаш толку многу, се виде и тој дека знае да има падови, и тоа падови како што немал никој менаџер од големиве екипи.

H

HoT IcE

Гостин
Работава е што освен овај Ричардсон што се произнесе за евентуална таква ситуацијва во Челзи, нема никаква друга информација. И то е најлошото, што ние фановите, навивачите сме у тотална забуна како и цел свет што се стварно дешава. Се надевам дека ќе се расчисти ситуацијава, ама ако случајно сето ова е заради Хазард и евентуално негово бунење ау мило мамче ќе му се изнаебам.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Работава е што освен овај Ричардсон што се произнесе за евентуална таква ситуацијва во Челзи, нема никаква друга информација. И то е најлошото, што ние фановите, навивачите сме у тотална забуна како и цел свет што се стварно дешава. Се надевам дека ќе се расчисти ситуацијава, ама ако случајно сето ова е заради Хазард и евентуално негово бунење ау мило мамче ќе му се изнаебам.
Сaмo немoј дa oдиш дa гo тепaш, дa не јa прaиме гoлемa рaбoтaвa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ве боли вас онаа ствар, што Челзи и Мурињо се во ваква ситуација.

Поштедете не од лажна емпатија.

:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мене не само што ме боли цеф, дури и интересно ми е, да видам како ќе се снајде али најискрено, застанувам во одбрана на Мурињо. Секогаш сум мрзел фејкери што (и покрај тоа што се најдобрите играчи на денешницава) не ги почитуваат навивачите и клубот (кој патем ги вработил) и одат со глава ѕид и притоа покажуваат принципи онаму каде што НЕ СМЕАТ да го прават тоа.

Затоа, гоу фор Мурџо, пишај по сиротиње (што би рекол сМонтра) и јеби го Азар (ако е он виновникот), на клупа до крај на уговор, да забораи да игра фудбал.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Морееее Мурињо почна да добива поддршка и од кајганџиите, бре бре!
Утре наслов по енглеските новини:
Jose Mourinho gets full support from members of an internet forum from Macedonia!
и од оздоле со помали букви:
Vast majority of them are supporters of Bamber Bridge!
и слика од Џонтрата, Пејо и Стево-кобе у пијано стање.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Мене од никогаш не ми бил некој јак играч, добар е али за мене не е топ топ клас што викаат англичаниве.
Стави си ги цвикерите за реалност малку. Фудбалов не е брејкденс, па дали ќе ти се свиѓа или не. Ова не е ни прашање на вкус. Да кажеш дека Хазард не е светски играч е лудило. Може да биде и копиљ и саботер, али дека не е топ клас - мало морген.

Добар бил, не бил топ клас :pos:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Азар ја има мојата подршка, Мурињо за каква глупост ја избрка Ева, не може да му се верува на Мурињо.Со Азар сто посто се имаат скарано оти не сакал лев бек да игра.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Стави си ги цвикерите за реалност малку. Фудбалов не е брејкденс, па дали ќе ти се свиѓа или не. Ова не е ни прашање на вкус. Да кажеш дека Хазард не е светски играч е лудило. Може да биде и копиљ и саботер, али дека не е топ клас - мало морген.

Добар бил, не бил топ клас :pos:
Абе убаво пишав, СПОРЕД МЕНЕ. Кој те праша тебе за мислење?! Ај оди читај во бундес тема малце... Еве ти уште едно лудило: Пеп не е најдобар менаџер. За мене не е ни во првите три моментално. Ај шетај сеа.[DOUBLEPOST=1446428880][/DOUBLEPOST]И ајде ако е нека го тргне напред тимот??? Каде е ? Ко пичка го вадат 10 утакмици со ред во 60та минута. Тоа за тебе играч од рангот на Агуеро, Санчез, Меси, Роналдо или Руни е? Или името игра фудбал?

Последно уредено:

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.908
Поени од реакции
6.210
Од рангот на Руни дефинитивно не е. Не е до толку лош. :D

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
По коментарите за Руни,ништо чудно да заврши како на рекламава...(делот од кај 1:03-1:04)

:pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom