Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Клосе надвор од терените во Октомври.[DOUBLEPOST=1440793900][/DOUBLEPOST]После Дибала, Сандро, Манџукич сега и Куадрадо не чинел преценет бил:pos:[DOUBLEPOST=1440793934][/DOUBLEPOST]Reports we don't believe enough to publish: Andrea Ranocchia from #FCIM to #ACMilan
и дракслер нема да ви го чини :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.773
Поени од реакции
17.691

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.658
Поени од реакции
88.490
Ај на почетокот ДЕМЕК беше интересен, ама веќе досаден стануваш... едно та исто пишуваш еве веќе 2 недели. Знаеме дека Интер е најјачи со Ранокија, Медел и Репот Кривогаштански, додека другите се гола вода.... дај не ја труј темава веќе со твоите научноинтелегентни постови

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Да беше добар, Порто немаше лесно да се откажат од него.
Откупот задолжителен е?
Не е задолжителен откупот,ама важно е што Џенова ќе плати 5мил за позајмица,што и не е малку.. Вајда ќе ги дадат и тие 15мил. не верувам дека Џенова ќе платат 5мил за едногодишна позајмица за играч.. 20мил за Итурбе после лоша сезона и не е лошо, бидејќи јас мислам дека навистина не го бива,можеби грешам,ама тоа е мое мислење,ова е последен воз да се извадат пари за него..

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.773
Поени од реакции
17.691
Ништо Јуве и Коман го дадоја сега веќе сигурно се фаворити за испаѓање.

Фала богу пред време се префрлив за Карпи

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ај на почетокот ДЕМЕК беше интересен, ама веќе досаден стануваш... едно та исто пишуваш еве веќе 2 недели. Знаеме дека Интер е најјачи со Ранокија, Медел и Репот Кривогаштански, додека другите се гола вода.... дај не ја труј темава веќе со твоите научноинтелегентни постови
Брат те молам Медел не ми го закачај!

D

Darko_ufo

Гостин
Дечко ко прво јас не сум тема на муабет, а ко второ ми збориш за клупата на Интер, освен Медел, ама ти си толку неупатен и фудбалски неписмен што нема да ти замерам за Медел. И да Видал последната сезона не ни играше и не беше у форма освен последните утакмици и затоа го продаДОФНЕ. :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ковачиќ продаден за 32М, Коман за 28М. Колку да знајте што значи Марота да го имаш за спортски директор.
Па тешко е да му извадиш добра сума на играчот ако сака да си оди :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom