Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
“I've seen a replay,” said Rodgers. “His shirt looks offside! It was a great decision by the linesman!” :D

А ми се чини пред некој ден кажа дека ја видел снимката од голот на Бентеке против Брнмаут и дека линискиот судија донел правилна одлука што не дигнал знаменце.

R

red.devil

Гостин
А зошто ми пиша ПП "ја заебаф брад,така и треба"?[DOUBLEPOST=1440457900][/DOUBLEPOST]

http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Арсенал.45459/page-2588

Петиот пост на страната,вториот мој.Прочити убаво како и што викам за него,последна реченица.
Ај кога веќе навлеговме еве ја за што ти зборам цело време, ама пуста желба за докживање. Фала за линкот многу ми олесни да ги пронајдам, инаку ме мрзеше да барам наназад мислења. :D

Враќајте го Шчесни од позајмица,ова е неправда кон него.
Сега повторно го видов голот, вооошто и раката не ја испружи. Катастрофално брани, ко аматер. Против Ливерпул треба Оспина да ни се врати, со Чех воопшто не сме сигурни. За секој шут на противникот се молам да промашат.
Абе кaкoв перфектен шут кaкви бaкрaчи. Кaкoв Кoш крив не збoрете глупoсти. Сеa гo дaвaa нa ск гoлoт и убaвo викa Гaрд, Чех не се ни испружи кo шo требa.
Дa ти се мoчaм у светскaтa клaсa.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Да му ебам неспособната пластика. Можеше подобро да реагира на голот, плус имаше уште една катастрофална интервенција кога ја блокираше топката на не баш добар начин. И што ако Жиру даде гол кога се што фати во нога поеба? ИРемзи ја кочи играта такоџе. Окс сакам второ да го видам.
И наредна утакмица неспособниот ни наш голман да се седне на клупа.
Свајќаш сеа или треба уште да ти цртам. :D

Патем бонус како те опишува Газпапир. :noze:
Абе жими се Факе ти си пластика брат. Јадеш гомна кога играат лошо играчиве , ги величиш кога играат добро. И нз искрено за шо е крив Чех ама ако оти е од Челзи пластика е смрден е копиле е не знае да брани , треба Оспина на гол.
Значи стварно сум ти погодил нерв. :icon_mrgr:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.987
Поени од реакции
67.807
Абе, има некој што не се фати за глава кога Шкртел ја избаци покрај статива у 85та? :D
Malo je falilo da Skrtel izednachi rekord Dzejmija Karagera po broju postignutih autogolova...

Реченица што Вишко ја кажа секунди откако Шкртел уклиза на топката. Не ми се веруваше дека ги имал двата податока у глава цело време

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
@red.devil Гледаш дека никаде не го праќам назад?
Ова е чиста пцовка на фан наменета за играч кој катастрофално одиграл. Плус фактот дека само што дојде плус не е никаква легенда уште поголема причина да го пцуеш.
Сакаш да кажеш дека ти не си пцуел играч на Јунајтед?
Ама барем не сум пцуел легенда на Арсенал и да сакам да си оди од клубот.

Се на се не си у право.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.833
Поени од реакции
12.285
Не бе, види го буљаш. Што ме ставаш сеа у ваша манџа? :D
Така викаме у мало за некој што е „смешен“, дека јадел кловнови. Стефи, жими сфе, не мислеф на она што мисли и Факе дека си јадела :D
Се вика многу си духовит да не си јадел дух? И после следува од позадина некој - и голем курназ е :D[DOUBLEPOST=1440465811][/DOUBLEPOST]
“I've seen a replay,” said Rodgers. “His shirt looks offside! It was a great decision by the linesman!” :D

А ми се чини пред некој ден кажа дека ја видел снимката од голот на Бентеке против Брнмаут и дека линискиот судија донел правилна одлука што не дигнал знаменце.
Те потсеќа на некој? :icon_lol:

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Ај кога веќе навлеговме еве ја за што ти зборам цело време, ама пуста желба за докживање. Фала за линкот многу ми олесни да ги пронајдам, инаку ме мрзеше да барам наназад мислења. :D

Свајќаш сеа или треба уште да ти цртам. :D

Патем бонус како те опишува Газпапир. :noze:

Значи стварно сум ти погодил нерв. :icon_mrgr:
Како може да величиш играч што изиграл катастрофален натпревар? Ај демек миленик ни е и секогаш ќе му се опрости секој глуп примен гол. Кога веќе си ме цитирал,сакам да ги цитираш и моите мислења од вчера во врска со Чех.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.115
Квадрадо во Јуве а? Вака да погледнеме Челзи колку трансфери испосраа за тоа ебано крило последните години, ваљда конечно ќе им легне Педро.

Квадрадо, Салах, Марин, Ширле го шитнаа за сезона ипол, Де Брујн, па реално и Мозес може комотно да влезе во групава иако е уште кај нив. :) Ај брат му на Хазард го земаа ради реда, никој и не очекуваше ништо од него. :D

W

wicked_1

Гостин
Квадрадо во Јуве а? Вака да погледнеме Челзи колку трансфери испосраа за тоа ебано крило последните години, ваљда конечно ќе им легне Педро.

Квадрадо, Салах, Марин, Ширле го шитнаа за сезона ипол, Де Брујн, па реално и Мозес може комотно да влезе во групава иако е уште кај нив. :) Ај брат му на Хазард го земаа ради реда, никој и не очекуваше ништо од него. :D
и Рамирес и Мата исто и они чат пат десни фејлови беа

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мразам статистика и ретко кога се согласувам со истата (зошто едно е бројка, друго е што се случува на терен, најчесто). Сега мислам дека статистиката се поклопува со реалната слика (игра) на Гомез.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
А требаше штопер да ви игра така?

Добар е на бек сеа за сеа, одбрана солиден а имаше и неколку продори вчера само штета шо бевте на дефанзива стаени па ретко кој го испрати до крај кога влечеше напред.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Импресионира детето. Јас очекував да оди на позајмица, а он ете го игра феноменално во ПЛ. Ако може и штопер и лев бек, одлична зделка направи Ливерпул. Требаше Челзи да си го земе место за Стоунс да се натегаат :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Импресионира детето. Јас очекував да оди на позајмица, а он ете го игра феноменално во ПЛ. Ако може и штопер и лев бек, одлична зделка направи Ливерпул. Требаше Челзи да си го земе место за Стоунс да се натегаат :D
Све што е дефанзивно може да игра, Full O'Shea позиција :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom