Толстој
екс Бомбастичен
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 11.920
- Поени од реакции
- 11.945
Уште градоначалникот Интеристата да го изгласат тој од блиските извори на @Џонтра Волта и одиме со LET IT B, LET IT Bи дракслер нема да ви го чини![]()
Не е задолжителен откупот,ама важно е што Џенова ќе плати 5мил за позајмица,што и не е малку.. Вајда ќе ги дадат и тие 15мил. не верувам дека Џенова ќе платат 5мил за едногодишна позајмица за играч.. 20мил за Итурбе после лоша сезона и не е лошо, бидејќи јас мислам дека навистина не го бива,можеби грешам,ама тоа е мое мислење,ова е последен воз да се извадат пари за него..Да беше добар, Порто немаше лесно да се откажат од него.
Откупот задолжителен е?
Sellvio Berlu$coni @Pure_Milanista 50m50 minutes ago
Брат те молам Медел не ми го закачај!Ај на почетокот ДЕМЕК беше интересен, ама веќе досаден стануваш... едно та исто пишуваш еве веќе 2 недели. Знаеме дека Интер е најјачи со Ранокија, Медел и Репот Кривогаштански, додека другите се гола вода.... дај не ја труј темава веќе со твоите научноинтелегентни постови
Дечко ко прво јас не сум тема на муабет, а ко второ ми збориш за клупата на Интер, освен Медел, ама ти си толку неупатен и фудбалски неписмен што нема да ти замерам за Медел. И да Видал последната сезона не ни играше и не беше у форма освен последните утакмици и затоа го продаДОФНЕ.Ај на почетокот ДЕМЕК беше интересен, ама веќе досаден стануваш... едно та исто пишуваш еве веќе 2 недели. Знаеме дека Интер е најјачи со Ранокија, Медел и Репот Кривогаштански, додека другите се гола вода.... дај не ја труј темава веќе со твоите научноинтелегентни постови
Па тешко е да му извадиш добра сума на играчот ако сака да си одиКовачиќ продаден за 32М, Коман за 28М. Колку да знајте што значи Марота да го имаш за спортски директор.
Е да, посебно ако го снимаат кај што плачи за да замини.Па тешко е да му извадиш добра сума на играчот ако сака да си оди![]()