Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Не претерувај друже лепакот беше петарда тешка и не ми е јасно како може да пишуваш вакви глупости. :) Уживај си газите се пред себе во првенство незнам зошто се замараш со непотребни работи. :cool:
Сигурно навиваш за Јувентус, простено ти е. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.534
ja bi go ostail ufoto najmnogu radi onoj postot so kao izgleala fifata na kompjuter koga juve osvoile posleden pat LS :)))))) kinenje klasicno

I koj kurac be, na PL temana sliki ne smeele da se stavaat : ))) demek moralo seriozno tamu i posle sekoj dobar post da se aplaudira ko u pl sto pravat posle sekoj tocen pas, pa forum e ova be, tuka ako nema zezanje i trolanje kade ? Si ima temi za klubovive tamu moze poseriozno mada u temana na inter sve i svashta imalo i top ni e so odredeni isklucoci ko Deko na primer ama eve go ostavame i ne go briseme.
Provociral, trolal, tapa smeski imal, golem kur, postoi ignor opcija i ajt u pm, vsushnost so toa nitu edno postaveno pravilo na forumov ne prekrsil, prekrsija tie sto go pcuea, sea aj seriozni ke sme i ke glumime ludilo ... na forum, pa demek trolal mnogu na temava i ja unistuval diskusijata :), inace pred ufo da dojde tuka sve si bese ok i bese edna od najinteresnite temi na kajgana. Utre inter ke izgubat ke mu vlezete so klizaci i toa e toa, taka idat rabotive na forumov i na vakvive temi.

inace eve ne, nas, interashite, konecno izlezeni od dupkata, shetajki se na ulica

https://youtu.be/I_izvAbhExY?t=24

I za nekoj den nemien koa ke pocneme da go jademe i se ubacueme na temava

https://youtu.be/ad7qzI03fqE?t=2

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Само јас сметам дека бака ќе има подобра сезона него џексон мартинез?? Абер нема џексон од адаптирање засега

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Најискрено, тебе ако некој ти стане досаден го банираш од тема, кој ти ја дава таа слобода?! Форум е ова, не приватна чајџилница, дај малце озбили се.

Не мислам да го бранам лепакот, али да го банираш само затоа што тебе и на јувенташите ви станал досаден мислам дека е претеризам.

И мене ми се досадни овие од Јувентус веќе 3-4 години на овие теми за СериаА и што сеа да барам од Ацид да ги банира сите од темава?! Болна Работа!
А од каде тоа дека само мене ми е досаден? :)
- Нема здрава дискусија во ниту еден пост и единствена цел му е да провоцира и да се подсмева со останати фанови, најмногу со оние на Јувентус. Со што тој член заслужува да биде активен на темава? Јас не му забранив присуство на цел форум, туку само на темава.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Уфо се потсмеваше со Јувентус а не со неговите фанови , а беше константно навредуван . ИМА РАЗЛИКА.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.462
Па ајде еве пријавете ги тие навреди, ќе санкционираме. Додека пишувавте, ќе завршеше работа Пеџа.

Фраери се они не пријавуваат, лапаат скудето годинава и кур им чуе :icon_lol:

Еј не ми се верува дека има некој што го брани типон бог да чуа и да брани....
Уште па ништо не праел, ај џонтра што го брани ќе разберем некако дете од село е не сфаќа некои работе ама другиве бе..

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.233
Поени од реакции
18.386
Ај ако не нека го вратат Нигерот и да гледаме clash of the titans. Од една страна лепаков со јаките фори од друга страна, професорот доктор по македонски јазик отсек граматика, Niggers fuckin Paris.

Тогаш може слободно да им ја отстапиме темава на двајцата, а ние да си ги читаме само и да лупаме лајкови на поголемата шега.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
А кое правило од форумов го прекрши лепакот за да биди баниран?
И како што кажа некој претходно, тој член директно никогаш не навреди, си праеше заебанци за јувентус, то шо на јувенташиве не му е смешно е друга работа. Пример мене со зебрата и магарето ми беше ТОП заебанција, и се искинав од смеење.

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
А кое правило од форумов го прекрши лепакот за да биди баниран?
И како што кажа некој претходно, тој член директно никогаш не навреди, си праеше заебанци за јувентус, то шо на јувенташиве не му е смешно е друга работа. Пример мене со зебрата и магарето ми беше ТОП заебанција, и се искинав од смеење.
Само на болни памети неговите постови биле интересни и забавни. Нигерот што навредуваше па го отстранија вечно? Момаков што пишува јаки фори кои се ненормални нема потреба да добие никаква санкција и нема ништо во тоа што ја труе темава по цел ден и тресе зелени.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
ЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕ ЈУВЕНТИНО КОА ЌЕ ТИ ПИШЕ ДЕкА УФОТО И НИГЕРОТ БИЛЕ БОЛНИ.

АЛО, ТИМЧЕ ГО ИМАВТЕ и ТОРПЕДО што сега навива за БАЕРН ПОШТО ЈУВЕ НЕ МОЖЕЛЕ ДА ОСВОЈАТ НИШТО.

Ајт мукла.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom