Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Da se razbirase tolku stefan nemase sekoj vtor mec da go promasuva.;) Go zaeba deckoto za querrey vo dubl.
Никој не може да те заеба во кладилница. На крајот, секогаш сам решаваш што ќе ставиш на тикет. Ако не сакаш туѓи мислења тогаш не читај форуми и блогови. А Стефан прати тенис повеќе од сите овде.

F

Fl. Perez

Гостин
Da se razbirase tolku stefan nemase sekoj vtor mec da go promasuva.;)
Никој не може да те заеба во кладилница. На крајот, секогаш сам решаваш што ќе ставиш на тикет. Ако не сакаш туѓи мислења тогаш не читај форуми и блогови. А Стефан прати тенис повеќе од сите овде.
Jas pratam tenis od 2008 koga go gledav prv pat rafa vo finale roland garros protiv federer koga go utepa mu zema samo 4 gejma mislam.;)[DOUBLEPOST=1441396544][/DOUBLEPOST]blogovi ne pratam, tugji mislenja ne pratam samo onaka gledam koj sto tipuva.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ајде бе Данска турнете еден глајте да ви се искршат !!!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Abe I jas promasuvam ama ne se pravim expert po tenis da solam pamet. Ete ne vi se mesam kako mislis taka pravite ama da bese dobar tipser ke fakjase barem 70%
проблемот е шо он не се прави експерт туку пола од овие шо се плеткаат низ групава него го прашуваат за мислење он ке промаши (еве денес мене ме сјеба со овој дублот Јанг нема врска јас одлучив дали ке го играм а не тој така да јас ја иам вината) а сигурно не го прашуваат затоа шо неразбира тоа дека секој промашува е многу нормално

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Максималниот хендикеп Македонија - Грција 2 (-20.5) 2.6 коеф во бетсити .

F

Fl. Perez

Гостин
проблемот е шо он не се прави експерт туку пола од овие шо се плеткаат низ групава него го прашуваат за мислење он ке промаши (еве денес мене ме сјеба со овој дублот Јанг нема врска јас одлучив дали ке го играм а не тој така да јас ја иам вината) а сигурно не го прашуваат затоа шо неразбира тоа дека секој промашува е многу нормално
Ne vi se mesam prodolzete da go prasuvate. Inace porano imase Eden tipser vamos real e toj se razbirase od tenis.

Член од
29 ноември 2014
Мислења
321
Поени од реакции
115
За утре дај од тебе нешто околу 4 коеф.

L

Löwe

Гостин
Освен секој можен хендикеп на Грција, што друго е изгледно за играње од кошарките за утре?

Kajgana Shop

На врв Bottom