Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Клосе надвор од терените во Октомври.[DOUBLEPOST=1440793900][/DOUBLEPOST]После Дибала, Сандро, Манџукич сега и Куадрадо не чинел преценет бил:pos:[DOUBLEPOST=1440793934][/DOUBLEPOST]Reports we don't believe enough to publish: Andrea Ranocchia from #FCIM to #ACMilan

и дракслер нема да ви го чини :D

Ај на почетокот ДЕМЕК беше интересен, ама веќе досаден стануваш... едно та исто пишуваш еве веќе 2 недели. Знаеме дека Интер е најјачи со Ранокија, Медел и Репот Кривогаштански, додека другите се гола вода.... дај не ја труј темава веќе со твоите научноинтелегентни постови

Да беше добар, Порто немаше лесно да се откажат од него.
Откупот задолжителен е?
Не е задолжителен откупот,ама важно е што Џенова ќе плати 5мил за позајмица,што и не е малку.. Вајда ќе ги дадат и тие 15мил. не верувам дека Џенова ќе платат 5мил за едногодишна позајмица за играч.. 20мил за Итурбе после лоша сезона и не е лошо, бидејќи јас мислам дека навистина не го бива,можеби грешам,ама тоа е мое мислење,ова е последен воз да се извадат пари за него..

Ништо Јуве и Коман го дадоја сега веќе сигурно се фаворити за испаѓање.

Фала богу пред време се префрлив за Карпи

2577385338.gif

Ај на почетокот ДЕМЕК беше интересен, ама веќе досаден стануваш... едно та исто пишуваш еве веќе 2 недели. Знаеме дека Интер е најјачи со Ранокија, Медел и Репот Кривогаштански, додека другите се гола вода.... дај не ја труј темава веќе со твоите научноинтелегентни постови
Брат те молам Медел не ми го закачај!

Дечко ко прво јас не сум тема на муабет, а ко второ ми збориш за клупата на Интер, освен Медел, ама ти си толку неупатен и фудбалски неписмен што нема да ти замерам за Медел. И да Видал последната сезона не ни играше и не беше у форма освен последните утакмици и затоа го продаДОФНЕ. :pos:

Ковачиќ продаден за 32М, Коман за 28М. Колку да знајте што значи Марота да го имаш за спортски директор.
Па тешко е да му извадиш добра сума на играчот ако сака да си оди :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom