UEFA Champions League 2015/2016

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Тука играчите не се гледат,не па линиите.
Сега видов дека си пишал.
Некако со едната нога топката ја зафаќа прво,со другата играчот.Не сакајќи е дефинитивно.
во секој случај ова е за картон, независно дали сакал или неќел стартува несмасно и опасно. не значи дека ако ја удрам топката прво после тоа имам право да ти ги скршам нозете.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ај опклада некој со мене оти Сити ќе мине група? Пак почнавте да драматизирате од еден меч. Киксна Сити, киксна и Јунајтед и големо чудно бе, мислиш испаднаа одма. Башка што Сити имаа шанси да го решат мечот, ама не ги искористија. После иде казна, јебига. :)

Јунајтед има меч дома со Волфсбург, после тоа 2 дуели со ЦСКА и меч дома со ПСВ. Да тепаа денеска до 4то коло ќе осигураа праслман. Вака очекувам бар 10 поени од овие 4 меча и чао пријатно. :)
Не е дека нема да поминат, но што повеќе од тоа, реално ништо, максимум осмина финале. Дали памтиш добра, ама ептен добра утакмица да има изиграно англиски тим во ЛШ во последниве години.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Во една емисија што гледав за фаули и евентуални казни, баш беа објаснети стартовите со две нозе, каде што една нога ја пребира топката, а другата ја пребира ногата. Заклучок на сите присутни кои беа поранешни судии е дека било кој старт каде што се користат двете нозе директно, треба да се казнува со црвен картон. Оти никој реално нема причина да ги употреби двете нозе во старт, доволна е едната.

R

red.devil

Гостин
абе јас искрено ништо не разбирам од ова англискиве тимови.. Абе кога гледам Премиер лига мислиш богови и батиња се овие Сити па и Ман Ју, а во ЛШ се резилат .. Не сакам да провоцирам нешто не мислам ништо лошо само просто за неверување ми е како Ман Ју загуби денеска, со оглед дека газеше во квалификациите и си викам во оваа лесна група со минимум 14-15 бода ќе завршат...
Моментот кога навивач на Јувентус кој до преклани не можеше група да помини, Галата со нив си играше пучи-качи, сега ќе речи Јунајтед се резилел во ЛШ. :pos:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Јас напишав нешто пред две недели дека Сити не се дораснати за ЛШ и тука треба нешто повеќе од пари и играчи како Де Бурјне и Стерлинг..Syn напиша дека очекува од нив да загризат сериозно и сите се попаливте по нив бидејќи нормално Syn мора секогаш во право да е, и дека победувале лесно во Премиер лигата..па зарем катастрофалните екипи во таа лига се некое мерило?..па @Mondonico напишал зошто играле без желба во ЛШ?..се гледа колку ги имаш пратено штом вака пишиш...па Сити и во Англија исто игра само нема асолни екипи да му парираат..

Единствена екипа што знае да игра фудбал и шо го разбира концептот во Англија е Арсенал но кај нив е друг проблемот односно тоа што назад ги имаат суперсилните Метерсакер,Кошчелни и Габриел..и со страничните(крилестите :D) бекој Гибс,Белерин..односно во превод одбраната му е циркузи

И штета за Шо,тамам дечкото почна фудбал да игра и си еба мајката цела сезона..се надевам дека ќе се врати дупло посилен
Џони дај не ме ебавај молим те. Сити барем често ги пратам и уште почесто ги имам на тикет пишано, а најчесто пак ги заокружувам. За во ПЛ зборувам. Нормално дека дека екипите во Англија ќе се послаби од оние во Европа, али синиве од Манчестер таму играат многу поконзистентен фудбал. Имаат голема самодоверба, успеа да го достигнат нивото помалите тимови да им се плашат и да добиваат натпревари така на тепање, без многу замарање. Сезонава речиси цели ги гледав против Челзи и Палас чинам беа оние 2-0 кои ги тепаа со головите на Стерлинг и Фернандињо на почетокот од второто полувреме, па не ме заебавај трошка страв и незаинтересираност не видов. Денеска против најмртвиот Јувентус во последните четири години, тим кој и онака ослабен летото, па од горе и со две-три повреди во централна средина и тим кој што во првите три натпревари од Серија А освои еден мочан бод на домашен терен против Киево, тие се посраа и примија два гола од два напади. Дури и ако може да се наречат напади, две ситуации од ништо-нешто бидна.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Crven karton e ova zaradi opasniot start i prelomot.

Inace nogata ne pukna od direkten udar od protivnikot tuku mu ostana kopackata na treva. Da proklizase stapaloto nemase da ima prelom.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.827
Поени од реакции
17.774
Моментот кога навивач на Јувентус кој до преклани не можеше група да помини, Галата со нив си играше пучи-качи, сега ќе речи Јунајтед се резилел во ЛШ. :pos:
Ај шо си се гибате вие двата ама со ова веќе Галата, Галата не потековте на секој клуб можи да му се случи период таков кризен како нас. Последно Милан и Интер ни се смееја.[DOUBLEPOST=1442366632][/DOUBLEPOST]
Зато e најдобар :)

Последно уредено:
R

red.devil

Гостин
Ај шо си се гибате вие двата ама со ова веќе Галата, Галата не потековте на секој клуб можи да му се случи период таков кризен како нас. Последно Милан и Интер ни се смееја.
Па да, само Јувентус може да има кризен период. :)

И не беше "смешкото" за Јувентус, туку за страчателата што е лоботомиран и го има "заборавено" тој кризен период. Мислам ја сфаќаш иронијата да навиваш за Јувентус и да викаш Јунајтед се резилел во ЛШ.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Новиот шампион со пораз почна :place: некои ептен влегоа у филм и Сити го направија ко секоја година полуфинале да игра.Освен Челзи не гледам др тим во Англија што може да дојде до самиот крај па и да освои.Сити Шиту!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Инаку голот на Компани Чист фаул,што значи у случајов Јуве е оштетен.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.827
Поени од реакции
17.774
Па да, само Јувентус може да има кризен период. :)

И не беше "смешкото" за Јувентус, туку за страчателата што е лоботомиран и го има "заборавено" тој кризен период. Мислам ја сфаќаш иронијата да навиваш за Јувентус и да викаш Јунајтед се резилел во ЛШ.
Па по она што го помина Јувентус нормално дека ќе имаше кризен период. Немој да мислиш само Јуве го фаќа кризен период ете поука нека тие сезоната со Мојс, се можи да се случи колку и да звучи лудо.

Тој сигурно мислел за со ПСВ а не за секој година :)

R

red.devil

Гостин
Па по она што го помина Јувентус нормално дека ќе имаше кризен период. Немој да мислиш само Јуве го фаќа кризен период ете поука нека тие сезоната со Мојс, се можи да се случи колку и да звучи лудо.

Тој сигурно мислел за со ПСВ а не за секој година :)
Ако мислел само за ПСВ уште полошо. Резилење со една утакмица?! o_O
И ти знаеш дека секому може да му се деси Копенхаген. Се случува друже, ама не чини да се прајме на тошо, нели? :D

Иначе, нормално е секој тим да има кризен период. Никој имун не е на тоа.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.827
Поени од реакции
17.774
Ако мислел само за ПСВ уште полошо. Резилење со една утакмица?! o_O
И ти знаеш дека секому може да му се деси Копенхаген. Се случува друже, ама не чини да се прајме на тошо, нели? :D

Иначе, нормално е секој тим да има кризен период. Никој имун не е на тоа.
Се согласваме :)
Остај го Сладоледчето милениче ние нас :D

Kajgana Shop

На врв Bottom