UEFA Champions League 2015/2016

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро бе неможам да разберам,шо екипа е Малме што толку даваат отпор?..јас ги немам воопшто гледано ама се чудам како е можно екипа што доаѓа од она циркузантско првенство што пола екипи се аматери да вади толку добри резултати еве веќе две сезони..па едни Салзбург ги елиминираа двапати во квалификациите + Селтик...навистина за почит му се резултатите и ме интересира што фудбал играат..вака ме мрзи да гледам 30 минутен хатлајс од нив...

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Емери цела кариера прави измени од типот Нзонзи место Конопљанка и скоро никогаш не профитирал, мислев дека му дошло памет ама некои работи никогаш не се менуваат.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Добро бе неможам да разберам,шо екипа е Малме што толку даваат отпор?..јас ги немам воопшто гледано ама се чудам како е можно екипа што доаѓа од она циркузантско првенство што пола екипи се аматери да вади толку добри резултати еве веќе две сезони..па едни Салзбург ги елиминираа двапати во квалификациите + Селтик...навистина за почит му се резултатите и ме интересира што фудбал играат..вака ме мрзи да гледам 30 минутен хатлајс од нив...
Ладно е у Шведска бе, а и Шахтјор се катастрофа сезонава очигледно. :D

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.249
Поени од реакции
18.458
Те сметам за сериозен и колку толку квалитетен член така да ќе го сфатам цитатот на шала.

Инаку доколку си сериозен да ти кажам дека ценам цитирање и контрирање пред да започне мечот. А вака само изгледа дека си го забележал и си го оставил доколку Гладбах оствари позитивен резултат, оти гарант ти било страв да не ги отворат како паштета.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Па Малме не е за подценвање, дома играа и ако не го победеа Шахтјор на домашен терен кој ќе го тепат ? Псж и Реал сигурно не. Од она шо можев да видам е дека лесно поминале Шахтјор требало уште три да му дат плус пенал му фати голманот на Шахтјор, реално и Украинската лига е за нигде а Шахтјор нема некоја екипа ова сезона да се надигрува со вакви екипи како шо правеа пред неколку сезони.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.996
Поени од реакции
67.857
Aма скрцал овој од Леверкузен, чист црвен...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.415
Поени од реакции
26.413
Те сметам за сериозен и колку толку квалитетен член така да ќе го сфатам цитатот на шала.

Инаку доколку си сериозен да ти кажам дека ценам цитирање и контрирање пред да започне мечот. А вака само изгледа дека си го забележал и си го оставил доколку Гладбах оствари позитивен резултат, оти гарант ти било страв да не ги отворат како паштета.
Чисто онака да те потсетам што си пишал. Но, ако сакаш да бидам сериозен ќе ти кажам дека прееска после натпреварот влегов во вашиот фан клуб да видам ваши мислења и го забележав твоето мислење. И претходно да сум го забележал твоето мислење со тоа што Гладбах ги сметаш за мртва екипа ќе сум ти кажал дека грешиш и дека не е фер да потценуваш противник кој што не го познаваш зашто и јас тебе те сметам за сериозен и квалитетен член па се изненадив за напишаното. Секако дека Гладбах се најслаб тим во групата и единствено имаат шанса за 3-та позиција доколку тепаат дома со Севиља, али до толку да ги потцениш па да посакуваш ротации и да ги наречеш мртва екипа, а таа екипа ниту еднаш ја немаш гледано и загуби и од Сити едвај 1:2 во 90-та од пенал.

Инаку и претходно мислев дека ќе изиграте нерешено или ако тепате со еден гол разлика, ништо повеќе. Да ги торпедирате никако не очекував зашто и двата тима знам во каква состојба се моментално и како играат.

predictor.jpg

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.122
Најјака трансформација на форумов до сеа дефинитивно има кај Мондонико. :D Уште појако му вика "колку-толку квалитетен член". :pos:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.562
На крај краева оној на сопкаст русинот кога ке се раздере ПАДАЧААААААААААААААААААА од памет ме вади
Хахахаха кај ти текна на русинот, легенда е. :pos::pos::pos:

Он и каучот од Backroom Casting - тие се тие :cool:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Најјака трансформација на форумов до сеа дефинитивно има кај Мондонико. :D Уште појако му вика "колку-толку квалитетен член". :pos:
пак добар е ули, какви ги има :icon_mrgr:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.562
Bayern lost in 2001 0-2 against Arsenal and won the UCL

Bayern lost in 2013 0-2 against Arsenal and won the UCL again.

2016? :love:

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Чисто онака да те потсетам што си пишал. Но, ако сакаш да бидам сериозен ќе ти кажам дека прееска после натпреварот влегов во вашиот фан клуб да видам ваши мислења и го забележав твоето мислење. И претходно да сум го забележал твоето мислење со тоа што Гладбах ги сметаш за мртва екипа ќе сум ти кажал дека грешиш и дека не е фер да потценуваш противник кој што не го познаваш зашто и јас тебе те сметам за сериозен и квалитетен член па се изненадив за напишаното. Секако дека Гладбах се најслаб тим во групата и единствено имаат шанса за 3-та позиција доколку тепаат дома со Севиља, али до толку да ги потцениш па да посакуваш ротации и да ги наречеш мртва екипа, а таа екипа ниту еднаш ја немаш гледано и загуби и од Сити едвај 1:2 во 90-та од пенал.

Инаку и претходно мислев дека ќе изиграте нерешено или ако тепате со еден гол разлика, ништо повеќе. Да ги торпедирате никако не очекував зашто и двата тима знам во каква состојба се моментално и како играат.

Прегледај го приврзокот 131299

менхегладба немаа шут кон голот цела утакмица, најблиску до Буфон беа кога се поздравуваат играчите пред да почне утакмица, затим имаше и чист црвен за домигез у прво, овие беа помртви и од севиља, само малце срека малце чичко судија и тоа е тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom