Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.440
Рафа имаше тактика да рогачат центар халфовите, Пепе, заедно со Чаби од сопствена половина на 10 метри од шеснаес, за овој да спушти доле и кој и да е да решава. Често и Стиви се убацуваше зошто играше како АМФ тој период од кариерата.
Eпа значи сепак Крауч си играл најистурен овие се уфрлале од втор план.
На моменти имало играчи пред него но тоа е нормално.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.106
Како бе не знаеш преги што е. Еве пример ќе ти дадам:

Преги кај 9 саато една муу ка ми зазуја разбуди ме да и ебам матер. Пробах да заспам не бива пак ми брмчаше. Ка станах гледам га застанала на перницта. Со еден удар га убијах и разбудих цела куќа, ама оставих си га за да га поебавам малко.

И сичко тава преги се деси.
да и ГА јадиш путката

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Да да, тоа плус. Мене ми текнува дека кај Рафа, Крауч играше позади Торес, Кајт, Белами, баш поради ова, за да им спушта топки.
И Фелаини кај Манчестер. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Eпа значи сепак Крауч си играл најистурен овие се уфрлале од втор план.
На моменти имало играчи пред него но тоа е нормално.
Стиви и крилата беа тие што се убацуваа, Пенант, Бабел, Макси, Кајт, Белами, кој каде играше Торес беше пред него.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
ПЕС, Фифа и Фудбал Менаџер ги измешаа малце позицииве. СС, ЦФ, ЛЦФ, РФЦ, Л9, ТМ, ПОУЧЕР, пичке материне...

Сите се шпицови. И РВП играше крило у Арсенал па сеа го пишувате за понеуниверзален играч од Агуеро и Руни. И Суарез исто, од крило у Ајакс до шпиц играч у Пул и Барса.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не беше тоа за џабе. Поефективен е Роналдо така, а имај на ум дека Руни е голем работник на теренот. Роналдо е голгетериште, а Руни нели дава и он голови ама пред се многу трча и покрива голем дел од теренот. Ти текнува секако дека и во средина го има играно Руни, буквално може 10 позиции да покрие, му ебам тоа шрековата фаца. :D
Роналдо стана голгетериште во Реал. Во Јунајтед Роналдо беше милина за гледање, секаде го имаше на терен. Негде во последните 2 сезони почна да еволуира во тоа што стана во Реал, ама пак си ги имаше тие продори, повлекување на напади и контри. Акцијата почнуваше и завршуваше со него, а во Реал најчесто само завршува со него. Не дека Роналдо од Јунајтед > Роналдо од Реал ама Роналдо во Јунајтед беше како да гледаш гола пичка што трча на ливада, односно мелем за очи.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ја отворив темата со надеж дека ќе наидам на уште еден морално-дидактички, поучен, спиритуален, метафоричен, напреден и поширок расказ од страна на РАТМ, али ништо :(

Ај белки нареден викенд ќе не освети пак со нешто...
Првин, мило ми што се грижиш за мене во сабота навечер. Ретки се денес вистинските виртуелни пријатели. Ти благодарам :)
Второ, не сум поп за да те/ве осветам.

Трето, го послушав советот твој. Излегов во сабота навечер, се напив до коска. Измешав неколку врсти алкохол, кршев снага на песни од Северина и Јелена Розга и искрено да ти кажам, веднаш се гледа разликата. Денес сум нов човек. Немам повеќе самоубиствени нагони, на комшиите сабајлечки им изнавикав ,,добро утро" со широка насмевка, а и волејот од Факе како да го подзаборавив. А и не боли толку, сепак ова било само форум и човек треба да знае да сфати шала. :) :) :) Побогу какви се тие луѓе што се лутат и не знаат да ја сфатат?

Ти благодарам уште еднаш. Спортски поздрав и се најдобро, пријатен ден и остани ми создравје.

:)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Е вакви утакмици фалат во Премиер Лигата.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Јака утакмица стварно, посебно шо мене ми е прва утакица шо ја гледав викендов, баш ми легна.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
5тиов гол на Њукасл, ни под разно не смееше да е признаен, заради "новото правило за офсајди". Искрено, мислам дека и судиите не знаат моментално да проценат кој гол треба да го поништат а кој не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom