Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Мене прв кандидат ми е Фабрегас, па после Хазард. Ивановиќ секако е најлојален, не за џабе играше и во катастрофална форма. : ))

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.362
Поени од реакции
5.504
Па Мурињо е актуелен и за него ќе се збори. Истово беше со Роџерс лани, со Мојс преклани итн итн. Нормална последица е и сеирот и замарањето.
Ама вртите со истите муабети цело време ништо ново и интересно...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Мене прв кандидат ми е Фабрегас, па после Хазард. Ивановиќ секако е најлојален, не за џабе играше и во катастрофална форма. : ))
Пa и Фaбрегaс упoрнo гo игрaше вo кaтaстрoфaлнa фoрмa...

R

red.devil

Гостин
Секако дека нема ништо ново кога Мурџо губи секој викенд...

Кога сме кај Мурџо и Челзи, ја гледав табелата и воочливо ептен е, во многу добро друштво се наоѓа... (y)
upload_2015-11-1_18-9-26.png

Тоа се тие клубови... :toe:

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
шо племе е дека овај станислас бре?

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Иначе, Мурињо беше причината Фабрегас да дојде во Челзи, така да тешко дека е против него.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.617
Знаеш и самиот дека за Фабрегас кажа дека е единствен играч на теренот кој се обидува да направи нешто, и нема страв од тоа и најверојатно најчесто ке го игра баѓ зарадо тоа. Како и да е, мислам дека кризава што сега го погоди Челси, се најавуваше некако уште од вториот дел на претходната сезона, кога Челси на мускули доби многу битни мечеви, и тоа со голови од одбраната, кога Бане ви стана главен голгетер.
Првиот меч со ПСЖ, Астон Вила, голот на Вилијан против Евертон, оние, 1-0 победи што носат титули.

За Ивановиќ и Тери мислев дека негде во сезоната ке почнат да попуштаат, али дека од почеток вака лошо ке играат...

И јас сум на таа страна што мисли дека одредени играчи имаат проблем со Мурињо и ми мириса дека се Азар и Матиќ.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не значи тоа ништо иако и не е дека само поради Мурињо Фабрегас отиде во Челзи. Исто беше и за Гвардиола, дури и многу потесна беше врската Фабрегас-Гвардиола, па излегоа шпекулации дека по само една сезона Гвардиола сакал да го шитне. Има големо его, далеку е од работник на теренот, а и ланската сезона ја заврши на неговата омилена позиција, АМ, така да нема да ме чуди ако пак барал таму да игра.

Па и нема кого друг да стави кога брка резултат. Сигурно со Микел нема да брка резултат. Иако во последно време и кога брка резултат го вади Фабрегас или не ни го игра. Како против Вест Хем и Ливерпул.

Секако, тоа важи ако е некој спукан со Мурињо. Иначе според мене нема сеуште такво нешто, ама кажав дека и да има, нема да му е прв пат на Мурињо.

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
А тој Матиќ што се искурчи одеднаш. Изигра една добра сезона и одма помисли дека е газда на терен и дека е Патрик Виера.
Секоја утакмица праи глупи фаули, се тепа, реди картони, жути-црвени.. и за репрезентација е исти курац, влезен е малце у филм.

И ја мислам дека Хазард ја има спукано со Мурџо пошто пред тоа Еден беше алфа и омега а ланската сезона некако како да падна у втор план позади Цеск-Коста, па ваљда му смета сето тоа.
Иако мислам и Матиќ е бунтовник ама не можам да си најдам јасна причина зашто, цело време игра и практично нема конкуренција на таа позиција.

Коа ќе го погледнеш цел состав, сите играчи поединечно, само за овие двајца може да се каже дека ги имаат оладено односите со Муки, за другите не ми се верува.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ај да не покажуваме комплекси од Челзи, да коментирам утакмица што е во тек.
Чист жолт (црвен) за Ванјама, многу мизерно второ полувреме од Сотон.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Борнмут без Калум Вилсон ептен тешко да заигра ко што треба.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Ок ај пак ќе пробаме, не бива да иде по обратна логика, оти тоа самото по себе си нема логика.
Ти и уште мал милион сте убедени дека Мурињо имал некакви кавги со играчите, имало бунтови итн.
Здравата и проста логика повеќе збори дека не е така, а по твојата глупава логика - да излегуваат играчите еден по еден и да зборат дека се немаат карано, е у најмала рака ретардирано да го очекуваш... тоа е непрофесионално од една страна и се коси со правилата на клубот.

Значи збориме за тоа дали имало кавги или не, а не кој е виновен за лошата форма, ти сам си го однесе муабетов у пм пошто сам сфати дека тресеш глупости.
Ако те интересира што јас мислам, јас сметам дека Мурињо е во најголем дел крив, но од аспект на тоа што сметаше дека не му требаат нови играчи, не направи на време подобри трансфери, и не смени формација у многу наврати.

Овие шизофрени мислења незнам од каде ги извади, јас не тврдам никаде ништо, ти сам си заклучи дека сум заслепен мурињо фан, анти-челси фан, soon to be манчеЗтер фан, итн итн... :pos:
си мислев дека јеховините сведоци ги има на други подфоруми, ама очигледно запнале и за овој... значи како нив си .... класика, ќе ги извртиш зборовите како што ти одговараат, ќе избегнеш поента на мубетот и после тоа ќе класифицираш што е ретардирано и чиј коментар е шизофреничен...

кога фати да коментираш во недоглед ете за последен пат да ти кашам дека ТИ беше тој чиј коментар како нешто смрди во клубот не му се допаѓаше и зеде да го реплицираш како некоја напалена тинејџерка...

ако овие иститие играчи лани играа и беа ок, како може сега да не играат?
јас ти сум крив за тоа и треба да ти дадам одговори или одговорноста ја носи тренерот?

исто така бараше изјави и докази од некој (играчи или др некој од клубот) кој ќе кажи дека атмосферата во клубот не е ок, или пак ќе кажи дека нешто не е во ред....
па кој очекуваш да даде такви изјави? со сила будала се правиш за да извлечиш некој лев аргумент или заклучок....

затоа и ти реков, најди ти контраргументи т.е. изјави дека СЕ е ок, па тогаш да разговараме.

факт е дека истите играчи и истиот тренер се, а резултатите се катастрофални
факт е дека мора да има некоја прилина за тоа
факт е дека мурињно не е цвеќе за мирисање
факт е дека не може само играчите да се обвинат за тоа...

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom