Кладилница (Генерална дискусија)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Џонсон и Квири (или како и да е) против Паес и Вердаско ми изгледа на 1 1,90, ги тепаа браќата Брајан, а Паес и Вердаско втор натпревар ќе им биде, ваљда идам на уиграност..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.842
Поени од реакции
115.985
Џонсон и Квири (или како и да е) против Паес и Вердаско ми изгледа на 1 1,90, ги тепаа браќата Брајан, а Паес и Вердаско втор натпревар ќе им биде, ваљда идам на уиграност..
Пази се овде, Паес е веројатно најдобриот дубл играч во историјата, Вердаско одличен сингл играч, со јак сервис и добар ритерн. Нека не те лаже тоа што скапанициве ги тепаа браќата, сосема друг меч ап е тоа.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Пази се овде, Паес е веројатно најдобриот дубл играч во историјата, Вердаско одличен сингл играч, со јак сервис и добар ритерн. Нека не те лаже тоа што скапанициве ги тепаа браќата, сосема друг меч ап е тоа.
Искрено прв пат слушам за Паес, па тогаш може и 2ка да се пушти..
Иначе ја гледав и Степанек и Хас против Белучи и Демолинер за 1, 1,45 коеф е..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.842
Поени од реакции
115.985
Искрено прв пат слушам за Паес, па тогаш може и 2ка да се пушти..
Иначе ја гледав и Степанек и Хас против Белучи и Демолинер за 1, 1,45 коеф е..
Можно е, Белучи има сингл меч утре, може и да не се замара.
Од мене Кабал/Фарах, играат против Јанг и Расел, на овој вториов ова му е последен турнир и после иде во пензија, а Јанг има и сингл меч утре. Двајцата се катастрофа дубл играчи, Јанг никогаш не ни бил во топ 100, а Расел годинава има два меча во дубл и тоа лесно изгубени. Кабал и Фарах се стабилен дубл и пред се добро сервираат што е доста битно.

Исто и овие Гарсија/Среботник треба да тепаат, Флипкенс завчера или во понеделникот, не ми текнува точно кога беше, бараше лекарска помош и има одредени проблеми.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Можно е, Белучи има сингл меч утре, може и да не се замара.
Од мене Кабал/Фарах, играат против Јанг и Расел, на овој вториов ова му е последен турнир и после иде во пензија, а Јанг има и сингл меч утре. Двајцата се катастрофа дубл играчи, Јанг никогаш не ни бил во топ 100, а Расел годинава има два меча во дубл и тоа лесно изгубени. Кабал и Фарах се стабилен дубл и пред се добро сервираат што е доста битно.

Исто и овие Гарсија/Среботник треба да тепаат, Флипкенс завчера или во понеделникот, не ми текнува точно кога беше, бараше лекарска помош и има одредени проблеми.
Ќе ја сврзам Кабал/Фарах 1, а овие курвиве не ги пишувам, ќе ти ебам и тоа мртвиот женски тенис.

@Stefan-kobe ќе заборавев, ги планирам Раноич и Гофин кецовишта, мислење?

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Ја ги сврзав Ербер/Мау со Мареј/Пирс, Ерани/Пенета и Хас/Степанек.

На другото Шарди 2,Кика јебозовна 1, Ѓоле +, Фоњини 2.

Трето Чилиќ, Мареј/Пирс, Серенита 2:0, Винчи, Робредо 1 и Ноле 3:0.

Шо ги ебам.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Член од
29 ноември 2014
Мислења
321
Поени од реакции
115
Nadal 2 1.25
Tsonga 3:0 1.60
Murray J. / Peers J. 2 1.25
Chan Y. J. / Chan H-C. 1 1.55
Hlavackova A. / Hradecka L. 2:0 1.35
Belgium 21 2 1.35

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ќе ја сврзам Кабал/Фарах 1, а овие курвиве не ги пишувам, ќе ти ебам и тоа мртвиот женски тенис.

@Stefan-kobe ќе заборавев, ги планирам Раноич и Гофин кецовишта, мислење?
Гофан има 0-3 со Баутиста Агут, многу лоша идеја. Раонич треба да го добие Лопез. Не дека разбирам колку Стефан, ама еве да кажам и јас нешто. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Гофан има 0-3 со Баутиста Агут, многу лоша идеја. Раонич треба да го добие Лопез. Не дека разбирам колку Стефан, ама еве да кажам и јас нешто. :)
Гофан денес ќе победи најбрзо од сите,кециште невидено е со Агут.
Марк мај ворд.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Гофан денес ќе победи најбрзо од сите,кециште невидено е со Агут.
Марк мај ворд.
Не сум баш сигурен, се мачеше како црн Ѓаол со Беранкис, Агут не му одговара. Не вреди за коефициентот.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Го пуштив ливчето пред дс те прочитам, ајде ако се има среќа ќе го даде.

Гофан 1
Раонич 1
ПСЖ 1
Кабал/Фарах 1

3,6 вкупен коефициент.

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Ferrer, Tsonga, Raonic да тепаат?[DOUBLEPOST=1441381110][/DOUBLEPOST]Raonic проблеми со грбот имал?

Последно уредено:

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Раонич можда има проблеми со грбот ама нешто што сигурно знам е дека свитолина има проблем со мозокот КАКО ЛИ СТИГНАЛА ДО ТУКА Е ПРАШАЊЕТО ЗА 1.000.000 EURA???????????????????

Последно уредено:
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Чилиќ да ти ебам се по список бе како ли само го освои лани US Open мамата усташка.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom