Ќути, уште ми солзат очите.Овие ЦСКА и Јунајтед поглупа комбинација дресој амин.Мислиш трета лига југозапад глеаш.Очи да изгубиш.Договорете се пред утакмица бе маме му ебам
Да беа само дресовите лесно ќе им беше на моите очи. Цела утакмица беше за трета лига, од жарот и пристапот кон натпреварот па до судијата и навивачите.Овие ЦСКА и Јунајтед поглупа комбинација дресој амин.Мислиш трета лига југозапад глеаш.Очи да изгубиш.Договорете се пред утакмица бе маме му ебам
Повесела атмосфера има во студионо на Бошко на Сител кога ќе викне 3-4 ветерани и пијат Степ лајт.Добро бе овој тикварот како со сила да е донесен у студиото на МТВ, непојаден и ненаспан, ебати анталитичарите, атмосфера погреб.
А од германските само Баерн изгубиНе изгуби англиски тим ова коло![]()
Какво дно ни е фудбалот, не знам зошто ми е чудно што и фудбалските и спортските емисии (ако има такви воошто освен Бошко) се такви какви што се.Повесела атмосфера има во студионо на Бошко на Сител кога ќе викне 3-4 ветерани и пијат Степ лајт.![]()
Па што знам некако ми стои дека може да изротира нешто затоа што викендот имаме многу поважен меч од оној утре. А не дека утре не треба да победи со каков и тим да излезе, па играме против мртва екипа од Бундеслига. .
све шеќерашиПовесела атмосфера има во студионо на Бошко на Сител кога ќе викне 3-4 ветерани и пијат Степ лајт.![]()
Сите го дрват кога тепаат.Сум забораил колку го дрват Енглезиве кога тепаат.