Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
На сабомендисан тренер како Рафа кој има освоено 2 лигашки титули со Валенсија, 1 ЛШ со Ливерпул и една ЛЕ со Челзи некој у 1 саат у хотел да му тропа на врата и да му бега??? ДО-БАР! :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кај пиша бе Син ти ебам тоа, сега цел месец ќе ги читам коцкаров и вана би коцкаров на фб, на форум, во живо ќе ми го тупат со „што да ти кажувам, убаво ти објасни Син“.[DOUBLEPOST=1444692731][/DOUBLEPOST]Иначе да, убаво ми објасни, сфака част :aplauz:

R

red.devil

Гостин
И што ќе сменел Бенитез во таа ситуација? Кога и самиот беше свесен дека ќе јаде отказ кога ќе се вратат во Италија.
Имаше изјави и од Матераци дека Интер е Ферари а Бенитез го вози како Фиат.
Ам да не претервиме сеа. Матераци може да кажува што сака ама тоа беше Ферари со дотрајан мотор. Чудо беше што возеше (ако тоа може да се наречи возење). :D

А што се однесува до Рафа - небитен е. :kafence:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Пошто не успеал во Интер значи е дрво.
Тогаш Ди Матео е најдобар тренер икада пошто ни Хидинг ни Анчелоти ни Мурињо не успеаа да земат ЛШ со Челзи туку само он.

БОГ !!!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Allardyce writes: "I enjoyed beating Arsenal more than anyone when I was in charge at Bolton. We'd really got to them and Arsene Wenger hated us.”

"There was one time he wouldn't shake hands with me at Highbury because we got a draw at. I saw him ripping his tie off and throwing it on the floor in anger.

"He takes it all very personally and has an air of arrogance. He's not one for inviting you into his office for a drink after the game.

"The more I wound him up, the more I liked it. He tried to influence refs through the media and create a perception that we were bullies committing all the fouls, while his team just wanted to play.

"It seemed he wanted a rule where they should be allowed to do what they wanted with the ball, wihtout us being allowed to tackle them.

"It was a skill finding their weaknesses and how to explolit them. But when we succeeded the press were usually on about Arsenal having an off-day and the ref being soft."

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Добро, овој истиве работи ги кажува и после 5 години за фановите на Челзи кои потпораснале да можат да ги прочитаат.

Blackburn boss Sam Allardyce admits: Arsene Wenger will never share a drink with me.
Sam Allardyce hits out at Arsene Wenger stance

И јас не би го викнал на пијачка. Што можеш да збориш со ваков дебил за време на една пијачка?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Добро, овој истиве работи ги кажува и после 5 години за фановите на Челзи кои потпораснале да можат да ги прочитаат.

Blackburn boss Sam Allardyce admits: Arsene Wenger will never share a drink with me.
Sam Allardyce hits out at Arsene Wenger stance

И јас не би го викнал на пијачка. Што можеш да збориш со ваков дебил за време на една пијачка?
Ова е извадок од книгата што ја извади сега.
И да, не верувам дека е до Сем.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Тоа ти е со деца, пардон Донев не се пие ракија, ќе ти ја изедат салатата на крај :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Каков мал човек, каков плачко. Не е ни чудо што никој не го сака :icon_lol:

W

wicked_1

Гостин
Ништо ново, класика плачко, си тера веќе 10 години вака.
Ама барем безопасен е до некаде.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Реално во право е Алардајс. Ни наметнуваат таква игра копачки екипи и ни лапале бодови многу пати. Венгер се лути, ама сепак играта е во рамки на дозволеното, можеби некогаш нешто погрубо, ама не дека е хајка против Арсенал. Венгер е виновен што не се прилагодил на противникот или што немал пар будали ко Фламини да им возвратат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Нема утакмица меѓу Челзи и Арсенал во скоро време, а некој пак копа по нетот да извади нешто за Арсенал.

Дијагоноза. :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom