Јуве изигра како што игра тим кој не е во форма а очајно се обидува да се врати. Со големо внимание во одбраната и неискористени можности во нападот. Џенова немаше ни полушанса на натпреварот, стварно беа ептен слаби. Јуве од друга страна успеа некако на среќа добрата топка од Переира до Погба да ја претвори во гол. Квадрадо помогна што изнуди исклучување, а после од мешаницата излезе и пеналот.Баталете лепак-мепак туку кажете Јуве и Интер како одиграа?
Пресинг, топло-ладно, доминација, влечкање?
Од напред благодарам
А кога ќе ми текне дека Итурбе беше наводно најголема причина поради која Конте замина од Јуве.Плус и навијачите на Рома рекле дека ќе го бутнат пола град и ќе упаднат у тренинг центарот Тригорија да го соблечат Тоти по гаќи и на Руди мрсното фризурче со нож да му го ошишаат ако случајно Итурбе го ДАДАТ НА ПОЗАЈМИЦА У ЏЕНОВА.
Седи мирен да не ти дојдат и на тебе, будали се тоа римјаните бум шакалаковски!!!
Итурбе најверојатно бил играчот кој Конте го барал по секоја цена, цена која Марота не сакаше да ја плати. Макар што се е во рамки на шпекулациите, точно ќе се дознај за некоја година зошто заминал Конте од Јуве.Е решете се сега...Квадрадо или Итурбе..![]()
Најискрено, тебе ако некој ти стане досаден го банираш од тема, кој ти ја дава таа слобода?! Форум е ова, не приватна чајџилница, дај малце озбили се.Баниран. Првиот пат мислев дека ќе се поправи ама досаден е до немајкаде.
Алоо супермодератор е, како кој му ја дава таа слобода?Најискрено, тебе ако некој ти стане досаден го банираш од тема, кој ти ја дава таа слобода?! Форум е ова, не приватна чајџилница, дај малце озбили се.
Не мислам да го бранам лепакот, али да го банираш само затоа што тебе и на јувенташите ви станал досаден мислам дека е претеризам.
И мене ми се досадни овие од Јувентус веќе 3-4 години на овие теми за СериаА и што сеа да барам од Ацид да ги банира сите од темава?! Болна Работа!
И што ако е супермодератор сепак не е CEO, некој таа функција му ја дал за да си ја врши работата како што треба. Aј сега пошто е супермодератор секој пост кој нему ќе му стане досаден да го брише или да ги банира членови кои му станале досадни?!Алоо супермодератор е, како кој му ја дава таа слобода?
Пеџа не дека те ѕифкам, ама он мене вака...![]()
Не претерувај друже лепакот беше петарда тешка и не ми е јасно како може да пишуваш вакви глупости.И што ако е супермодератор сепак не е CEO, некој таа функција му ја дал за да си ја врши работата како што треба. Aј сега пошто е супермодератор секој пост кој нему ќе му стане досаден да го брише или да ги банира членови кои му станале досадни?!