Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Нереален резултат, што би рекол Мурињо. По едно полувреме добија и двете екипи, Арсенал им поништија чист гол од офсајд во прво полувреме, додека пак Ливерпул имаше статива и пречка и уште неколку добри шанси. Доста е нерешено и за двете.
Чех, мајстор.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Абе лошо играа али нерешено беше реален исход. Ливерпул изгази у прво, после во второ се повлече. Арсенал имаа неколку шанси, али мене муабетот ми беше за играта, дека не е тоа тоа. Мора да купат нешто до крај на преодниов рок.
Топче за Монреал немав приметено, може да сум грешка за него не викам не.
Да, но немаше во второ некаква доминација со безброј шанси, имаше обиди да, но не како Ливерпул. Иначе напаѓач им е потребен веќе неколку сезони со ред, ама нека дремат со Жиру. Ваква неинтелегентна будала ретко се наоѓа, наместо да падне и да извади пенал, мажот гол ќе даел :pos:
Кај 100 шанси му требаат за гол да даде, па уште не знае и пенал да извади, му ебам петелот француски.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Намерно пиша Лион, ваљда мисли дека сум ретардиран па ќе ме издупи пошо згрешив и пишав дека убаво играше за Марсеј.
Заебан играч е Факе, остај ти таа работа.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.908
Поени од реакции
6.210
Намерно пиша Лион, ваљда мисли дека сум ретардиран па ќе ме издупи пошо згрешив и пишав дека убаво играше за Марсеј.
Да не го помеша со Жињак? Тој играше за Марсеј, а слични се по име и конституција. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.572
Да не го помеша со Жињак? Тој играше за Марсеј, а слични се по име и конституција. :)
Не не, со Валбуена е 100%. Знам дека врска си немаат со конституција и позиција, али ги испомешав некако. :D

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Хаа бе ви е гајле вас среќни заадоволни си сте со бодче ке си се смешкате овде за шансите шо не се искористија, шо да речат смртниците в кладилница шо ја играле :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Хаа бе ви е гајле вас среќни заадоволни си сте со бодче ке си се смешкате овде за шансите шо не се искористија, шо да речат смртниците в кладилница шо ја играле :D
Па затоа @Stefan-kobe тука се распрдел против Арсенал, гајле му е нему дали биле мизерија или лошо играле, туку го кутнала утакмицата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Многу смешна оваа Стефи деновиве, јадела кловнови за доручек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom