Пази се овде, Паес е веројатно најдобриот дубл играч во историјата, Вердаско одличен сингл играч, со јак сервис и добар ритерн. Нека не те лаже тоа што скапанициве ги тепаа браќата, сосема друг меч ап е тоа.Џонсон и Квири (или како и да е) против Паес и Вердаско ми изгледа на 1 1,90, ги тепаа браќата Брајан, а Паес и Вердаско втор натпревар ќе им биде, ваљда идам на уиграност..
Искрено прв пат слушам за Паес, па тогаш може и 2ка да се пушти..Пази се овде, Паес е веројатно најдобриот дубл играч во историјата, Вердаско одличен сингл играч, со јак сервис и добар ритерн. Нека не те лаже тоа што скапанициве ги тепаа браќата, сосема друг меч ап е тоа.
Можно е, Белучи има сингл меч утре, може и да не се замара.Искрено прв пат слушам за Паес, па тогаш може и 2ка да се пушти..
Иначе ја гледав и Степанек и Хас против Белучи и Демолинер за 1, 1,45 коеф е..
Ќе ја сврзам Кабал/Фарах 1, а овие курвиве не ги пишувам, ќе ти ебам и тоа мртвиот женски тенис.Можно е, Белучи има сингл меч утре, може и да не се замара.
Од мене Кабал/Фарах, играат против Јанг и Расел, на овој вториов ова му е последен турнир и после иде во пензија, а Јанг има и сингл меч утре. Двајцата се катастрофа дубл играчи, Јанг никогаш не ни бил во топ 100, а Расел годинава има два меча во дубл и тоа лесно изгубени. Кабал и Фарах се стабилен дубл и пред се добро сервираат што е доста битно.
Исто и овие Гарсија/Среботник треба да тепаат, Флипкенс завчера или во понеделникот, не ми текнува точно кога беше, бараше лекарска помош и има одредени проблеми.
Гофан има 0-3 со Баутиста Агут, многу лоша идеја. Раонич треба да го добие Лопез. Не дека разбирам колку Стефан, ама еве да кажам и јас нешто.Ќе ја сврзам Кабал/Фарах 1, а овие курвиве не ги пишувам, ќе ти ебам и тоа мртвиот женски тенис.
@Stefan-kobe ќе заборавев, ги планирам Раноич и Гофин кецовишта, мислење?
Гофан денес ќе победи најбрзо од сите,кециште невидено е со Агут.Гофан има 0-3 со Баутиста Агут, многу лоша идеја. Раонич треба да го добие Лопез. Не дека разбирам колку Стефан, ама еве да кажам и јас нешто.
Не сум баш сигурен, се мачеше како црн Ѓаол со Беранкис, Агут не му одговара. Не вреди за коефициентот.Гофан денес ќе победи најбрзо од сите,кециште невидено е со Агут.
Марк мај ворд.
Го пуштив ливчето пред дс те прочитам, ајде ако се има среќа ќе го даде.Гофан има 0-3 со Баутиста Агут, многу лоша идеја. Раонич треба да го добие Лопез. Не дека разбирам колку Стефан, ама еве да кажам и јас нешто.