C
Castiel
Гостин
Kucka het trik vi dava. Milan najjaki inter ispaga od liga.Se napunija so dead wood Milanezite. Romanoli, Bertolaci sega i Kucka, Baka e osuden na propast so vakvo opkruzuvanje.
Kucka het trik vi dava. Milan najjaki inter ispaga od liga.Se napunija so dead wood Milanezite. Romanoli, Bertolaci sega i Kucka, Baka e osuden na propast so vakvo opkruzuvanje.
Најјако е што мисли дека е интересен![]()
#Livaja torna in Italia: trattativa in chiusura con l'@EmpoliCalcio #calciomercato @SkySport
АУУУ ДОЏИТЕ САД ЈЕР ДОСТА СМО СЕ ЗАЈЕБАВАЛИ ПИЧКЕ !!!
Иако глата ќе ви ја дупнат не навивам за нивза разлика од твитер форите што ги ставаат тука одредени персони,Дарко УФО е Бени Хил[DOUBLEPOST=1440779619][/DOUBLEPOST]
таман за да почнеш за Емполи да навиваш
Не.Да беше добар, Порто немаше лесно да се откажат од него.
Откупот задолжителен е?
Не ни заигра дечково за Порто што е најтрагично. Ѓубре од екипа е Порто и не се откажува туку така лесно од играч.Да беше добар, Порто немаше лесно да се откажат од него.
Откупот задолжителен е?
Порто се „зафркнаа“ со клаузата во договорот со Верона, мислам 15М беше која Верона веднаш ја плати поради понудите од Јуве и Рома. Иначе дента кога даде отказ Конте излегоа слики од карта на Итурбе за Торино но мешаницата ја искористи Сабатини и фала му.Не ни заигра дечково за Порто што е најтрагично. Ѓубре од екипа е Порто и не се откажува туку така лесно од играч.
Исто и Удинезе од Квадрадо.