Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
сега без клучните играчи видал и коман и љоренте јувентус после 10 коло ке видите ке го пцујат и алегри и марота ке видите интер осваја

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Земаме двајца млади талентирани играчи за 60 милиони.. Очекувам за тие пари да газат на теренот да јадат да е*ат све да прават... Ќе им еб*м мамата на управа ако залудно фрлиле толку пари за двајца младичи..[DOUBLEPOST=1440844747][/DOUBLEPOST]П.с. овој Дарко Уфо ми изгледа ко исфрустрирано момче...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Земаме двајца млади талентирани играчи за 60 милиони.. Очекувам за тие пари да газат на теренот да јадат да е*ат све да прават... Ќе им еб*м мамата на управа ако залудно фрлиле толку пари за двајца младичи..[DOUBLEPOST=1440844747][/DOUBLEPOST]П.с. овој Дарко Уфо ми изгледа ко исфрустрирано момче...
Кои двајца?

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
дракслер не е ниту официјално дојден, си прат јувенташите филмој оти играл лошо синоќа и готово ќе потпише денеска.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.658
Поени од реакции
88.491
дракслер не е ниту официјално дојден, си прат јувенташите филмој оти играл лошо синоќа и готово ќе потпише денеска.
Напротив јас видов дека играше добро, посебно во второто полувреме... не задржува топка повеќе од 2-3 секунди, одма пронаоѓа друг играч, вака на прв поглед има страшна визија за играта на теренот.

Еден од најдобрите на неговата позиција (Деви <3)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Напротив јас видов дека играше добро, посебно во второто полувреме... не задржува топка повеќе од 2-3 секунди, одма пронаоѓа друг играч, вака на прв поглед има страшна визија за играта на теренот.

Еден од најдобрите на неговата позиција (Деви <3)
не ја гледав утакмицата, незнам како играл синоќа ама имаше во ваш фан клуб коментари дека не играл мотивирано оти договорен бил трансферот во јуве, па веќе летал за торино.

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
Дибала е топ, другиот не сум го гледал.

Мислев сега ќе купуваат нови 2ца, затоа прашав кои.
Јас па мислам дека Дракслер ќе биде подобар од Дибала само да нема проблем со повредите и ќе биде најдобар играч во свет на неговата позиција. :icon_mrgr:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.773
Поени од реакции
17.691
не ја гледав утакмицата, незнам како играл синоќа ама имаше во ваш фан клуб коментари дека не играл мотивирано оти договорен бил трансферот во јуве, па веќе летал за торино.
Ако читаше тогаш гледаше дека пола се заебаваме со авионите итакви работи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom