Кои двајца?Земаме двајца млади талентирани играчи за 60 милиони.. Очекувам за тие пари да газат на теренот да јадат да е*ат све да прават... Ќе им еб*м мамата на управа ако залудно фрлиле толку пари за двајца младичи..[DOUBLEPOST=1440844747][/DOUBLEPOST]П.с. овој Дарко Уфо ми изгледа ко исфрустрирано момче...
На Дракслер и Дибала мислеше ваљда.Кои двајца?
Дракслер и ИбрахимовиќКои двајца?
Дибала е топ, другиот не сум го гледал.На Дракслер и Дибала мислеше ваљда.
Напротив јас видов дека играше добро, посебно во второто полувреме... не задржува топка повеќе од 2-3 секунди, одма пронаоѓа друг играч, вака на прв поглед има страшна визија за играта на теренот.дракслер не е ниту официјално дојден, си прат јувенташите филмој оти играл лошо синоќа и готово ќе потпише денеска.
не ја гледав утакмицата, незнам како играл синоќа ама имаше во ваш фан клуб коментари дека не играл мотивирано оти договорен бил трансферот во јуве, па веќе летал за торино.Напротив јас видов дека играше добро, посебно во второто полувреме... не задржува топка повеќе од 2-3 секунди, одма пронаоѓа друг играч, вака на прв поглед има страшна визија за играта на теренот.
Еден од најдобрите на неговата позиција (Деви <3)
Јас па мислам дека Дракслер ќе биде подобар од Дибала само да нема проблем со повредите и ќе биде најдобар играч во свет на неговата позиција.Дибала е топ, другиот не сум го гледал.
Мислев сега ќе купуваат нови 2ца, затоа прашав кои.
И Исла..значи не летајте многу, нека покажат што знаат, зошто на крај може да испадне дека и Падоин е боље од нив..
Ако читаше тогаш гледаше дека пола се заебаваме со авионите итакви работине ја гледав утакмицата, незнам како играл синоќа ама имаше во ваш фан клуб коментари дека не играл мотивирано оти договорен бил трансферот во јуве, па веќе летал за торино.