Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Ej ѕвер, кај ти текна на Купер. Многу го поштуев со цигарата на клупа коа ќе се раздимеше.

Туку, шо е бе Катанаџо лига и Премиер лига у една тема почнало да се збори?
Многу го сакав и јас Купер порано. Многу голем мангуп ми беше. А пред некое време го видов у Ла Лига у некој пацерски тим. Незнам кој беше само.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Примера, Бундес и останати небитни лиги да се спојат у една тема у подфорумот филозофија :D
Во играчница кај Донеф да се позанимава малце

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Многу го сакав и јас Купер порано. Многу голем мангуп ми беше. А пред некое време го видов у Ла Лига у некој пацерски тим. Незнам кој беше само.
У Сантандер пред 5-6 години.

Иначе тоа беа мадафакерите, Купер и Липи со пури па после дојдоа Анчелоти и Мацари со тенките цигари и еве сеа го приметувам овој на Наполи што им е, Сари, он тегне родео меко на утакмици. :misticen:

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Примера, Бундес и останати небитни лиги да се спојат у една тема у подфорумот филозофија :D
Primera moze i u svet da ja prefrlat oti mrtvovo so tripa deka e katalonec natamu ja odnese,kako tacho da go pravel,da mu go nacukaat i Mazembe i al hilal i laporta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Primera moze i u svet da ja prefrlat oti mrtvovo so tripa deka e katalonec natamu ja odnese,kako tacho da go pravel,da mu go nacukaat i Mazembe i al hilal i laporta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Извини кој си ти ? Не постоиш , небитен.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Имам само едно прашање до фановите на Интер. Дали Липи е добар менаџер ?
Дечко не го мешај Липи во контекст на Бенитез. Грев правиш, жално е.

И веќе кога додаваш небитни факти, додај барем тој Роналдо кој со здебелени букви го споменуваш подолу од 1999 до 2001 одиграл може едно максимум 10 утакмици. Не дека еден играч е клучен за неуспехот на еден тренер, али аргументот ти е малку настранет.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дечко не го мешај Липи во контекст на Бенитез. Грев правиш, жално е.

И веќе кога додаваш небитни факти, додај барем тој Роналдо кој со здебелени букви го споменуваш подолу од 1999 до 2001 одиграл може едно максимум 10 утакмици. Не дека еден играч е клучен за неуспехот на еден тренер, али аргументот ти е малку настранет.
Муабетот на Бодо е дека еден тренер со лошо искуство во еден тим не го прави мизерен ниту како што еден успех го прави класа.
Нит Липи е мизерија нит Рафа е класа.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Да праеме логика малку:
Нит Рафа е мизерија, нит Липи е класа.
Нц, не ја бива.
Да пробаме со позитивен пристап:
Липи е мизерија, Рафа е класа.
Бљак упм.
Следната варијанта:
Рафа е мизерија, Липи е класа.
Е, сеа го погоди.
:icon_mrgr::вонзем:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Преведував текст од старогрчки и пишував есеј за друг предмет за утре последниве два саати. Петте минути што го поминав на последниве 5-6 страни на темава ме изморија поише. Ало бре!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom