Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Ако ви се смешни заебанциите на лепакот, тогаш ептен сте за жалење.
Да беше некој Јувенташ или фан на некој клуб од друга лига, дали комшиките вака ќе го бранеа :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.870
Поени од реакции
116.144
Inace ne se bunete za nigerot, tuka e so dupli akaunt samo moderatorive toleriraat. Pu da ti ebam timot umren, I na kajgana so cheatovi proagaat. Vo Serija A so sudii, tuka so uprava, segde imaat pusteno korenja.

Inace daj nekoj neka kaze dali ke igra Luka Toni utre? Gledam se povredil sega... Isto Jankovic nema da e na raspolaganje poradi crveniot karton, a I Rafa Markez izgleda poradi povreda ke propusti duelot protiv Inter. Jebiga, 38 od 38 :kafence:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
А од каде тоа дека само мене ми е досаден? :)
- Нема здрава дискусија во ниту еден пост и единствена цел му е да провоцира и да се подсмева со останати фанови, најмногу со оние на Јувентус. Со што тој член заслужува да биде активен на темава? Јас не му забранив присуство на цел форум, туку само на темава.
Тебе и на јувенташите ви бил досаден, овие вторите можам да ги сватам, али тебе никако.
Утре може овие од Јувентус да плачат за мои постови, и ќе ви станам досаден, па ке бидам баниран без да прекшам правила на форумот. Не дај боже за некое време Јуве се врати на прво место во Сериа А, тогаш очекувам од тебе, сите заебанции од страна на зебрите на форумот против Интер, или фановите, да бидат санкционирани исто како лепакот, бидејќи нели нема никој право да се потсмева на нечиј клуб без разлика што Јувентус моментално е 14 на табелата, кој знае може и подоле да бидат, али не бе никој нема право да прави заебанции на нивна сметка, бидејќи секако они пак ќе се врата на тронот.

Знам дека и ти немаш лесна работа кога имаш многу пријавени мислења од некои исти луѓе, но барем санкционирај ги сите подеднакво, поготово тие што упатија лични навреди.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Imame nov Darko-ufo, milanskiot, Marli. Humarli so vicovite od 2007ma godina za Juve i sudiite.
Toa e jebi ga, ne se apdejtirani na Himalaite, ima vreme. :kuracc:

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Многу го ПРЕтупивте бе во последно со УФО-то, ја загадивте темава.
Ако му се седи тука нека кажи некоја паметна работа(ако знае), зафрканција и ремет секој треба да трпи и сето тоа е нормално ако е во граница.
Тема сме за спрдња моментално, ама овој ја пркардаши бе... папара-пупара без престан да се мелело ебате, сигурно и во сон брчи.

Член од
4 јануари 2006
Мислења
160
Поени од реакции
109
Ретко пишам ама ве читам редовно, ама во последно време не ми се отавараше темата од Дарко-Уфо. Поентата на неговото банирање не е во тоа дали и кого заебава и на кого му е досаден а на кој интересен, проблемот е што тој воопшто не води дискусии (што и е поентата на еден форум), туку цело време трола и повтара исти глупости. Во ред е да реметиш некој кога е за реметење, како што е сега случај со Јуве, ама неговото не е реметење, дечкото е опседнат со Јувентус и ја трови темата.

R

red.devil

Гостин
Тролаше за тролање, да сум искрен и јас последно време на игнор го стаив, ама што погоди некои работи за стартов на сезонава ги погоди. Остана легендарното "До осмо коло Јувенташиве има се живо да му пцујат на Алегри". На добар пат е да го погоди тоа. А и некои од сликите му беа интересни. Падна добро смеење со зебрата и со Фифа девејсет и која беше, кога освоиле ЛШ.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Oва треба да е смешно, но е за плачење. Така е зашто, кога веќе некој пробувал нешто смешно да направи, требало како што треба да го направи. Формата на Јуве натпреварите ја утнал, и наместо НИИ, ИПИ направил. По ова треба 3 бода да се, а не 1 како што е.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Само на болни памети неговите постови биле интересни и забавни. Нигерот што навредуваше па го отстранија вечно? Момаков што пишува јаки фори кои се ненормални нема потреба да добие никаква санкција и нема ништо во тоа што ја труе темава по цел ден и тресе зелени.
Tи машко прибери си го јазико, да не си го поткасаш! Јасно? Не дека не чини форумов од вакви ко уфо. Не чини од вакви ПИЧКИ ко тебе шо пријавува мислења ко че му се срони бисеро.

Иначе, и мене не ми е интересен трендов, со „да ти ебам стомајки“, селани, вакви такви (идиотски заебанци) (од ко му ја отворија темата на Џонтра за пцуењата, па сеа се токмите кој појче че искара за да ве цитира таму) па не плачам ко пичка кај модератори оти не била дискутијата на ниво.

И пак че ти повторам, пази шо зборуваш!!!

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.061
Поени од реакции
7.020
Интересен беше уфото али што претера претера. Си ги дупеше поштено док губеа али сеа малце претеризам е да им јадеш гомна и кога тепаат :icon_lol:. Али и Јувенташиве па ко мали деца што одма плачат кај мама ако толку те напиња или стај го на игнор или врати со иста сила.

Bottom line:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.466
Inace ne se bunete za nigerot, tuka e so dupli akaunt samo moderatorive toleriraat. Pu da ti ebam timot umren, I na kajgana so cheatovi proagaat. Vo Serija A so sudii, tuka so uprava, segde imaat pusteno korenja.

Inace daj nekoj neka kaze dali ke igra Luka Toni utre? Gledam se povredil sega... Isto Jankovic nema da e na raspolaganje poradi crveniot karton, a I Rafa Markez izgleda poradi povreda ke propusti duelot protiv Inter. Jebiga, 38 od 38 :kafence:

Лука Тони имал позериозна повреда, нема 2 месеца да игра[DOUBLEPOST=1442942913][/DOUBLEPOST]
Imame nov Darko-ufo, milanskiot, Marli. Humarli so vicovite od 2007ma godina za Juve i sudiite.
Toa e jebi ga, ne se apdejtirani na Himalaite, ima vreme. :kuracc:

Вауууу :vozbud::vozbud:

:cuc::cuc:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.234
Поени од реакции
18.391
Тролаше за тролање, да сум искрен и јас последно време на игнор го стаив, ама што погоди некои работи за стартов на сезонава ги погоди. Остана легендарното "До осмо коло Јувенташиве има се живо да му пцујат на Алегри". На добар пат е да го погоди тоа. А и некои од сликите му беа интересни. Падна добро смеење со зебрата и со Фифа девејсет и која беше, кога освоиле ЛШ.
Јас што сум јувенташ мора за признаам дека некои шеги му беа стварно јаки. Сега не може нам да ни се интересни, ама генерално беа одредени работи. Но и многу глупости изнапиша, барем нека се сопира од такви на сила истуркани. Јувентус губи он јаде гомна овде, Јувентус тепа тој пак јаде гомна. Ако значи дека после секој натпревар од 38 во сезоната Даре овде го дрви што и да направи Јуве тогаш тоа ќе биде екстремно досадно.

Иако јас мислам дека требаше да го остават на темава, обично такви луѓе се краткорочни. Ќе пишуваше уште малку, ќе му снемаше материјал и сам ќе си завршеше без потреба од интервенција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom