Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
сега без клучните играчи видал и коман и љоренте јувентус после 10 коло ке видите ке го пцујат и алегри и марота ке видите интер осваја

Земаме двајца млади талентирани играчи за 60 милиони.. Очекувам за тие пари да газат на теренот да јадат да е*ат све да прават... Ќе им еб*м мамата на управа ако залудно фрлиле толку пари за двајца младичи..[DOUBLEPOST=1440844747][/DOUBLEPOST]П.с. овој Дарко Уфо ми изгледа ко исфрустрирано момче...

Земаме двајца млади талентирани играчи за 60 милиони.. Очекувам за тие пари да газат на теренот да јадат да е*ат све да прават... Ќе им еб*м мамата на управа ако залудно фрлиле толку пари за двајца младичи..[DOUBLEPOST=1440844747][/DOUBLEPOST]П.с. овој Дарко Уфо ми изгледа ко исфрустрирано момче...
Кои двајца?

дракслер не е ниту официјално дојден, си прат јувенташите филмој оти играл лошо синоќа и готово ќе потпише денеска.

дракслер не е ниту официјално дојден, си прат јувенташите филмој оти играл лошо синоќа и готово ќе потпише денеска.

Напротив јас видов дека играше добро, посебно во второто полувреме... не задржува топка повеќе од 2-3 секунди, одма пронаоѓа друг играч, вака на прв поглед има страшна визија за играта на теренот.

Еден од најдобрите на неговата позиција (Деви <3)

Напротив јас видов дека играше добро, посебно во второто полувреме... не задржува топка повеќе од 2-3 секунди, одма пронаоѓа друг играч, вака на прв поглед има страшна визија за играта на теренот.

Еден од најдобрите на неговата позиција (Деви <3)

не ја гледав утакмицата, незнам како играл синоќа ама имаше во ваш фан клуб коментари дека не играл мотивирано оти договорен бил трансферот во јуве, па веќе летал за торино.

Дибала е топ, другиот не сум го гледал.

Мислев сега ќе купуваат нови 2ца, затоа прашав кои.
Јас па мислам дека Дракслер ќе биде подобар од Дибала само да нема проблем со повредите и ќе биде најдобар играч во свет на неговата позиција. :icon_mrgr:

не ја гледав утакмицата, незнам како играл синоќа ама имаше во ваш фан клуб коментари дека не играл мотивирано оти договорен бил трансферот во јуве, па веќе летал за торино.
Ако читаше тогаш гледаше дека пола се заебаваме со авионите итакви работи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom