Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.525
Поени од реакции
4.408
Се надевам дека Дарко е глуп и дека не му е ова тролање пошто ако му е тролање си ебало мајка и тролањето и све.. Нигас барем имаше шмек коа сакаше да го доведе Кавани во Јуве :icon_lol:

D

Darko_ufo

Гостин
Ова во никој случај не е тролање ова е суровата реалност, јас реков до 10 коло ќе барате оставка од Алегри и ќе пцуете од чистач до управа...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.525
Поени од реакции
4.408
Ова во никој случај не е тролање ова е суровата реалност, јас реков до 10 коло ќе барате оставка од Алегри и ќе пцуете од чистач до управа...
Значи глуп си (y)

D

Darko_ufo

Гостин
Значи глуп си (y)
Еден ќе излезе глуп ама кој ќе видиме (ти), уште викендов у недела у Рим коа ќе ве мачкаат по Олимпико ќе плачеш у Фан Клуб: Јувентус. ''не ми е јасно како можеме од Рома да изгубиме кога го купивме Дибала (новиот чистач), го имаме Коман еден од најдбрите играчи на неговата позиција, седум-димензионалниот Переира, најновиот најјак играч на неговата позиција Куардадо, ама ајде нека се радуваат ќе видат они за некое коло коа ќе се разиграме''. И така ќе плачете се додека имате теоретски шанси за скудетото а после ќе почнете да бркате се од Јувентус од Алегри до Марота.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.913
Се надевам дека Дарко е глуп и дека не му е ова тролање пошто ако му е тролање си ебало мајка и тролањето и све.. Нигас барем имаше шмек коа сакаше да го доведе Кавани во Јуве :icon_lol:
Изгледа го фатила носталигија, па се враќа на муебетите кои ги правел за време на голем одмор, додека чекал да стигне на ред за да купи тост.

Ја се закачав со школски кои беа за Реал и Барса. Кај мене немаше ниту еден за Јуве или Интер. :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.658
Поени од реакции
88.492
Најинтересното е што за сите клубови кажа по нешто, ама за Интер мудро си ќути :')... Знае дека неговиот тим е бетер од сите други тимови во лигата

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.773
Поени од реакции
17.691
D

Darko_ufo

Гостин
Se napunija so dead wood Milanezite. Romanoli, Bertolaci sega i Kucka, Baka e osuden na propast so vakvo opkruzuvanje.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom