UEFA Champions League 2015/2016

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Чисто онака да те потсетам што си пишал. Но, ако сакаш да бидам сериозен ќе ти кажам дека прееска после натпреварот влегов во вашиот фан клуб да видам ваши мислења и го забележав твоето мислење. И претходно да сум го забележал твоето мислење со тоа што Гладбах ги сметаш за мртва екипа ќе сум ти кажал дека грешиш и дека не е фер да потценуваш противник кој што не го познаваш зашто и јас тебе те сметам за сериозен и квалитетен член па се изненадив за напишаното. Секако дека Гладбах се најслаб тим во групата и единствено имаат шанса за 3-та позиција доколку тепаат дома со Севиља, али до толку да ги потцениш па да посакуваш ротации и да ги наречеш мртва екипа, а таа екипа ниту еднаш ја немаш гледано и загуби и од Сити едвај 1:2 во 90-та од пенал.

Инаку и претходно мислев дека ќе изиграте нерешено или ако тепате со еден гол разлика, ништо повеќе. Да ги торпедирате никако не очекував зашто и двата тима знам во каква состојба се моментално и како играат.

Прегледај го приврзокот 131299
Јас стојам зад се што сум напишал, а тоа што си осетил потреба да ме потсетиш што сум пишал не знам од кај ти дошло. Не знаев дека ја имаш функцијата на потсетник на форумот.

Тоа што сакав ротации не значи дека Јувентус треба да излезе со послаб состав туку со поспремен состав. Немаме 11 играчи вкупно па се тие да играат, а останатите не се ништо послаби. Ти сигурно не го пратиш доволно Јувентус, па ако за тебе Переира е послаб од Квадрадо оти е на клупа, а овој игра и трча како коњ тогаш да знаеш дека фактички не е така. После натпреварот уште толку сум убеден дека со изротиран состав подобро ќе изигравме.

Тоа што Јуве е очај и ужас од почетокот на сезоната со исклучок на еден натпревар, не ги прави Гладбах којзнае што екипа. Па и Фросиноне и Киево ни извадија нерешени и тоа со многу по машка игра па си останаа да бидат мртви екипи. Нерешеното на Гладбах сношти не ги прави ништо подобри од тоа што беа пред натпреварот. И натаму се класична слаба бундеслигашка екипа која што една сезона изборува пласман во ЛШ, а веќе наредната се плаши да опстане во лигата.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
ке изгубите во Германија да не ти е на ум :D
Јувентус моментално и во Македонија да гостува може да загуби, па тоа не значи дека ги прави македонските екипи квалитетни.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Јувентус моментално и во Македонија да гостува може да загуби, па тоа не значи дека ги прави македонските екипи квалитетни.
Така де, те сфаќам шо сакаш да кажиш, ама шо марифет ако имате поквалитетна екипа ако не можите да ги победите на домашен терен, да не прајме муабет дека Мехенгладбах беше ослабен во составот на вчерашниот натпревар, и јас мислев до пред некој ден дека лагано ке си победите ама сега од готово вересија си напрајвте бидејќи гостувате кај Мехенгладбах и кај Севиља и после играте на домашен терен со Сити кој можи да биди одлучувачки тој натпревар а дотогаш ке се вратат Агуеро и Силва а ваков Јуве не гледам како би го победил Манчестер.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Ваков Јуве го победи Манчестер нагости веќе еднаш :свиркам:

А реално и тогаш игравме лошо али граѓаните немаат муда воопшто.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Ваков Јуве го победи Манчестер нагости веќе еднаш :свиркам:

А реално и тогаш игравме лошо али граѓаните немаат муда воопшто.
Сити и лани сите кога очекуваа да отпаднат, во најбитниот натпревар победија во Рим, иначе ич не игравте лошо на гости со Манчестер подобри бевте и заслужено победивте.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Јас стојам зад се што сум напишал, а тоа што си осетил потреба да ме потсетиш што сум пишал не знам од кај ти дошло. Не знаев дека ја имаш функцијата на потсетник на форумот.

Тоа што сакав ротации не значи дека Јувентус треба да излезе со послаб состав туку со поспремен состав. Немаме 11 играчи вкупно па се тие да играат, а останатите не се ништо послаби. Ти сигурно не го пратиш доволно Јувентус, па ако за тебе Переира е послаб од Квадрадо оти е на клупа, а овој игра и трча како коњ тогаш да знаеш дека фактички не е така. После натпреварот уште толку сум убеден дека со изротиран состав подобро ќе изигравме.

Тоа што Јуве е очај и ужас од почетокот на сезоната со исклучок на еден натпревар, не ги прави Гладбах којзнае што екипа. Па и Фросиноне и Киево ни извадија нерешени и тоа со многу по машка игра па си останаа да бидат мртви екипи. Нерешеното на Гладбах сношти не ги прави ништо подобри од тоа што беа пред натпреварот. И натаму се класична слаба бундеслигашка екипа која што една сезона изборува пласман во ЛШ, а веќе наредната се плаши да опстане во лигата.
Гладбах веќе неколку години се топ7 во Бундес, уште Аранго кога им играше пред едно 3-4 години беа исто јаки.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.967
Поени од реакции
116.604
Само што во Бундес Баерн и Дортмунд се јаки екипи, а другите служат за набивање гол разлика.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Некој глуп ко мене ваљда прашал 100 страни уназад али ај и ја да прашам..зошто од годинава Рускиве екипи играат во 20.45 како останатите екипи ?

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Некој глуп ко мене ваљда прашал 100 страни уназад али ај и ја да прашам..зошто од годинава Рускиве екипи играат во 20.45 како останатите екипи ?
Глобално затоплување.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.994
Поени од реакции
67.851
Јеп, стара школа, као Тотенхем што прави.
Почне ли да игра добро, одма нов договор, на 5 години и еве, 40 милиони откупна клаузула. Па сега и дека е капитен на Порто плус.

Kajgana Shop

На врв Bottom