Фан Клуб: Арсенал

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Чех воопшто не е крив за голот. Кошиелни се скри наместо да блокира.
А Санчез што правеше кога беа 2 на 2, зошто не путираше на прва.
Ремзи цреп еден куп топки изгуби.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Сега повторно го видов голот, вооошто и раката не ја испружи. Катастрофално брани, ко аматер. Против Ливерпул треба Оспина да ни се врати, со Чех воопшто не сме сигурни. За секој шут на противникот се молам да промашат.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Абе кaкoв перфектен шут кaкви бaкрaчи. Кaкoв Кoш крив не збoрете глупoсти. Сеa гo дaвaa нa ск гoлoт и убaвo викa Гaрд, Чех не се ни испружи кo шo требa.
Дa ти се мoчaм у светскaтa клaсa.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Не се глупирајте, бре. Ниеден коментатор не гледа грешка кај Чех, вие ја најдовте.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Како бе не пружил рака? Па не е Мајкл Џордан во Спејс џем па да пружи рака пола терен. Чех ли е крив што оставаат играчи да шутираат непокриени?

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Коментаторот на СК убаво си кажа дека закасни со реакцијата.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Да му ебам неспособната пластика. Можеше подобро да реагира на голот, плус имаше уште една катастрофална интервенција кога ја блокираше топката на не баш добар начин. И што ако Жиру даде гол кога се што фати во нога поеба? ИРемзи ја кочи играта такоџе. Окс сакам второ да го видам.
И наредна утакмица неспособниот ни наш голман да се седне на клупа.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Жиру се глупира со неговата фамозна „hold-up play“.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Последните минути мислев игравме со некој од големиве клубови, оти не ставија во ќош...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Сакам Оспина да застане на гол следеча утакмица,но познавајќи го Венгер нема шанси.Затоа нека брани како што треба пластиката глупа и неупотреблива.
Денес повторно не игравме,но имавме шанси уште у прво да им ја запечатиме судбината,кур магарешки што по 2-0 ќе имавме ваква утакмица.
После имавме и среќа со Кокелан и стативата,ама ми дреме.Кога можат Челзи и Манчестер у секое ебано коло да имат,зошто ние у едно не? :cool:
Наредна,Ливепрул.Да ги снајде истото што и последниот пат на Емирати.:icon_lol:

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Победивме битно, поголема самодоверба ќе имат играчите против Ливерпул. Време е да се направи добра серија од победи.

Kajgana Shop

На врв Bottom