Исто, иако прв на листава би бил Хазард.Акo некoј игрaч бoјкoтирa, се нaдевaм декa ќе биде прoдaден уште вo јaнуaри и сaмo нaдoле дa му иде кaриерaтa. Пoсебнo aкo се тoчни збoрoвите штo кружaт.
Ама вртите со истите муабети цело време ништо ново и интересно...Па Мурињо е актуелен и за него ќе се збори. Истово беше со Роџерс лани, со Мојс преклани итн итн. Нормална последица е и сеирот и замарањето.
Пa и Фaбрегaс упoрнo гo игрaше вo кaтaстрoфaлнa фoрмa...Мене прв кандидат ми е Фабрегас, па после Хазард. Ивановиќ секако е најлојален, не за џабе играше и во катастрофална форма. : ))
Швајцарец. Брат на Вавринка.шо племе е дека овај станислас бре?
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Знаеш и самиот дека за Фабрегас кажа дека е единствен играч на теренот кој се обидува да направи нешто, и нема страв од тоа и најверојатно најчесто ке го игра баѓ зарадо тоа. Како и да е, мислам дека кризава што сега го погоди Челси, се најавуваше некако уште од вториот дел на претходната сезона, кога Челси на мускули доби многу битни мечеви, и тоа со голови од одбраната, кога Бане ви стана главен голгетер.Пa и Фaбрегaс упoрнo гo игрaше вo кaтaстрoфaлнa фoрмa...
Па и нема кого друг да стави кога брка резултат. Сигурно со Микел нема да брка резултат. Иако во последно време и кога брка резултат го вади Фабрегас или не ни го игра. Како против Вест Хем и Ливерпул.Пa и Фaбрегaс упoрнo гo игрaше вo кaтaстрoфaлнa фoрмa...
си мислев дека јеховините сведоци ги има на други подфоруми, ама очигледно запнале и за овој... значи како нив си .... класика, ќе ги извртиш зборовите како што ти одговараат, ќе избегнеш поента на мубетот и после тоа ќе класифицираш што е ретардирано и чиј коментар е шизофреничен...Ок ај пак ќе пробаме, не бива да иде по обратна логика, оти тоа самото по себе си нема логика.
Ти и уште мал милион сте убедени дека Мурињо имал некакви кавги со играчите, имало бунтови итн.
Здравата и проста логика повеќе збори дека не е така, а по твојата глупава логика - да излегуваат играчите еден по еден и да зборат дека се немаат карано, е у најмала рака ретардирано да го очекуваш... тоа е непрофесионално од една страна и се коси со правилата на клубот.
Значи збориме за тоа дали имало кавги или не, а не кој е виновен за лошата форма, ти сам си го однесе муабетов у пм пошто сам сфати дека тресеш глупости.
Ако те интересира што јас мислам, јас сметам дека Мурињо е во најголем дел крив, но од аспект на тоа што сметаше дека не му требаат нови играчи, не направи на време подобри трансфери, и не смени формација у многу наврати.
Овие шизофрени мислења незнам од каде ги извади, јас не тврдам никаде ништо, ти сам си заклучи дека сум заслепен мурињо фан, анти-челси фан, soon to be манчеЗтер фан, итн итн...![]()