Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.539
- Поени од реакции
- 17.958
Zasto?realno daleku e od los trener ko sto go prikazuvate.Mu ostaea u Inter potroseni igraci i normalno nekoj mora da go jade stapotНино Тереза.
Zasto?realno daleku e od los trener ko sto go prikazuvate.Mu ostaea u Inter potroseni igraci i normalno nekoj mora da go jade stapotНино Тереза.
Најјако е што не ве ни читам кога се расправате за него, а знам што има во секоја расправија. Џонтра ќе пише оти нема врска од тренер и оти сите играчи им ги исповредил, ти ќе му кажеш а шо прајме со титулата ЛШ што ја зема и со Валенсија што ги тепа Реал и Барса во Шпанија, он ќе ти каже оти имал јака екипа во Ливерпул, па и Мурињо имаше јака екипа во Порто ќе му кажеш ти. Па ќе почнете да се расправате дали Синама Понгол бил јак играч или не.... Па после ќе броите Бени Мекарти колку голови дал за Блекбурн...и пак одново. xDОкеј д чоузен уан, океј!
Zasto?realno daleku e od los trener ko sto go prikazuvate.Mu ostaea u Inter potroseni igraci i normalno nekoj mora da go jade stapot
i aj toa cel facebook go iskontaminiraa, segde gi ima.Најјако е што не ве ни читам кога се расправате за него, а знам што има во секоја расправија. Џонтра ќе пише оти нема врска од тренер и оти сите играчи им ги исповредил, ти ќе му кажеш а шо прајме со титулата ЛШ што ја зема и со Валенсија што ги тепа Реал и Барса во Шпанија, он ќе ти каже оти имал јака екипа во Ливерпул, па и Мурињо имаше јака екипа во Порто ќе му кажеш ти. Па ќе почнете да се расправате дали Синама Понгол бил јак играч или не.... Па после ќе броите Бени Мекарти колку голови дал за Блекбурн...и пак одново. xD
Potroseni be alooo,idi pisuj sportska i ne kazuj za Benitez ne e on vise vasa brigaos:
Изгуби се. Просеци што освоија Триплете претходната сезона.
...и пак ќе кажам, за глупиот Бенитез.i aj toa cel facebook go iskontaminiraa, segde gi ima.
Potroseni be alooo,idi pisuj sportska i ne kazuj za Benitez ne e on vise vasa briga![]()
За нас добро позната случка, незнаев дека не си ја слушна досегаПрегледај го приврзокот 130555
Една интересна случка од младите денови на Туре, кога беше на проба во Арсенал. Која петарда е човеков.![]()
Епа според Пичич (такозвани Кајгана енциклопедија) ова било постирано во 2012. Така да сигурно го имам прочитано ама не се сеќавам.За нас добро позната случка, незнаев дека не си ја слушна досега![]()
Брат не е Неџат крив што истите работи ги постираш во секоја тема.Епа според Пичич (такозвани Кајгана енциклопедија) ова било постирано во 2012. Така да сигурно го имам прочитано ама не се сеќавам.![]()
С'извинувам.Брат не е Неџат крив што истите работи ги постираш во секоја тема.
пеџа дома кога им збори не го слушаат му викаат не замарај не постоиш, ја ке го читам по форуми, кој го ебе.Матераци ако му залепи една на тоа свињата има да циганите странци да му се причинат. Он ќе објаснувал за авторитет, му ебам тоа дебелогазестиот. @Syn види Пеја што збори бе брат.