Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.462
Нема врска тракторот може коле и на гугл да глеа, ова им е хуморот кој се бера навечер на чешма, и глумат шегобијци пред момите што пунат вода

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.233
Поени од реакции
18.386
Баталете лепак-мепак туку кажете Јуве и Интер како одиграа?
Пресинг, топло-ладно, доминација, влечкање?
Од напред благодарам
Јуве изигра како што игра тим кој не е во форма а очајно се обидува да се врати. Со големо внимание во одбраната и неискористени можности во нападот. Џенова немаше ни полушанса на натпреварот, стварно беа ептен слаби. Јуве од друга страна успеа некако на среќа добрата топка од Переира до Погба да ја претвори во гол. Квадрадо помогна што изнуди исклучување, а после од мешаницата излезе и пеналот.

Се на се досаден меч без квалитет каков што и може да се очекува од ваков Јувентус. Сепак се надеваме дека ќе се подобри.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.301
Поени од реакции
5.973
Плус и навијачите на Рома рекле дека ќе го бутнат пола град и ќе упаднат у тренинг центарот Тригорија да го соблечат Тоти по гаќи и на Руди мрсното фризурче со нож да му го ошишаат ако случајно Итурбе го ДАДАТ НА ПОЗАЈМИЦА У ЏЕНОВА.
Седи мирен да не ти дојдат и на тебе, будали се тоа римјаните бум шакалаковски!!!
А кога ќе ми текне дека Итурбе беше наводно најголема причина поради која Конте замина од Јуве.:vrtioci:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.301
Поени од реакции
5.973
Е решете се сега...Квадрадо или Итурбе..:)
Итурбе најверојатно бил играчот кој Конте го барал по секоја цена, цена која Марота не сакаше да ја плати. Макар што се е во рамки на шпекулациите, точно ќе се дознај за некоја година зошто заминал Конте од Јуве.

За Квадрадо, Дела Вале беше доволно јасен, 30 пати изјави дека во никој случај и за никоја сума нема да биде продаден на Јуве.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Баниран. Првиот пат мислев дека ќе се поправи ама досаден е до немајкаде.
Најискрено, тебе ако некој ти стане досаден го банираш од тема, кој ти ја дава таа слобода?! Форум е ова, не приватна чајџилница, дај малце озбили се.

Не мислам да го бранам лепакот, али да го банираш само затоа што тебе и на јувенташите ви станал досаден мислам дека е претеризам.

И мене ми се досадни овие од Јувентус веќе 3-4 години на овие теми за СериаА и што сеа да барам од Ацид да ги банира сите од темава?! Болна Работа!

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.233
Поени од реакции
18.386
Најискрено, тебе ако некој ти стане досаден го банираш од тема, кој ти ја дава таа слобода?! Форум е ова, не приватна чајџилница, дај малце озбили се.

Не мислам да го бранам лепакот, али да го банираш само затоа што тебе и на јувенташите ви станал досаден мислам дека е претеризам.

И мене ми се досадни овие од Јувентус веќе 3-4 години на овие теми за СериаА и што сеа да барам од Ацид да ги банира сите од темава?! Болна Работа!
Алоо супермодератор е, како кој му ја дава таа слобода?

Пеџа не дека те ѕифкам, ама он мене вака... :sakasuste:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Алоо супермодератор е, како кој му ја дава таа слобода?

Пеџа не дека те ѕифкам, ама он мене вака... :sakasuste:
И што ако е супермодератор сепак не е CEO, некој таа функција му ја дал за да си ја врши работата како што треба. Aј сега пошто е супермодератор секој пост кој нему ќе му стане досаден да го брише или да ги банира членови кои му станале досадни?!

king-makedon

THE KING
Член од
5 декември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
262
Ако не го банираа кловнот темава можеа комотно од фудбал во чек дис аут да ја префрлат.Мислам океј е да се нашалиш,али секој пост да ти е тролање...

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
И што ако е супермодератор сепак не е CEO, некој таа функција му ја дал за да си ја врши работата како што треба. Aј сега пошто е супермодератор секој пост кој нему ќе му стане досаден да го брише или да ги банира членови кои му станале досадни?!
Не претерувај друже лепакот беше петарда тешка и не ми е јасно како може да пишуваш вакви глупости. :) Уживај си газите се пред себе во првенство незнам зошто се замараш со непотребни работи. :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom